Taj sto je kao gledao kako raketa pada sa viljuskara, kako je preziveo?
Garijeva septička jama
- Post n°701
Re: Garijeva septička jama
+1
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°702
Ja sam i okačio zbog toga što mi je ovo đevđir priča. Rakete se kao balvani prebacuju na viljuškar udar i varnica koji inicira požar koji kreće da se širi ali koji niko i ne pokušava da obuzda već se svi sklanjaju, neki i ispod ispod stolova u menzi. Bukvalno ništa ne zvuči kao istina, a ako ipak jeste, onda je naziv topika 100% tačan opis.
U stvari, za sad vjerujem samo onome što se vidi na snimcima eksplozije.
U stvari, za sad vjerujem samo onome što se vidi na snimcima eksplozije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°703
Могуће је.ficfiric wrote:+1
Бојна глава се тешко активира.
Упаљач се армира тек после лансирања.
Ако се активирао мотор, могло је да дође до пожара, и онда полако оде све у три лепе.
- Post n°704
Sotir wrote:Могуће је.ficfiric wrote:+1
Бојна глава се тешко активира.
Упаљач се армира тек после лансирања.
Ако се активирао мотор, могло је да дође до пожара, и онда полако оде све у три лепе.
Ne može polako, aktiviranje motora je takođe eksplozija, ne baš kao eksplozija bojeve glave već mlaznicama kontrolisano lansiranje ali ipak eksplozija koja šezdeset+ kg težak predmet lansira na daljinu od 20 ili 40 km. Raketa je morala u za nju predviđeni sanduk ili u onu moderniju varijantu cjevastog oblika prije viljuškara kamiona ili bilo kog transpotrnog sredstva. I drveni sanduk i taj cjevasti kontejner su napravljeni tako da raketa pri zatvaranju biva imobilisana.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°705
novosti.rs/vesti/drustvo/1058878/novosti-saznaju-dvojica-povredjenih-eksploziji-lestanima-kriticnom-stanjuDVOJICA povređenih u eksploziji u Bubanj potoku B. R. i V. P. u kritičnom su stanju, saznaju "Novosti" u Urgentnom centru UKCS.
Oni su u šoku, a pod stalnim nadzorom lekara, koji zasad ne mogu da daju nikave procene, jer se strahuje da pored opekotina na velikoj površini tela, kod dvojice najteže povređenih radnika "EdePro" prilikom eksplozije u fabrici u utorak, moguće su i tzv. blast povrede organa i tkiva, koje se naknadno ispoljavaju kao posledica izloženosti velikom udarnom talasu.
U Urgentnom centru, kako je potvrđeno "Novostima", pored njih dvojice hospitalizovano je još 18 povređenih, ali sa lakšim povredama.
mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1560245/Milos-je-drugi-radnik-koji-je-poginuo-u-eksploziji.html
Dvadesetjednogodišnji Miloš Saković drugi je radnik fabrike "Edepro" u Leštanima, koji je poginuo juče kada je došlo do stravične eksplozije. Ovi informaciju je potvrdila i njegova porodica.
Miloš Saković je, kao i Miljan Jojić (38) od siline eksplozije poginuo na licu mesta u krugu fabrike.
Prema prvim i nezvaničnim informacijama, koje su dobijene od radnika koji su zaposlenih u "Edepro"-u, Miloš je u ovoj firmi radio poslednje dve godine.
Drugi poginuli je Miljan Jojić, šef sektora za raketno gorivo i rođak vlasnika fabrike B. J.
Da podsetimo, u Urgentnom centru u Beogradu trenutno se nalazi 16 radnika ove fabrike, od čega su četiri osobe u teškom stanju i lekari se bore za njihove živote.Prema najnovijim informacijama, dve osobe su kritično, nalaze se u šoku i pod stalnim su nadzorom.
Četiri osobe su puštene iz Ugrentnog na kućno lečenje, a četiri radnika su prebačena na Vojno-medicinsku akademiju.
Povređeni su uglavnom zadobili opekotine jako visokog stepena i prati se njihovo stanje jer se u ovako jakim eksplozijama ne zna kako vitalni organi mogu da reaguju i situacija se može promeniti u sekundi.
- Post n°706
Samo vi zaposljavajte preko veze na ovakve polozaje
- Post n°707
Не разумеш, то је и био план, да тако полако елиминишу те са везама.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°708
knez mihailova celom duzinom isarana glavom ratka mladica ispod koje pise heroj. jedino na sanu pise srpski heroj. ima, ne znam, bar 50ak mladica u knezu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°709
Al će da zasedaju kućni saveti...
- Post n°710
Mozda je sistem da okrece fasade u centru
- Guest
- Post n°711
Mór Thököly wrote:Al će da zasedaju kućni saveti...
oće kurac, u ns na "slobodarskom" limanu nijedan zid nisu smeli da prekreče.
- Post n°712
Sjebali su zidove i po Bulevaru, Takovskoj...
Biće ovako jer nema ni policije ni suda, a trebalo bi: jedna noć šaranja, pa 6 meseci krečenja.
Pošteno.
Biće ovako jer nema ni policije ni suda, a trebalo bi: jedna noć šaranja, pa 6 meseci krečenja.
Pošteno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°713
ceo Dorćol je išaran, baš su se iscimali u 3. smeni
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°714
ali najdirljivija su mi 2 trenerkaša, sa kapuljačama i maskama, koji sede na stolicama ispred vojv. Mišića a preko puta Mladića u Njegoševoj
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°715
zauvek ovo ostaje septička jama jer ti bezmozgaši samo niču a nemoguće ih je rešiti
- Post n°716
Moguce je, naravno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°718
Naravno da ih nece ova vlast resavati posto su oni ta vlast. Za posle cemo videti
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°720
neko dete je poginulo u srbiji jer ga je autom vozio deda koji ne zna pravila ponašanja na železničkom prelazu, i sada novine rutinski objavljuju izjave porodice kako bi ubili mašinovođu voza koji ih je oduvao sa pružnog prelaza
- Post n°721
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°722
Sjajno. Zivo me zanima sta ce Vulin da izjavi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°723
Ekstremisti vrse napade na MUP i hoce da okrenu gradjane protiv svoje policije, usput pokusavaju da izazovu versku i nacionalnu mrznju, ali nece uspeti u tome dok sam ja ministar policije.Erős Pista wrote:Sjajno. Zivo me zanima sta ce Vulin da izjavi.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°724
Erős Pista wrote:Sjajno. Zivo me zanima sta ce Vulin da izjavi.
Sto i njega nisu zvali?
_____
★
Uprava napolje!