Serije kao takve
- Post n°926
Re: Serije kao takve
Jel netko gledao del Torove 'Kabinete Čudesa'?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°927
Ja sam izdrzala 3 epizode. Dobro ali dosadno, if that makes sense.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°928
The Midnight Club mi je bio a treat.
_____
- Post n°929
Kvalitetna dosadalalinea wrote:Ja sam izdrzala 3 epizode. Dobro ali dosadno, if that makes sense.
_____
- Post n°930
hehe frenki vali u sopranosima
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°931
The Devil's Hour - ekstra!
_____
- Post n°932
uff sto je dobra nova sezona Babylon Berlina
- Guest
- Post n°933
Znate onaj osećaj kada od početka gledanja serije verujete da će se u njoj pojaviti Rade Šerbedžija, i to se, naravno, i dogodi?
- Guest
- Post n°935
Nije
The Old Man. Bataljujem seriju, počela uzbudljivo a završava se kao endless droning o ničemu.
The Old Man. Bataljujem seriju, počela uzbudljivo a završava se kao endless droning o ničemu.
- Post n°936
Počela je druga sezona White Lotusa.
_____
- Post n°937
I dešava se na Siciliji - mislim da je u Taormini amfiteatar iz trejlera.
Verovatno neću gledati jer mi je i prvi lotus bio bezveze.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°938
Cousin Billy wrote: počela uzbudljivo a završava se kao endless droning o ničemu.
Ah 90te..., mladost...
- Guest
- Post n°939
Bleeding Blitva wrote:Počela je druga sezona White Lotusa.
Sjajno.
- Guest
- Post n°940
Mór Thököly wrote:Cousin Billy wrote: počela uzbudljivo a završava se kao endless droning o ničemu.
Ah 90te..., mladost...
- Post n°941
Aha, oke, meni je tematika dosta bliska, vidim da je Mike White ostao i u drugoj sezoni, a sad im je došla i Aubrey Plaza, doduše, čekat ću da izađe par epizoda.Notxor wrote:I dešava se na Siciliji - mislim da je u Taormini amfiteatar iz trejlera.
Mór Thököly wrote:Cousin Billy wrote:počela uzbudljivo a završava se kao endless droning o ničemu.
Ah 90te..., mladost...
_____
- Post n°942
Dobra je prva epizoda, odmah su krenuli jako sa razlikama.
_____
- Post n°943
Mislila se oću-neću gledati SAS-ovce, dosad sam ih susretala u stripovima, tamo pak jaka ložidba na njih, čak je bio i jedan strip di nije bilo dovoljno što je protagonist eto sasovac morao je biti i čarobnjak
No dobro, serija je light-hearted, sasovci with their boyish charms plus psi rata, pratimo ih od začetka u Africi tijekom drugog svjetskog rata. E sad, ne znam koliko je fiktivno, vidim da je serija nastala po knjizi nekog novinara, uglavnom ne bi se žalila da snime i drugu sezonu.
No dobro, serija je light-hearted, sasovci with their boyish charms plus psi rata, pratimo ih od začetka u Africi tijekom drugog svjetskog rata. E sad, ne znam koliko je fiktivno, vidim da je serija nastala po knjizi nekog novinara, uglavnom ne bi se žalila da snime i drugu sezonu.
_____
- Post n°944
Ovo ko moja baba da je pisala scenario. Ova dva para sede i pričaju gde su putovali i niko da se dohvati telefona da pokaže slike. Doručak na teresi sa pogledom na more i niko da slika hranu ili napravi selfi sa morem u pozadini.Bleeding Blitva wrote:Počela je druga sezona White Lotusa.
Jbt sećam se kada sam jednom u pozorištu gledao predstavu o životu Eliota Smita i prva misao koja mi je pala na pamet je bila “ovo je pisao neko ko ne zna nijednu osobu koja se drogirala”. Tako i ovo, pišu kako se ponaša generacija u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim, a ne poznaju nijednog takvog.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°945
rujofil wrote:uff sto je dobra nova sezona Babylon Berlina
Ali upotreba glavne pesme!!!
- Post n°946
Jel gleda neko Bunar?
Nisam fan žanra u načelu plus inače slabo gledam domaćice ali mi se svidela. Nema praznog hoda, radnja drži pažnju, gluma prilično uverljiva, fotografija i muzika sasvim dobre.
Nisam fan žanra u načelu plus inače slabo gledam domaćice ali mi se svidela. Nema praznog hoda, radnja drži pažnju, gluma prilično uverljiva, fotografija i muzika sasvim dobre.
- Post n°947
Prvi put cujem. Sad pogledah opis i ne kapiram cak ni kog je zanra.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°948
Nisam ni mislio da gledam ali me je gornji link uverio da sam bio u pravu.
- Post n°949
Za sada bih rekao da je psihološka drama. Profan se zbog ličnih problema sklanja iz BGDa u selo, gde zapravo pokušava da se ubije (na kraju 4. epizode nije izvesno da li je uspeo), u selu nema vode, ima par utvarnih i sjebanih likova u okruženju. 4. epizoda je specifična jer skreće priču na BGD i novu plejadu likova - uspešna vlasnica marketinške kompanije koja zbog ličnih razočaranja beži bar na kratko iz grada, a sa prethodnom radnjom su (za sada) jedina veza to što je usputno gledala predavanja tog profana i što se u tom namernom sklanjanju iz grada obrela u tom istom selu. U pozadini priče je i visoka korupcija (predsednika gradske opštine koga pritiskaju kriminalci i narko dileri), sa prilično eksplicitnim scenama.
- Post n°950
Ovaj tvoj opis ne zvuči loše, onaj na sajtu je kriminalan.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije