Ovo sto Vulin prica da su Crno-Orci tj. obicni gradjani Orci dobrodosli i da slobodno dolaze u Srbiju je sramotno, bezobrazno i izdajnicki.
Srpski Svet
- Post n°602
Re: Srpski Svet
Napisati ovako nesto ovako i ne propasti u zemlju istog trenutka.
http://www.nspm.rs/politicki-zivot/srpski-svet-kao-bezglutensko-i-surogat-srpstvo.htmla
Парадоксално, у веку у коме су Срби били највећи националисти, са њима су се сви идентификовали, сви су их поштовали, и сви су хтели да са њима граде заједничку будућност. У веку у који смо ушли одбацивањем властитог идентитета, са презиром према српском национализму, са обарањем очију пред Кнежевом клетвом, и обележавањем Видовдана срамним изручивањем председника Србије у руке српских непријатеља – Срби су постали предмет исмевања, презира, и одбацивања чак и међу својим сународницима у Црној Гори, Босни и Херцеговини, или самој Србији.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°603
Српство са великим „С“. Српство које истовремено означава све Србе и именује њихов национални идеал, које је истовремено форма и тело српског народа, истовремено његово исходиште и његов есхатон. Српство које подсећа, прописује, обавезује.
Tanasić nacionalni anatom.
Tekst je oboleo (između ostalog) od selektivne apolitičnosti: odakle mu ideja da može postojati neupitni i shvaćeni "nacionalni ideal", kad smo se o tome dogovorili? A ako smatra da se to podrazumeva i da nema potrebe da se dogovara jer on to već "zna" onda može da se vrati u političku pećinu.
- Post n°604
Covek apsolutno NISTA ne shvata i ne razume.
- Post n°605
Del Cap wrote:Српство са великим „С“. Српство које истовремено означава све Србе и именује њихов национални идеал, које је истовремено форма и тело српског народа, истовремено његово исходиште и његов есхатон. Српство које подсећа, прописује, обавезује.
Tanasić nacionalni anatom.
Tekst je oboleo (između ostalog) od selektivne apolitičnosti: odakle mu ideja da može postojati neupitni i shvaćeni "nacionalni ideal", kad smo se o tome dogovorili? A ako smatra da se to podrazumeva i da nema potrebe da se dogovara jer on to već "zna" onda može da se vrati u političku pećinu.
Naravno da misli upravo to. I ne samo on.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°606
- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik imenovao je Aleksandra Vulina za člana Senata Srpske.
U odluci se navodi da se na osnovu Ustava Republike Srpske i Zakona o Senatu Vulin imenuje za senatora Republike Srpske od 1. decembra.
Ova odluka biće objavljena u Službenom glasniku Republike Srpske, prenosi Srna.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°607
_____
- Post n°608
Друг комесар...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°610
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°612
Humanitarni centar.
https://n1info.ba/vijesti/prva-reakcija-na-helikoptere-srbije-u-trebinju-ovo-odstupa-od-sporazuma-beograda-i-sarajeva/
https://n1info.ba/vijesti/prva-reakcija-na-helikoptere-srbije-u-trebinju-ovo-odstupa-od-sporazuma-beograda-i-sarajeva/
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.