Del Cap wrote:Mural tamo stoji mesecima. Mogao je biti samo komunalni problem ali kad krenemo od namere da se on onako lepo naslika, pa preko pasivnosti javnosti, pa pasivnosti direktno nadležnih (zgrada, opština), pa do vulinizacije slučaja, sve to onda lepo procveta kao politika.
Да, занимљиво је што од сто таквих мурала бар деведесет имају фацијалних проблема, друг народни уметник је био много мамуран на часовима анатомије, а и пропорција му није јача страна, буде ту доста материјала за госпођоковамјеоворадио, а овде тачно скинута фотка, урађено све тачно и по пеесу.
Ово није радила прлетихи илегала, ово мора бити да је трајало цео дан и као случајно нико ништа није приметио.
Наишао сам случајно кад су овде радили неки такав мурал, на ваљда најзабаченијем месту, испод надвожњака са београдске стране, куд пролази само мањи део становника мог краја, и сад Кинези кад иду да пазаре, ту је крај града, с друге стране пруге не живи нико. И шта, један маје спрејем, други му држи торбу са спрејевима, једна риба нешто фотка и један лик држи неки дењак папира. Графит ми је деловао нешто спортски, неки црнац, оно одеће што се видело делује дречкаво, мора да је фудбал.
То је било ваљда маја-јуна, бемлига, отад сам пролазио туда бициклом бар десет пута и не да нисам сфоткао
графит мурал зидни, него се нисам сетио ни да погледам на шта је личио завршен.
Last edited by паће on 10.11.21 11:37; edited 1 time in total