Garijeva septička jama
- Guest
- Post n°226
Re: Garijeva septička jama
pa nije ovo onaj bicikli dostavljač već neki dekspres city ekspres, capriolo drkavi nema drugačije plaćanje nego pouzećem. ugl poslali su mi bravu za bicikli bez ključa, tako da je odma i vratio.
- Post n°227
ne seri da ti daju da im ceprkas po robi pre uzimanja para
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°228
pa ja njemu keš on meni tu robu, ja pogledam ćao zdravo. balvanska srbija jbg
- Post n°229
Sto ne sednes na bajs i odes do prodavnice?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°230
to što sam teo nemaju u prodavnicama njihovim ovde, nego su imali samo online
- Guest
- Post n°231
hahahha drzava lopovcina i secikesa, ko bi reko
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/q3yw02/update_cheated_by_a_cab_from_the_belgrade_airport/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/q3yw02/update_cheated_by_a_cab_from_the_belgrade_airport/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3
- Post n°232
Dečak poginuo, roditelji prišli da pomognu, pa ih sve troje udarilo drugo vozilo https://t.co/5ZyRsKuZC3
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) October 27, 2021
Oba vozača naravno zapalila, drugog su pronašli, za prvim još tragaju.
- Post n°233
e samo da ovde, na ovom mestu, cestitam rodjis njegovom tvorcu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°234
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°235
А пропао тог родјиса, како га читате? Имам другарицу овде, београдског ђака, која је на десетак места задржала београдски нагласак (нпр новЕмбар уместо нОвембар, мЕдицински уместо медИцински, метар са краткосилазним уместо дугосилазног), и код ње се каже рођос.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°237
А није фонетика него скр.?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°240
Nakon objavljivanja fotografija srpske misice Valentine Petrović, na kojima pozira rukama pokazujući simbol orla, oglasio se njen otac koji je dao svoje mišljenje o postupku ćerke.
Fotografija srpske misice Valentine Petrović, na kojoj je, pozirajući s predstavnicama Albanije na svetskom izboru lepote u Egiptu, pokazala dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", izazvala je burne reakcije u Srbiji.
Podsećamo, srpska misica se oglasila u vezi sa ovim slučajem putem Instagram objave, a nešto kasnije svoju verziju događaja dala je i mis iz Albanije.
Valentinin otac Aleksandar Petrović se sada takođe oglasio, u nastojanju da objasni ćerkin postupak. U izjavi za medije, on je naglasio da Valentina potiče iz "normalne srpske porodice" i da ni sam ne zna šta joj je bilo da tako postupi.
"Ona dete pojma nema, nesvesno je to uradila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, kad moram ovako da kažem, a moram da bi je razumeli. Dakle, mi slavimo slavu Svetog Nikolu, to je naša tradicija, vodicu svetimo u kući, tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica", rekao je Petrović pa dodao:
"Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: 'Tata, šta sam uradila', a ja sam joj rekao: 'Sine, uradila si nešto što nije trebalo.' Ja sam prvi poludeo kad sam video, ja sam bio u ratu, ako je iko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa po dete, ja sad moram nju psihički da sredim. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj porodici, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar treba decu da opterećujemo u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve devojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno", rekao je Aleksandar.
uplašio se vrv čovek za ćerku i svoje bližnje, ali ovo boldovano je
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°241
tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica
E, joj...
- Post n°242
У нормалној српској породици се ћерци мисици отац обраћа са „сине“.
_____
- Post n°243
gari srecan rodjendan, dugo poziveo, sedimente kloake analizirao !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°244
Mór Thököly wrote:
tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska porodica
E, joj...
Nova normalnost.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°245
“sve je bezazleno, devojke su u pitanju…”
Sve je pokrio: srpski domaćin koji slavi slavu, slika se ispod četničke zastave, oslovljava ćerku sa “sine”, i usput kaže kako je luda ženska glava lakomislena. Jedino je propustio da kaže “Adam i Eva a ne Adam i Steva”, vidi se da je bio uzbudjen.
Sve je pokrio: srpski domaćin koji slavi slavu, slika se ispod četničke zastave, oslovljava ćerku sa “sine”, i usput kaže kako je luda ženska glava lakomislena. Jedino je propustio da kaže “Adam i Eva a ne Adam i Steva”, vidi se da je bio uzbudjen.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°246
Razvlače mu ćerku po Blicu i na ivici su da objave njene slike kako puši kitu, pa makar i fotošopovane. Ne prebacujem mu ništa, ja bih u toj situaciji rekao da imam Mladićevu ikonu u kući, samo da izvučem dete.
- Post n°247
Valjda bi trebao da na sebe preuzme histeriju a ne da prica kako ona nista ne zna, kako je poludeo kad je video i slicno
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°248
Pa preuzima, onako kako se preuzima sa SRN medijima.
- Post n°249
Da li negde postoji prava biografija Nenada Šipke, o ih TV forenzičara ?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°250
hvala lepo hvala najlepše
ovo seljobanisanje je tipično ko nas bre zavadi nacionalističko bezmozgaško proseravanje. no drugo se i ne očekuje od današnje naci zatupavljene omladine. to je kao kad bi spojili četničku kokardu i ustaško u, i označili to kao wholesome.
ovo seljobanisanje je tipično ko nas bre zavadi nacionalističko bezmozgaško proseravanje. no drugo se i ne očekuje od današnje naci zatupavljene omladine. to je kao kad bi spojili četničku kokardu i ustaško u, i označili to kao wholesome.