Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Serije kao takve

bela maca

Serije kao takve - Page 15 Empty Re: Serije kao takve

Post by bela maca Tue Apr 27, 2021 4:59 pm

dokle si stigao?

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 27, 2021 5:00 pm

S2E4
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Apr 27, 2021 5:12 pm

Erős Pista wrote:Zbog nekoliko bas jakih preporuka, iz izvora kojima verujem, poceo sam da gledam Leftovers. Znam da kao od druge sezone navodno postaje mnogo bolja, ali ova prva je tacno ono kako mi je serija izgledala kad se pojavila i zasto me nije privukla - dosadno, self-important, pateticno smaranje bez ikakvog smisla. Guram do druge sezone, ali ovo je jedva izdrzivo.

Ja sam je bio skinuo čim sam pročitao premisu. Međutim, što kaže Kadija, džaba mošnice ko lubenice, ako nema duhovne dimenzije kortikalnih centara jednog Bergmana.  Serije kao takve - Page 15 1844795956

A vala nema ni mošnica. Dosta metiljava, dosadna serija.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Notxor

Post by Notxor Tue Apr 27, 2021 7:23 pm

Meni je SV u početku bio ok, ali sam pri kraju izgubio interesovanje. 
    Halt and Catch Fire mi je zato bio odličan, samo što nije komedija kao SV.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon May 03, 2021 8:45 pm

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Thu May 06, 2021 12:13 am

Jel gleda netko The Nevers?

Divotica od steampunka s vješticama koje su prijetnja ustaljenom britiš poretku. Jako su svi brbljavi a imena su im preslatka tipa Penance Adair  Serije kao takve - Page 15 1403342043

A smućkao je sve Joss Whedon. I onda se naljutio i napustio ih Serije kao takve - Page 15 1233199462

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu May 06, 2021 11:33 pm

Sa solidnim zakašnjenjem sam odgledao treću sezonu Fargo-a, koju sam već jednom počinjao, pa mi nije išlo.

Remek-delo, bez preterivanja. Prva sezona je bila dobra, druga je bila bolja, čak odlična, ali ova je ubedljivo najbolja.

It's all rise, baby!

Serije kao takve - Page 15 My-own-personal-get-psyched-mix-howimetyourmotherthefanpage-instagram-now-people-9474048

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 16, 2021 5:49 pm

https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2021/may/14/the-underground-railroad-review-barry-jenkins
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 21, 2021 10:00 am

Gledajte City on a Hill. Sve je bolja i bolja. Nije baš na nivou Wire, ali je sve bliže.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri May 21, 2021 10:04 am

a ne može nešto de igra futluz da bude previše dobro
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 21, 2021 10:10 am

On je najbolji!

_____

Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri May 21, 2021 3:51 pm

Erős Pista wrote:Gledajte City on a Hill. Sve je bolja i bolja. Nije baš na nivou Wire, ali je sve bliže.
    Ja gledam to povremeno i gledo bi češće da su glumci bolji, naročito Kevin Bacon i onaj tužilac crnac. Za Kevina mi deluje da je u frci da što brže kaže šta mu je scenarista napisao pa da ide kući da sadi paradajz ili šta već voli da radi. Crnac prosto ne zna da glumi.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri May 21, 2021 9:05 pm

Everyone's a critic Serije kao takve - Page 15 298304839

Evo u cemu je fora, ali to se vidi tek u drugoj sezoni. Serija zapravo, poput Kertisovog CGYOMH prica pricu o tome kako smo dosli ovde gde smo. Druga sezona je skoro doslovno o Tupaku i njegovoj kevi.

Kao i u Wire-u, prva sezona izgleda kao solidna policijska serija. Tek od druge shvatas o cemu je zapravo.

_____

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sat May 22, 2021 5:16 pm

Gledat će se City sigurno.
    Sad gledam kanadski reality. Zvuči ko oksimoron ali stvarno postoji i o puhanju stakla je. Njih 10 se natječe za novac i pripravništvo u nekom superkul institutu, jako su pristojni, Kanađani brate, i bome napeto je. Dobiju temu, moraju nešto smisliti, ispuhati i ispeć to staklo, a najgore mi je kad im padne taj stakleni predmet i razbije se a ostalo malo vremena do kraja zadatka Serije kao takve - Page 15 1090578128 
    Dosta briju na svoj creative self naspram funkcionalnosti a to se najbolje vidjelo kad su za zadatak dobili da naprave dekanter i čašu za vino Serije kao takve - Page 15 3137070404 Serije kao takve - Page 15 1233199462
    Blown away se zove.

_____
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat May 22, 2021 5:29 pm

Erős Pista wrote:Everyone's a critic Serije kao takve - Page 15 298304839

Evo u cemu je fora, ali to se vidi tek u drugoj sezoni. Serija zapravo, poput Kertisovog CGYOMH prica pricu o tome kako smo dosli ovde gde smo. Druga sezona je skoro doslovno o Tupaku i njegovoj kevi.

Kao i u Wire-u, prva sezona izgleda kao solidna policijska serija. Tek od druge shvatas o cemu je zapravo.
    Ma ja sam još u prvoj provalio šta oni u stvari rade, ali ako ćemo već da pravimo paralele sa the Wire, onda i da kažemo da je the Wire uspevala da zamaskira mane glumaca (mada je i tu bilo dobrih recimo Idris Elba), dok City on the Hill mane glumaca pojačava. Recimo ja ženi Kevina Bacona ništa ne verujem.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue May 25, 2021 2:50 pm

Saad vidim da ima 4ta sezona In Treatment, nova, samo bez Paula Weston. Javicu kakvo je.

Gabriel Byrne, ne znam kako bih reko, ja bih presao na drugu stranu zbog njega.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue May 25, 2021 3:09 pm

Janko Suvar wrote:

Gabriel Byrne, ne znam kako bih reko, ja bih presao na drugu stranu zbog njega.

+1
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Wed May 26, 2021 11:16 pm

Erős Pista wrote:Gledajte City on a Hill. Sve je bolja i bolja. Nije baš na nivou Wire, ali je sve bliže.
    Pilotirala sam i dobro skroz!

@Vilmos, ne valja ti Anna Kendrick, ne valja ti Kevin Bacon Serije kao takve - Page 15 3204619380 Serije kao takve - Page 15 3204619380 Serije kao takve - Page 15 3204619380
    A dobar je Kevin, na momente izgleda ko da preglumljava, ali zapravo dobro tumači lika koji je navikao na having his way.

_____
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu May 27, 2021 8:09 am

Ma on prebrzo prica. Uvek. On je u takvoj poziciji da mora da se nadmudruje sa svima: sa kriminalcima, sa sudijama, sa tuziocima, sa FBI, sa zenom, sa ljubavnicom. E ako je u poslu nadmudrivanja sa ljudima tu mora da ih hvata na brzinu pa mora da prica brzo, ali i oni njemu odgovaraju brzo i to sve deluje veoma nerealno: svi koji sa njim pricaju deluju kao da su smrknuli kokain sa obe nozdrve pre 5 minuta.

Evo primera, doduse nije iz te serije i glumci su mnogo losiji, ali o ovome pricam, ovo mi mnogo smeta kada gledam seriju/film:

_____

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Thu May 27, 2021 10:06 am

Vilmos Tehenészfiú wrote:Ma on prebrzo prica. Uvek. On je u takvoj poziciji da mora da se nadmudruje sa svima: sa kriminalcima, sa sudijama, sa tuziocima, sa FBI, sa zenom, sa ljubavnicom. E ako je u poslu nadmudrivanja sa ljudima tu mora da ih hvata na brzinu pa mora da prica brzo, ali i oni njemu odgovaraju brzo i to sve deluje veoma nerealno: svi koji sa njim pricaju deluju kao da su smrknuli kokain sa obe nozdrve pre 5 minuta.
    Tagline za svaki Sorkinov film ili seriju Serije kao takve - Page 15 1233199462  To je banter, i ako je dobro napisan - divotica. Međutim u Cityju nije banter, nije playful, iako jeste u pitanju nekakav tip humora. A ovo iz Rooma što si stavio me podsjetilo na awkward exchange koji je Kevin imao sa ženom, ali to je samo loše napisano, nisu krivi njih dvoje Serije kao takve - Page 15 298304839

_____
    bela maca

Post by bela maca Sun May 30, 2021 5:07 pm

Mare of Easttown.. gospode kakav mrak

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 30, 2021 5:15 pm

Aha, danas izlazi poslednja epizoda, jedva čekam da zbindžujem
    bela maca

Post by bela maca Sun May 30, 2021 5:26 pm

Ma de jedva čekam, da sam znala da je ovako mračno ne bih ni puštala Serije kao takve - Page 15 3363120308

_____
    ćaća

Post by ćaća Sun May 30, 2021 7:44 pm

ćaća wrote:Gledam i ja to. I jedini mi je utisak da je bolje da se rodiš u koloniji gubavaca u 14. veku nego u nekoj takvoj američkoj pripizdini danas.
    bela maca

Post by bela maca Sun May 30, 2021 7:51 pm

to je to

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 9:03 pm