Garijeva septička jama
- Post n°426
Re: Garijeva septička jama
_____
????
- Post n°427
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°428
Коме сметају људи који су, упркос свим манама, стали на чело народа и спречили нови геноцид над Србима, трећи у 20. веку, и створили РС - највећу српску победу у последњих 100 година? Они због тога заслужују не мурале већ споменике за живота и прве стране у историјским читанкама. pic.twitter.com/lFDY10Yl9w
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) November 9, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°429
Летећи Полип wrote:Cekamo Biljinu kolumnicu...
Skrenuce paznju na Vladimiira Gajica, Boska, mozda i ostatak opozicije koji se nije pojavio na protestu. Mozda usput potkaci Vulina, sta joj tesko, Vulin za to i sluzi. Usput ce zapljuniti i Aidu, cisto da joj vrati za ono nekad, e sad kako, ne znam.
Druga varijanta je da uopste ne pise o tome, nego se dohvati neke druge teme, npr zabrane abortusa u Poljskoj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°430
- Post n°431
došli smo do šta je problematično u 1 Mladiću, čestitke svima, poslednji nek ugasi svetlo
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°432
- Post n°433
Fino je ovo izvedeno sa najavom krecenja murala. Posto navijacima izgleda nije bilo do slikanja, policija je morala da radi njihov posao.
Last edited by ficfiric on Tue Nov 09, 2021 11:23 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°434
Mór Thököly wrote:Jel ima neki mural Karadžiću, ne mogu da se setim?
Karadzic je drugo. On se formalno brani kada ga udara neko spolja, ali unutra se krivica za kikseve i neostvarene ciljeve obicno svaljuje na njega.
_____
~~~~~
- Post n°435
https://ssp.rs/ssp-privodenje-aide-corovic-ogledalo-vuciceve-pogubne-politike/?fbclid=IwAR3_8k0pdmUTm9f5frmb6SNpA2qVCsVIjolQNXcelAjKB1PebVZBjey25Xw
SSP: Privođenje Aide Ćorović ogledalo Vučićeve pogubne politike
Najoštrije osuđujemo brutalno privođenje aktivistkinje Aide Ćorović, koja je svojim ličnim protestom želela da ukaže na to Srbija ponovo postaje društvo u kome se veličaju ratni zločinci.
Ćorović je danas, na svetski Dan borbe protiv fašizma, gađala jajima mural posvećen Ratku Mladiću koji se nalazi na Andrićevom vencu u blizini Predsedništva Srbije i služi upravo tome da pokaže kako je Aleksandar Vučić navodno patriota, po potrebi.
Isto je radio i kada je kao ponosni Šešeljev radikal prelepljivao ime ulice Zorana Đinđića imenom ulice Ratka Mladića. To mu nije smetalo da nekoliko godina kasnije tog istog Đinđića kuje u zvezde i podiže mu spomenik, a sada opet omogućava potpisivanje peticije da se Đinđićeve ubice puste iz zatvora. Kao što i policija sada čuva Mladićev mural i privodi ljude, dok je Đinđićev mural koliko već puta prekrečen bez ikakvih posledica i bez odgovora ko odlučuje da plaćamo policajce da čuvaju Mladićev lik, ali ne i lik Zorana Đinđića. Po istoj matrici, mural će biti uklonjen onda kada Vučiću opet bude bilo potrebno da glumi evropejca i demokratu.
Vučićeva “politika po potrebi” koja je sada opet u fazi da veliča i slavi zločine, pogubna je po Srbiju i ponovo preti da celo društvo plaća cenu takve politike koja je već uništila budućnost mnogih generacija.
Stranka slobode i pravde
- Post n°436
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°437
Et SSP
_____
- Post n°438
Današnji događaj predstavlja potvrdu da se politika @avucic nije promenila-ostao je ratni huškač i nacionalista koji je od Srbije napravio sigurnu kuću za ratne zločince poput Mladića i Vasiljkovića.@AidaCorovic @mantanja @srdjanmil037 @BaneKuzmanovic @alisakockar @bircuz pic.twitter.com/aSY6a2snTf
— Demokratska stranka (@demokrate) November 9, 2021
_____
- Post n°439
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°440
Osuđujemo licemernu državu koja suštinski sopstvenim nacionalizmom stoji iza ovog mural-spomenika ratnom zločincu, dok se poziva na navodnu zaštitu javnog reda i mira, a istovremeno grli i toleriše kriminalce u sopstvenim redovima.
— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd) November 9, 2021
- Post n°441
Ima, ali Dabiću. U 45. bloku, na onom soliteru gde je živeo.Mór Thököly wrote:Jel ima neki mural Karadžiću, ne mogu da se setim?
- Post n°442
Informer je objavio Whatapp prepisku sa interne grupe LGBT aktivista u kojoj se dogovaramo da idemo na protest solidarnosti sa Aidom i Jelenom. Dakle, prisluškivanje odlično funkcioniše.
— Goran Miletic (@goranmiletic) November 9, 2021
_____
????
- Post n°443
_____
~~~~~
- Post n°444
- Post n°445
ficfiric wrote:Aidu Ćorović, privedenu zbog bacanja jaja na mural Ratku Mladiću, treba kazniti obavezom da baci jaja i na spomen ploču Aćim - efendiji u Novom Pazaru.
— Dragan Maršićanin (@marsicanin_d) November 9, 2021
fikret selimbašić wrote:Aćim efendija
- Spoiler:
_____
- Post n°446
- Guest
- Post n°447
- Guest
- Post n°448
- Post n°449
Што каже Полип, није прислушкивање.Janko Suvar wrote:[size=31][/size]Informer je objavio Whatapp prepisku sa interne grupe LGBT aktivista u kojoj se dogovaramo da idemo na protest solidarnosti sa Aidom i Jelenom. Dakle, prisluškivanje odlično funkcioniše.
— Goran Miletic (@goranmiletic) November 9, 2021
Треба овде она слика Николе Симића, "неко од нас није педер".
- Guest
- Post n°450