zvezda je zivot wrote:te 2 tinejdzerke su inspirisane anom i dasom iz red skera (doduse politika i reference su im razlicite kolko sam ukapiro). primetili ljudi a onda su i one rekle da im je kreator serije dao da slusaju red sker svaki dan da uhvate ritam i deliveri. kazu da nista nisu razumele o cemu ove 2 pricaju.
Serije kao takve
- Post n°476
Re: Serije kao takve
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°477
bela maca wrote:Bleeding Blitva wrote:E a Rachelin muž čita Malcolma Gladwella
evo i vulture se kikoće zajedno sa tobom
- Spoiler:
When I saw them reading Freud and Nietzsche by the pool, I laughed at their poor, posturing infant souls. But when Shane was reading Malcolm Gladwell’s Blink in bed, I laughed harder. The show’s jokes only work if the viewer is as vicious as the cast, which is to say as vicious as White suspects we are.
Mislim da je Colbert imao komentar za Gladwella tipa da je on cocktail party chatter bait + Gladwell je na svom podcastu pričao kontra elitizma a sponzor mu Chanel
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°478
Malo je i do čitaoca. Ja Gledvela volim da čitam samo kao novinara, ne tražeći odgovore na životna pitanja.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°479
Navukao se na Gilmore Girls
Dosta marginalna primedba, ali baš mi je zabavna tenzija između fast food i gurmanske kulture. To bukvalno više ne postoji danas, umrlo je kada je Noma tokom pandemije prodala svoj prvi burger.
Dosta marginalna primedba, ali baš mi je zabavna tenzija između fast food i gurmanske kulture. To bukvalno više ne postoji danas, umrlo je kada je Noma tokom pandemije prodala svoj prvi burger.
- Post n°480
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°481
ja volim Majka Vajta, Enlightened mi je bio super i ostao u pamćenju kao bolje serija od White Lotusa. dobar je i Lotus, ali malo mi je smetalo to što sve mora da bude neki tip koji se prepoznaje iz današnje američke kulture. najbolje je bilo ono sa Dženifer Kulidž i maserkom, ali to je kao da je Vajt uzeo da drugi put napravi Beatriz at Dinner. ne znam, nije moralo ni ono kenjanje u kofer.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°482
bela maca wrote:
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°483
Neki dan sam krenula Enlightened i ok Laura Dern al namaste eat pray love sprdnja me držala jedva prvu epizodu, nisam dalje išla.Uncle Baby Billy wrote:ja volim Majka Vajta, Enlightened mi je bio super i ostao u pamćenju kao bolje serija od White Lotusa. dobar je i Lotus, ali malo mi je smetalo to što sve mora da bude neki tip koji se prepoznaje iz današnje američke kulture. najbolje je bilo ono sa Dženifer Kulidž i maserkom, ali to je kao da je Vajt uzeo da drugi put napravi Beatriz at Dinner. ne znam, nije moralo ni ono kenjanje u kofer.
Meni scena s koferom taman.
_____
- Post n°484
odavno sam gledao, ne znam kako bi mi izgledalo sa distance od 10 godina. ali nemoj odustajati ako u prvoj još nije sišla da radi u podrumu i upoznala kolege. bar još 2-3 da izdržiš pa ako ni tad ništa, onda nikom ništa.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°485
Može, vraćam iz recycle bina Moram vit ko je u podrumu, nadam se informatičari
_____
- Guest
- Post n°486
Izvrsne su ove Gilmorice. Kad završim bindž, trebaće mi antidot u vidu serije o bradatim, čekinjavim i znojavim svinjama koje pričaju o kobasicama, konobaricama, pivu i delovima za motore.
- Post n°487
ne, najbolje da ponovo pogledaš još jednom, da pohvataš sve fore koje su ti promakle prvi put
_____
- Post n°488
_____
- Post n°489
Cousin Billy wrote:Izvrsne su ove Gilmorice. Kad završim bindž, trebaće mi antidot u vidu serije o bradatim, čekinjavim i znojavim svinjama koje pričaju o kobasicama, konobaricama, pivu i delovima za motore.
My name is Earl
- Post n°491
Ruski odgovor HBO-u. Danas okačeno na YT i izgleda da će nabrati milion pregleda do kraja dana.
Načeo sam ali neću dalje dok ne budem imao komociju da kompletan odgovor pogledam iz cuga.
Načeo sam ali neću dalje dok ne budem imao komociju da kompletan odgovor pogledam iz cuga.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°492
onaj ruski film o černobilu je teško govno.
ona dečija serija exclusion zone je nešto bolja, mada sa černobilom ima veze samo kao lokacijom
ona dečija serija exclusion zone je nešto bolja, mada sa černobilom ima veze samo kao lokacijom
- Post n°494
Turul madár wrote:onaj ruski film o černobilu je teško govno.
Ovi su se i zajebavali na račun tog ruskog filma, ja ga nisam gledao ali vjerujem i tebi i njima Razbijesnili su producenta tog uratka i on sad pizdi na njih, nazvao ih je smećem, osim teških uvreda, tu u i prozivke koliko je ko para uzeo i ko je više pregleda sakupio. Šteta što ne stigoh da završim jer video više nije available in my country. Valda neka dobra duša negdje ponovo okači.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°495
Midnight Mass.
Upravo sam završila poslednju epizodu i malo sam... speechless. Mozda sam ja previse ucitala u sve ovo, ali bukvalno mi se prica cini kao "eto vam čovečanstvo kad prestanete da obracate paznju na nauku i podlegnete masovnoj histeriji". I onaj "tears in the rain" meets "pale blue dot" momenat na kraju me doveo do suza. WTF, ovo je trebalo da bude samo dobar horor.
Upravo sam završila poslednju epizodu i malo sam... speechless. Mozda sam ja previse ucitala u sve ovo, ali bukvalno mi se prica cini kao "eto vam čovečanstvo kad prestanete da obracate paznju na nauku i podlegnete masovnoj histeriji". I onaj "tears in the rain" meets "pale blue dot" momenat na kraju me doveo do suza. WTF, ovo je trebalo da bude samo dobar horor.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Guest
- Post n°496
ja sam gledo jaguar, španska tarantinijada sa lovom na odesa naciste, glumi špankinja prepička miks hrkalović i ane nikolić
- Post n°497
ja zbindžovala seks edjukejšn, uživancija, mada na trenutke preteško (ili me drma pms, lol)
_____
- Guest
- Post n°498
Foundation je dosta slobodna interpretacija Asimova, ali je uspela da zadrži sterilnost i neubedljivost literarnog predloška.
I am ready to die on this hill.
I am ready to die on this hill.
- Post n°499
+1
Тако је како је, да би то било филмично потребно је променити и додати неку драмску акцију.
Тако је како је, да би то било филмично потребно је променити и додати неку драмску акцију.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°500
Kad sam bio klinac, Zadužbina mi je bila neubedljiva (posle početnog, i kratkog, perioda loženja na ideju o takvom oblikovanju budućnosti) jer joj je premisa preambiciozna i gotovo magična: naučnik koji pomoću formula sozercava budućnost, važi brt, pa dovoljno je da jednom izađeš među tzv. stvarne ljude pa da shvatiš da je slučajnost jedno 90% sudbine, i to ne u hiljadu generacija već u životu jednog čoveka. Trideset godina nisam promenio mišljenje o knjizi, ali sada Zadužbinu vidim kao masonsku alegoriju. Ne znam da li je Asimov bio slobodni zidar ali to elitističko, prepotentno štivo može da prođe kao građa u bilo kojoj loži.