Virus
- Post n°951
Re: Virus
rumuni umeju da budu jako gotivni ako naletiš na prave likove a nije da ih nema. kod bugara teško, oni su varijacije na temu dno dna. prosto ne umeju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°952
+1000Turul madár wrote:pre bih išo u albaniju i bugarsku na more nego u cg
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°953
BREAKING: Brazil reports record 4,195 new coronavirus deaths
— BNO Newsroom (@BNODesk) April 6, 2021
Turkey reports 49,584 new coronavirus cases, by far the biggest one-day increase on record
BREAKING: India reports 115,262 new coronavirus cases, the biggest one-day increase on record
- Post n°954
To u Turskoj je skoro sasvim u liniji sa nasih 4400.
- Post n°955
Načelnica dečjeg odeljenja KBC "Dr Dragiša Mišović" Olivera Ostojić potvrdila je da je u toj zdravstvenoj ustanovi preminula porodilja stara 29 godina koja je bila zaražena koronavirusom.
https://www.rts.rs/page/stories/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4324075/koronavirus-srbija-stanje-.html
- Post n°956
Šekler danas kod Marića na Hepiju priča o vakcini i kaže evo vidite primer Izraela oni su nastavili da nose maske dok nisu prešli određenu granicu vakcinisanih, Izrael je ozbiljna zemlja tamo recimo ako niste išli u vojsku ne možete da dobijete nikakav državni posao, vi možete da ne idete u vojsku to je vaše pravo ali onda ne možete da računate na državni posao
Narodni vakser
Narodni vakser
- Post n°957
Израел, пола држава пола караула.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°959
Prisilno si ih raselio i naselio rodbinu?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°960
Mada je Seklerov nastup fakat dobar za ovakvu situaciju. Treba sto vise poredjenja sa vojskom, ratom i drugim vrstama drzavnih obaveza. Otadzbina te zove i taj rad.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°961
Da. A pored toga je potrebno ljudima staviti u glavu da su oni koji mogu, a neće - potencijalne ubice.
Porodilja nije smela da se vakciniše i umrla. To izbegavamo tako što se vakcinišu svi sposobni. I dalje nema diskusije, ma šta da kaže Hatori.
Porodilja nije smela da se vakciniše i umrla. To izbegavamo tako što se vakcinišu svi sposobni. I dalje nema diskusije, ma šta da kaže Hatori.
- Post n°962
Erős Pista wrote:Mada je Seklerov nastup fakat dobar za ovakvu situaciju. Treba sto vise poredjenja sa vojskom, ratom i drugim vrstama drzavnih obaveza. Otadzbina te zove i taj rad.
Pa da, mislim boga pitaj jel ta priča uopšte i tačna, klasična potencijalno netačna priča ali dobro je da vakcinaciju počne da gura neko ko ne izgleda kao da je pre 20 minuta završio predavanje na Akademiji za Demokratsko Osnaživanje Institucija Civilnog Društva
- Guest
- Post n°963
Ima jedan ach u igri koju igram stoljećima:
I Did My Part
Your world is lucky to have you! You don't hesitate to jump in and help when brave heroes are called to save the world.
I Did My Part
Your world is lucky to have you! You don't hesitate to jump in and help when brave heroes are called to save the world.
- Guest
- Post n°964
Izraelci masovno izbegavaju vojsku i nikog nije briga pošto je IDF preglomazan i preskup i izbegavanje mobilizacije odgovara svima.
U ostatku sveta još uvek se održava mit o militarizovanom izraelskom društvu.
U ostatku sveta još uvek se održava mit o militarizovanom izraelskom društvu.
- Post n°965
Dambo wrote:Erős Pista wrote:Mada je Seklerov nastup fakat dobar za ovakvu situaciju. Treba sto vise poredjenja sa vojskom, ratom i drugim vrstama drzavnih obaveza. Otadzbina te zove i taj rad.
Pa da, mislim boga pitaj jel ta priča uopšte i tačna, klasična potencijalno netačna priča ali dobro je da vakcinaciju počne da gura neko ko ne izgleda kao da je pre 20 minuta završio predavanje na Akademiji za Demokratsko Osnaživanje Institucija Civilnog Društva
+1000
Talason wrote:Ima jedan ach u igri koju igram stoljećima:
I Did My Part
Taj rad.
Ako teras ljude da se vakcinisu za njihovo sopdtveno dobro, slaba vajda. Moras da im das sansu da za sitne pare postanu heroji, da se osecaju da su necemu doprineli.
_____
- Post n°966
Hej, igrao sam igricu Civilization VI i ne mogu više,, isfrustriralo me što ne mogu dobiti level deity. Da mi date neku preporuku, da bude hladnog oružja, ali bez zmajeva i čarobnjaka.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°967
Pardon, nisam shvatio na kojem sam topiku. Svejedno dajte preporuke.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°968
Носи маску док вам не одобре Спутњик.
А и после тога.
А и после тога.
- Post n°969
MNE wrote:MNE wrote:
25.8
23.8
23.85
23.63
29.68
25.71
22.65
25.01% prosjek, blagi pad
23.23
21.98
22.63
22.38
28.12
22.68
22.71
23.39% prosjek i dalje blagi pad
24.03
19.45
21.91
22.04
20.73
20.3
18.64
21.01% prosjek, pada polako ali sigurno, rekao bih da će biti sezone
- Post n°970
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°971
San Saba Songbird wrote:mit o militarizovanom izraelskom društvu.
Da li je realno da ovo neko napiše ovde?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°972
Опрости човеку, није у току, не креће се међу људима.Marius Lăcătuș wrote:San Saba Songbird wrote:mit o militarizovanom izraelskom društvu.
Da li je realno da ovo neko napiše ovde?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°973
gledo sam ovaj film poslednje nešto na tu temu, pre nekoliko godina, ne znam kakav je njihov generalno odnos prema askari i svom tom sranju što prave
- Post n°974
daj bre gari to nije tema, raziđi se
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°975
Ferenc Puskás wrote:Hej, igrao sam igricu Civilization VI i ne mogu više,, isfrustriralo me što ne mogu dobiti level deity. Da mi date neku preporuku, da bude hladnog oružja, ali bez zmajeva i čarobnjaka.
farcry6 al kad izađe