Serije kao takve
- Post n°951
Re: Serije kao takve
Daću joj šansu, ako nađem načina da je pogledam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°953
sad vidim da ima 3. epizoda na dailymotionu ali ne vidim prve dve
https://www.dailymotion.com/video/x8fg65u
https://www.dailymotion.com/video/x8fg65u
- Post n°954
Superstar puno reprizira, možda je moguće uhvatiti i neke ranije epizode u ranijem terminu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°955
Evo ima na Balkan Downloadu 4 epizode Bunara.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°956
_____
- Post n°958
skandi noar, ukrštenica u kojoj su sva polja crna
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°959
_____
- Post n°960
Kakve veze ima Marka Žvaka sa Skandi Noirom?.... sad vidim, nema žutog balona.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°961
Poceo sam da gled mnogo hvaljeni SAS - Rogue Heroes i posle prve epizode izgleda kao engleski Deksa. Bizarno patriotski, nalozeno i sa gomilom nekakvih cool dijaloga koji zvuce potpuno bzvz. Nadqm se da ce biti bolje.
_____
- Guest
- Post n°962
Čuo sam da ima anahronu muziku i više nisam ni morao da gledam, jer sam alergičan na britanske ultrastilizovane sadržaje.
- Post n°963
TO ME NAJVISE IZNERVIRALO!!!
Pici AC/DC od prve scene. Ma da je bar stilizovano, to bi moglo i da prodje, ali nije jbg i strasno mi smeta. Ako ces da pustas anahronu muziku moras ili da ubijes Hitlera, ili da imas Nikol Kidmen koja umire od tuberkuloze ili da pravis nekj urnebes tipa A Knights Tale, a ovo nije nista od toga, ndgo relativno strejt akcijas.
Pici AC/DC od prve scene. Ma da je bar stilizovano, to bi moglo i da prodje, ali nije jbg i strasno mi smeta. Ako ces da pustas anahronu muziku moras ili da ubijes Hitlera, ili da imas Nikol Kidmen koja umire od tuberkuloze ili da pravis nekj urnebes tipa A Knights Tale, a ovo nije nista od toga, ndgo relativno strejt akcijas.
_____
- Post n°964
Odgledao novi Riget, a usput obnovio i stari. Što Linčari do kolena bilo, Lars von Triru po podu se vuče. Moglo je ovo mnogo bolje. Ima dobrih ideja, ali sve nekako nabacano, nedomišljeno, nedomaštano. Nije serija uništena, ali twin peak S3 this is not.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°965
Cousin Billy wrote:Čuo sam da ima anahronu muziku i više nisam ni morao da gledam, jer sam alergičan na britanske ultrastilizovane sadržaje.
KaCmo kod anahrone muzike, gledao sasvim lepo snimljenu i vrlo cudnu 1899
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZWGl8C-zqLB4UvcOSRb2GNrO40CgXzaRtHnKxUa-aB1p2rzkA
... ide sve najnormalnije, neka pre/titanik atmosfera, zacudno i mracno - kad odjavna muzika na jednoj od prvih epizoda Child in Time od Deep Purple-a , ide uporedo sa radnjom nekoliko minuta. Misolio sam da je neka greska i da se muzika nekako podvukla ispod netfliks strima
Nidje veze jbt, rediteljsko ludjenje
- Guest
- Post n°966
Pa ok, Baran bo Odar je to. Dark mi je bio suviše cerebralan ali je atmosfera bila fenomenalna.
- Post n°967
Pogledala sam Burtonovu 'Wednesday' i ja bi još
_____
- Post n°968
Cowboy wrote:Cousin Billy wrote:Čuo sam da ima anahronu muziku i više nisam ni morao da gledam, jer sam alergičan na britanske ultrastilizovane sadržaje.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZWGl8C-zqLB4UvcOSRb2GNrO40CgXzaRtHnKxUa-aB1p2rzkA
... ide sve najnormalnije, neka pre/titanik atmosfera, zacudno i mracno - kad odjavna muzika na jednoj od prvih epizoda Child in Time od Deep Purple-a , ide uporedo sa radnjom nekoliko minuta. Misolio sam da je neka greska i da se muzika nekako podvukla ispod netfliks strima
eh nidje veze. nije ti to sofija kopola ili tako sto.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°969
Pozdravljam ovu autorsku odluku, poštedio nas je tih i takvih škljocajućih scena a pritom uopće ne gubi na uvjerljivosti. A i metnuo je tech liku Girardovu mimetičku teorijiu na koju okidaju Thiel i ekipaVilmos Tehenészfiú wrote:Ovo ko moja baba da je pisala scenario. Ova dva para sede i pričaju gde su putovali i niko da se dohvati telefona da pokaže slike. Doručak na teresi sa pogledom na more i niko da slika hranu ili napravi selfi sa morem u pozadini.Bleeding Blitva wrote:Počela je druga sezona White Lotusa.
_____
- Post n°970
boomer crook wrote:Cowboy wrote:
eh nidje veze. nije ti to sofija kopola ili tako sto.
Nisam pao na dupe, a trebalo bi jer je prica OK a fotografija odlicna
- Post n°971
Mene je Dark maksimalno smorio i na kraju sam se osetio prevareno.
Ovom necu ni da dam sansu.
_____
- Guest
- Post n°972
Bleeding Blitva wrote:Pozdravljam ovu autorsku odluku, poštedio nas je tih i takvih škljocajućih scena a pritom uopće ne gubi na uvjerljivosti. A i metnuo je tech liku Girardovu mimetičku teorijiu na koju okidaju Thiel i ekipaVilmos Tehenészfiú wrote:
Ovo ko moja baba da je pisala scenario. Ova dva para sede i pričaju gde su putovali i niko da se dohvati telefona da pokaže slike. Doručak na teresi sa pogledom na more i niko da slika hranu ili napravi selfi sa morem u pozadini.
Opet smaram sa svojim opsesijama ali TWL je izuzetno taktilna serija - kao da si tamo. Bros su pravi tech bros, ljigoš za klavirom je pravi ljigoš za klavirom, kamen je vreo i čuju se cikade. Mnogo sam zadovoljan.
- Post n°973
Da, baš to, kao da si tamo, jako je fora sve skupa i baš me zanima što će im se desit
_____
- Post n°974
Erős Pista wrote:Mene je Dark maksimalno smorio i na kraju sam se osetio prevareno.
Dark odgledao prvu sezonu, OK kao, pokusao drugu i odustao, smorilo.
1899 je OK ako se zanemare neka rediteljska ludjenja - realno produkcija me vukla da gledam, da je do reditelja batalio bih posle prve epizode.
KaCmo kod serija, odgledao MARE sa Kejt Vinslet, oduvala me. Sjajna glumica, inteligentno snimljena serija.
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BYjIyOGU1NzAtODZmYi00NGMzLWJiMjItNGNjNTFjOTM5ZDJhXkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
- Post n°975
Sutra treba da provedem 6 sati u busu i nameravam da ih provedem gledajući neku seriju na ajpedu. Dajte predloge. Mini serija, kvalitetna, da mož se pokrije za šest sati (otprilike).
Umetničarenje STOP.
Umetničarenje STOP.
_____