Očigledno nešto britansko. Si probao this way up?
Serije kao takve
- Post n°976
Re: Serije kao takve
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°977
Gledo, mada samo prvu sezonu. Ali ne bih sad zajebanciju. Nešto kriminalističko.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°979
Posljednja epizoda White Lotusa gdje pijani smor od Engleza urliče navijačku 'I'm forever blowing bubbles' pjesmu po gradu je stvarno relatable
E da, Portijina odjeća ljudima zapela (and then some) za oko, ima i tekstić o tome.
E da, Portijina odjeća ljudima zapela (and then some) za oko, ima i tekstić o tome.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°980
SPOJLER
vajt lotus s2 je skroz henri dzejms
vajt lotus s2 je skroz henri dzejms
_____
ova zemlja to je to
- Post n°981
Danas je glavna Cava, Henry Cavill, objavio da ce ucestvovati u Warhammer 40k projektu i kao glavni glumac i kao izvrsni producent.
Ne znam sta je konkretno u planu, osim sto su napomenuli multiple programinge, ali igrao primarha, inkvizitora, obicnog kapetana ili narednika svemirskih marinaca, a zasto da ne mozda i samog Boga-Imperatora Covecanstva, nema bolje osobe za ulogu. S tim sto ukoliko bude igrao Boga-Imperatora, tipujem da ce to verovatno znaciti da ce serija biti smestena u 30k eru, i biti megalomanski Horus Heresy projekat. Uparuju se sa Amazonom, i mislim da sredstva nece biti problem, a ako Cavill bude u vrhu odlucivanja, kontam da se nece ponoviti katastrofa i bruka poput The Rings of Power.
Steta sto Warhammer 40k ovim izlazi u javnost pred samu smrt, posto se bojim da ce Games Workshop sama ubiti fransizu na kojoj je nastala.
Ne znam sta je konkretno u planu, osim sto su napomenuli multiple programinge, ali igrao primarha, inkvizitora, obicnog kapetana ili narednika svemirskih marinaca, a zasto da ne mozda i samog Boga-Imperatora Covecanstva, nema bolje osobe za ulogu. S tim sto ukoliko bude igrao Boga-Imperatora, tipujem da ce to verovatno znaciti da ce serija biti smestena u 30k eru, i biti megalomanski Horus Heresy projekat. Uparuju se sa Amazonom, i mislim da sredstva nece biti problem, a ako Cavill bude u vrhu odlucivanja, kontam da se nece ponoviti katastrofa i bruka poput The Rings of Power.
Steta sto Warhammer 40k ovim izlazi u javnost pred samu smrt, posto se bojim da ce Games Workshop sama ubiti fransizu na kojoj je nastala.
- Post n°983
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°985
Ako je za bus
[size=47]Mare of Easttown[/size]
- Post n°986
Notxor wrote:
ne. krindž
ne.
_____
- Post n°987
neka, gledace se
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°988
Joooj, ma koliko hteo ovo da gledam, ipak ću preskočiti. Dao sam im kredita za trailer, ali je ono reciklaža i klasično igranje na staru slavu. Malo je tu materijala za dalje. Ali, razumem i vas koji ćete pratiti .
- Post n°990
Ukoliko neko do sada nije gledao Frozen planet, ne mogu dovoljno da preporučim. Fantastični snimci, odlična priča, Atenborou nikad ne razočara.
_____
- Post n°991
Povlačim preporuku, ovo je toliko strašno da me već puca depra a tek sam završila.
we're doomed braćo i sestre.
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2153-serije-kao-takve
we're doomed braćo i sestre.
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2153-serije-kao-takve
_____