“Skupština Srbije prekjuče izabrala svoju komisiju za .. etička pitanja.”
— Rodoljub Sabic (@RodoljubSabic) October 29, 2021
Kraj vica?
Garijeva septička jama
- Guest
- Post n°251
Re: Garijeva septička jama
o etici i etičkim pitanjima priča đubre koje je među prvima od javnih ličnosti hvalilo levijatan. govno nakazno
- Post n°252
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°253
На то имају коментар... нешто као „The owner of this website (www.juznevesti.com) does not allow hotlinking to that resource (/uploads/assets/2021/10/29/179831/800x600_250185522-278576994009846-1011259238838461843-n.jpg).“
Колико се дознајем у копроративни новоговор, ради се о нељудском ресурсу.
Колико се дознајем у копроративни новоговор, ради се о нељудском ресурсу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°254
Evo slike, vidi se ako se prethodno otvori taj sajt.
- Post n°255
Zahvaljujuci tome, naletoh na tekst
Ne, u Kruševcu se ne kaže „iz KrušEvac“
http://zoomer.rs/ne-u-krusevcu-se-ne-kaze-iz-krusevac/
Kako priču Kruševljani? Aj opet da probam…
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°256
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°258
rumbeando wrote:Evo slike, vidi se ako se prethodno otvori taj sajt.
Ovo for real?
- Post n°259
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Poceli-promociju-knjige-uz-tvrdnju-da-ljudi-sa-juga-Srbije-imaju-muke-sa-padezima-pa-se-izvinili.sr.html
Počeli promociju knjige uz tvrdnju da ljudi sa juga Srbije imaju muke sa padežima, pa se izvinili
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°261
Najjače mi je to što svaljuju odgovornost na klince Očigledno se đacima projekat dokotrljao u ruke jer se NIKO nije bavio njime od poručioca naniže, a nisu ni razumeli šta znači "digitalna pismenost" niti im je iko objasnio.
- Post n°262
Odgovornost će se u ovom slučaju još jednom javiti u svom odsustvu kada se, kako su mediji izvestili, direktorka elitne gimnazije „ogradila od bilo kakve odgovornosti i prebacila je na decu“ koja, verovatno, samostalno vode projekat i promotivnu kampanju.
Profesori elitne gimnazije nisu svojim đacima preneli znanje da digitalno opismenjavanje nije digitalizacija bukvara, da se ne tiče dizanja kulture govora, ni zaštite ćirilice. Možda zato što su i sami digitalno nepismeni, a da toga nisu svesni jer državni instituti, umesto obrazovanja, izgleda unapređuju uverenje da su jezička i druga odstupanja od propisanog standarda „nekulturna“.
https://pescanik.net/kultura-vredjanja-razuma/
Profesori elitne gimnazije nisu svojim đacima preneli znanje da digitalno opismenjavanje nije digitalizacija bukvara, da se ne tiče dizanja kulture govora, ni zaštite ćirilice. Možda zato što su i sami digitalno nepismeni, a da toga nisu svesni jer državni instituti, umesto obrazovanja, izgleda unapređuju uverenje da su jezička i druga odstupanja od propisanog standarda „nekulturna“.
- Post n°263
Del Cap wrote:Odgovornost će se u ovom slučaju još jednom javiti u svom odsustvu kada se, kako su mediji izvestili, direktorka elitne gimnazije „ogradila od bilo kakve odgovornosti i prebacila je na decu“ koja, verovatno, samostalno vode projekat i promotivnu kampanju.
Ah, couldn't happen to a nicer project
- Guest
- Post n°264
hahahha kakvi kozojebni retardirani komentari, uz 2 3 izuzetka
https://twitter.com/chupelenge/status/1454436149234122765/retweets/with_comments
https://twitter.com/chupelenge/status/1454436149234122765/retweets/with_comments
- Post n°265
Kolektivna histerija. Inace, ovo u izvesnom smislu nije cak ni promocija albanske kulture, bukvalno je kao uglazbljena lekcija koja pomaze da se zapamte neke osnovne cinjenice o Albaniji - zastava, gradovi, itd. Ma ljudi s polomljenim mozgom.
Da ne pominjem da se na RTS redovno emituju programi na albanskom, kao i da Srbija ima zapravo prilicno normalne odnose sa Albanijom.
Jos nesto - ovakva reakcija bi cak i u Slobinoj Srbiji bila nezamisliva (u SFRJ da ne pominjem). Tada se valjala prica o postenim Albancima, itd. Ova histerija zbog cinjenice da jedna zemlja POSTOJI je nesto zaista novo i proizvod jednog u najblazu ruku perverznog odnosa prema kosovskom pitanju.
Da ne pominjem da se na RTS redovno emituju programi na albanskom, kao i da Srbija ima zapravo prilicno normalne odnose sa Albanijom.
Jos nesto - ovakva reakcija bi cak i u Slobinoj Srbiji bila nezamisliva (u SFRJ da ne pominjem). Tada se valjala prica o postenim Albancima, itd. Ova histerija zbog cinjenice da jedna zemlja POSTOJI je nesto zaista novo i proizvod jednog u najblazu ruku perverznog odnosa prema kosovskom pitanju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°266
ma bukvalno osnovne geografske generalije, što prave i za druge zemlje u tim emisijama.
i sad od takvih mombrila očekuješ da se razumno postave prema situaciji sa pandemijom, bezmozgaški kreteni.
i sad od takvih mombrila očekuješ da se razumno postave prema situaciji sa pandemijom, bezmozgaški kreteni.
- Post n°267
Ma dobro, ne treba gubiti iz vida ni da je ovo tviter, a ne reprezentativni uzorak bilo cega.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°268
pa ne verujem da je u kategorii internet nepismenih bogzna koliko bolje, ali verovatno broj ovakvih degenerika opada, a broj ljudi koji idu turistički i ostalo u albaniju raste.
- Post n°269
Ma da bre, onternet nepsimeni imaju cesto normalniji odnos, neposredovan ovim ludilo. Ovo su histericari u potrazi za novim outrage-om.
Inace, guglam sad ovu emisiju i shvatim da ovo nije prvi put da je izazvala ovakvu reakciju:
https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/rts-skandal-decja-emisija-ustaska-kuna-hrvatski-dubrovnik-hrvatska-dalmacija-2021-03-13
Inace, guglam sad ovu emisiju i shvatim da ovo nije prvi put da je izazvala ovakvu reakciju:
https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/rts-skandal-decja-emisija-ustaska-kuna-hrvatski-dubrovnik-hrvatska-dalmacija-2021-03-13
_____
- Guest
- Post n°270
albanija i hrvatska mitski i večni neprijatelji, ubizakoljijada full throttle
- Post n°271
Erős Pista wrote:Kolektivna histerija. Inace, ovo u izvesnom smislu nije cak ni promocija albanske kulture, bukvalno je kao uglazbljena lekcija koja pomaze da se zapamte neke osnovne cinjenice o Albaniji - zastava, gradovi, itd. Ma ljudi s polomljenim mozgom.
Uspeh "Open Balkan" zagarantovan
- Post n°272
veceras na semaforu preko puta siv-a, kod onih banaka, grupa srpcica motkom skida neku (albansku?) zastavu sa bandere.
par sati kasnije u 29. ispod botanicke baste takodje grupa srpcica skida neku zastavu sa bandere
par sati kasnije u 29. ispod botanicke baste takodje grupa srpcica skida neku zastavu sa bandere
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°273
ja sam hteo da skinem neke egzoticne zastave tako i odnesem gajbi
a onda sam se uplasio bas toga da nekome ne dam ideju pa da pocnu da skidaju one dve-tri zastave koje znaju
a onda sam se uplasio bas toga da nekome ne dam ideju pa da pocnu da skidaju one dve-tri zastave koje znaju
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk