Serije kao takve
- Post n°677
Re: Serije kao takve
Gledam, došla do četvrte
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°678
Ovo sa Lejkersima mršavo.
Počeo Beter kol Sol, izašle 2 epizode.
Tokio Vice Bogdanović.
Počeo Beter kol Sol, izašle 2 epizode.
Tokio Vice Bogdanović.
- Post n°679
Odgledao sam Anatomiju skandala, dopalo mi se.
- Post n°680
Uncle Baby Billy wrote:gledao neko Severance?
Odgledao sam Severance, koji je zaista sjajan (otkad sam ja hejlovao Stilera kao ozbiljnig rezisera, a neki su mi se smejali...).
Ali pravi ugodjaj je double bill sa The Dropout. Skoro da se desavanu u istom univerzumu, iako je Dropout po istinitom dogadjaju i potpuno realisticna.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°681
The Dropout mi se, nakon dvi pogledane, nije nešto svidio...a u više-manje isto vrijeme su izašle još serije o Uberu i o WeWorku. Uber još nisam čekirala, a WeCrashed je okej. Mislim, u isto vrijeme gledam Jareda kako tumači Adama Neumanna ili samoga sebe na Obonjanu
_____
- Post n°682
Bleeding Blitva wrote:The Dropout mi se, nakon dvi pogledane, nije nešto svidio...a u više-manje isto vrijeme su izašle još serije o Uberu i o WeWorku. Uber još nisam čekirala, a WeCrashed je okej. Mislim, u isto vrijeme gledam Jareda kako tumači Adama Neumanna ili samoga sebe na Obonjanu
Prve dve su stvarno sporije i previse usmerene na nju, i ja sam bio u iskusenju da odustanem, ali veruj mi it gets better. Kasnije epizode sire fokus i zapravo mnogo vise govore o sirim drustvenim uslovima koji su joj omogucili uspon. Izdrzi!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°683
Jel neko gledao? Kakav par, Geri Oldman i Kristin ST
- Post n°684
Je, dobra serija skroz, samo je trebalo pričekat investitoreErős Pista wrote:
Prve dve su stvarno sporije i previse usmerene na nju, i ja sam bio u iskusenju da odustanem, ali veruj mi it gets better. Kasnije epizode sire fokus i zapravo mnogo vise govore o sirim drustvenim uslovima koji su joj omogucili uspon. Izdrzi!
Anywho počeo je i novi David Simon
_____
- Post n°686
Sad ce da krene Star Trek Strange New Worlds. Prequel.
- Post n°687
Odgledah i Squeed Games. Jos sam pod utiskom
- Post n°688
Filipenko wrote:Sad ce da krene Star Trek Strange New Worlds. Prequel.
znam ali ce mi bit tesko da se presaltam iz old schoola na moderne sgi efekte
- Post n°689
Uncle Baby Billy wrote:gledao neko Severance?
definitivno odusto nakon trece epizode, ne mogu
_____
ova zemlja to je to
- Post n°690
Ja zaspao pred kraj prve.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°691
Izbindžovao sam Severance za vikend. Dobro je ovo. Prvih 6-7 epizoda su kao pozorišna predstava. Najveći nedostatak je što je slow burn a nema kontrasta, ni u radnji a skoro nikako ni i u scenografiji. Poslednje 2-3 epizode su baš kako treba, a poslednjih pola sata poslednje epizode je odlično. Preporuka.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°692
Mmmm zgodno kako su ubacili status quo korporativnu kulturu kao good guya u odnosu na zločestog disruptora Travisa Kalanicka u seriji o Uberu. Ma nemoj molim te.
Ništa, sad čekat prvo da božja providnost napiše katarzični scenarij o Peteru Thielu a potom Ameri
Ništa, sad čekat prvo da božja providnost napiše katarzični scenarij o Peteru Thielu a potom Ameri
_____
- Post n°693
Thus Netflix found itself in a position where its audience expected bingeable full seasons — and the company was compelled to churn out as many of them as possible. In so doing, it had a major tool at its disposal, which would have further consequences for the quality of its programming. Despite the steep licensing fees for these shows and films, Netflix had something that major cable broadcasters had always sought: viewer data. Outside of Nielsen ratings, the networks had never had access to the type of data that Netflix was able to collect — everything from demographic data related to program and talent preference to how many episodes the average person watches, where they pause, and whether or not they finish a show once they start. With these analytics, Netflix realized it could reverse-engineer hit shows, thus using its unprecedented reservoir of data to steer its programming.
https://jacobinmag.com/2022/05/netflix-streaming-tv-hbo-algorithm-disney-amazon
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°694
Odlicna sezona
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°695
Barry od sinoć
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°696
Ja čekam da se sve skupi pa da zbindžujem.
_____
- Guest
- Post n°697
Podsetite me sutra da razradim otrcanu tezu pod radnim nazivom
"Nikola Đuričko i slovenski autošovinizam novog striming poretka", Nikola Tanasić (verovatno).
"Nikola Đuričko i slovenski autošovinizam novog striming poretka", Nikola Tanasić (verovatno).
- Post n°698
_____
- Post n°699
:lololo:Daj bar tizer, nije valjda onaj Ujka?
- Guest
- Post n°700
Ma ne, nego sam gledao danas Stranger Things 4. Sve je vodilo do pojave stereotipnog "ludog Rusa", i naravno kada se pojavio, eto dugog nosa Nikole Đurička, u ulozi opičenog taksiste-pilota koji se glupira kao da je Rus iz mima.
Kuckam nešto drugo - pomalo suvoparno - i maštam da sam Nikola Tanasić koji sladostrasno šilji na još jednu naoko nevinu provokaciju sa levog krila zapadne pop-kulture.
Kuckam nešto drugo - pomalo suvoparno - i maštam da sam Nikola Tanasić koji sladostrasno šilji na još jednu naoko nevinu provokaciju sa levog krila zapadne pop-kulture.