stariji od mene par godina, a bila je relativno skoro i upala pluća, nije tu mnogo za igru
dobar lek je opcija kad ništa drugo ne proradi, za sada još nije panika mod
Talason wrote:znao sam da mi nešto promiče
Не, из више разлога.San Saba Songbird wrote:Mi bukvalno sad pakujemo novi smrtonosni talas čiji će vrhunac biti u junu jer smo baš morali da otvorimo sve usred vakcinacije - a naravno glavni cirkus će biti oko 1. maja - ali eto neka bude da stvari idu superiška.
Мање боравка унутра, последица топлијег времена.Vilmos Tehenészfiú wrote:Ajde da prestanemo da se nadamo da toplo vreme skodi virusu. Dosta je sto smo se zajebali proslog leta.
Sotir wrote:Мање боравка унутра, последица топлијег времена.Vilmos Tehenészfiú wrote:Ajde da prestanemo da se nadamo da toplo vreme skodi virusu. Dosta je sto smo se zajebali proslog leta.
Моћи ће да раде баште локала, што није могло јесенас.
Боље проветравање канцеларија.
jok more prošlog ljeta je i kod nas i kod vas opterećenje zdravstvenog sistema bilo nisko, evo kod nas smanjili i broj testiranih duplo jer ima mnogo manje simptomatskih slučajeva, redova ispred DZ više nema iako smo vakcinisali samo 1% populacije od kojih većina nije stekla imunitetTurul madár wrote:čovek lepo kaže da leto nema nikakav poseban uticaj što je i potvrđeno u praksi i kod nas i na mestima sa mnogo toplijim vremenom. šta je tu tačno panika?
MNE wrote:pa u čemu je problem nek puste sve pa ko nema potvrdu da nije vakcinisan nek čeka u redu ispred bolnice