Serije kao takve
- Post n°201
Re: Serije kao takve
Pa čekaj ti to ne gledas otkud ti da humanizuju? Serija je o hapsenju a ne o njegovoj vlasti, ko zna kad ce biti o tome
- Guest
- Post n°202
aj nemoj da me zajebavaš, snimili seriju o hapšenju, a što su ga hapsili boli nas kurac
- Post n°203
za zloupotrebu sluzbenog polozaja
_____
????
- Post n°204
Ajde ne drami pa za to treba 150 epizoda. Licno meni su neki detalji bili nepoznati (ako su takvi bili).
Recimo mislio sam da osim Vučinića nije bilo nikog u toj nazovi zaštiti kad ispliva Bjelica. Šta li je s njim posle bilo pojma nemam.
Recimo mislio sam da osim Vučinića nije bilo nikog u toj nazovi zaštiti kad ispliva Bjelica. Šta li je s njim posle bilo pojma nemam.
- Guest
- Post n°205
ne dramim
aj da pređem na srBski jezik
ovo ne mogu da budu čista posla
aj da pređem na srBski jezik
ovo ne mogu da budu čista posla
- Post n°206
kapetanm wrote:Ajde ne drami pa za to treba 150 epizoda. Licno meni su neki detalji bili nepoznati (ako su takvi bili).
Tacno me zabole da otkrivam neke nove detalje u seriji u kojoj posle 4 epizode i dalje ispada da grupa likova u vladi sumnjive pozadine i upitnog morala mrcvari nekog dedu. Za sta je doticni optuzen? Jel to bar moglo onako lepo da se popishe, na pocetku tokom onih natpisa. I kakva je ona idiotska spica #konaszavadi, mi smo samo hteli da igramo basket protiv drim tim kad ono... Gde je arhiva s npr Gazimestana u uvodnoj spici? Bar to, ako ne i svi redom uzasi iz 90ih. Ta ekipa, to su bre neleceni ludaci i psihopate, klinicke.
Sramota, jad i beda. Ziv nisam da sutra vidim dal ce dedu da izbace iz vile zbog duga za infostan
- Post n°207
optuzen je za zloupotrebu sluzbenog polozaja. Ako hoces da serija kaze da je uhapsen za zlocine protiv covecnosti, onda hoces da serija falsifikuje istoriju, ako pak oces da se napravi neka dinamika izmedju toga sto ga hapse za zloupotrebu sluzbenog polozaja, a oce da mu sude za zlocine protiv covecnosti, onda moras da imas bolje dijaloge u vladi od onog i onda je serija o vladi, a ne vise o hapsenju milosevica. Ili je sto kaze o svemu pa bi imala trista epizoda.
Ovo je rezim dao LPDovcima glumcima da se zanimaju, i uzu neke pare, to je sve nista.
Ima govor sa Gazimestana u prvoj epizodi.
Ovo je rezim dao LPDovcima glumcima da se zanimaju, i uzu neke pare, to je sve nista.
Ima govor sa Gazimestana u prvoj epizodi.
_____
????
- Post n°208
Mislim cela serija je bizarna, u jednom momentu se polazi od toga da gledalac ne zna da ima republicka i savezna vlada, a onda se polazi od toga da zna ko je Vera Miletic.
Ja nemam pojma sto su snimali ovo, osim da neko bude placen.
edit: moj mali brat gleda seriju iz karantina i pitao me apropo toga: Jel tacno da je Titova zena majka Mire Markovic?
Ja nemam pojma sto su snimali ovo, osim da neko bude placen.
edit: moj mali brat gleda seriju iz karantina i pitao me apropo toga: Jel tacno da je Titova zena majka Mire Markovic?
_____
????
- Post n°209
Urnebesno mi kako je prikazan Legija, sinpatično zbunjeni blentov. Bilo bi super kad bi se nastavila serija o njemu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°211
momenat kada slobo cemi nesto drvi iz svojih govora a ovaj deluje kao pas pred klistiranje koji ne razume sta mu se desava niti sta ljudi oko njega govore je neverovatan.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°212
Ferenc Puskás wrote:Urnebesno mi kako je prikazan Legija, sinpatično zbunjeni blentov. Bilo bi super kad bi se nastavila serija o njemu.
Blejgija.
Rastrzan izmedju Mejs Djindjua i Palpatina
- Post n°213
Bilja na podkestu nahvalila seriju na sva usta. Tačno vidiš da je dobra sa ekipom koja je snimala. Da li je moguće da je ta žena toliko nesposobna da se izdigne iznad ličnih poznanstava.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°214
Ne radi se tu samo o licnim poznanstvima, nego o guranju jedne agende po svaku cenu. Steta je velika sto se Bilja pretvara u osobu s kojom nije moguc dijalog, vec samo monolog :/
- Post n°215
Nisam gledao seriju, ali bih gledao rimejk sa "Nikad izvini" lutkama i tarantinovskim obrtom u kom Čeda sipa esid u vodovod vile, ali greškom i sam popije vodu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°216
U 5. epizodi 2 lude scene, kad Marija ganja Čedu s pištoljom, a on bježi, a svi ostali stoje kao voštane figurine u istoimenom muzeju, kuliraju, pa ne ganja njih; i kad Đinđić recitira citate dr. Zorana Đinđića na priredbi demokratske omladine.
Ali me dotakla kninska porodica. Susret oca sa Slobom, ma koliko bio naaranžiran i traljavo ugrađen u suvislu radnju ima 2 bitno pozitivne strane: 1. toeto, 2. kratak je bio i odlično formuliran. Slobino, ko si ti, pa ja tebe čoveče uopšte ne poznajem, ne samo da pogađaju bit odnosa Slobe sa hrvatskim Srbima, nego su valjda jedini put da je Slobo ispao iz imitiranja Slobe što ga znamo s tv i zazvučao ljudski, nesigurno i uplašeno.
Kninjani na kraju kontroliraju pasoše za odlazak u izgubljeni zavičaj. Na groblje. Nisam siguran, je li to što plačem nad sobom, ali meni bilo vrlo jako.
I vječna šteta što nije bilo više Legije. Kad bi se pravila serija zabavno kriminalistička u kojoj bi Vuk Kostić igrao glavnog junaka Legiju, moglo bi biti vrlo zabavno.
Ali me dotakla kninska porodica. Susret oca sa Slobom, ma koliko bio naaranžiran i traljavo ugrađen u suvislu radnju ima 2 bitno pozitivne strane: 1. toeto, 2. kratak je bio i odlično formuliran. Slobino, ko si ti, pa ja tebe čoveče uopšte ne poznajem, ne samo da pogađaju bit odnosa Slobe sa hrvatskim Srbima, nego su valjda jedini put da je Slobo ispao iz imitiranja Slobe što ga znamo s tv i zazvučao ljudski, nesigurno i uplašeno.
Kninjani na kraju kontroliraju pasoše za odlazak u izgubljeni zavičaj. Na groblje. Nisam siguran, je li to što plačem nad sobom, ali meni bilo vrlo jako.
I vječna šteta što nije bilo više Legije. Kad bi se pravila serija zabavno kriminalistička u kojoj bi Vuk Kostić igrao glavnog junaka Legiju, moglo bi biti vrlo zabavno.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°217
Ferenc Puskás wrote:U 5. epizodi 2 lude scene, kad Marija ganja Čedu s pištoljom, a on bježi, a svi ostali stoje kao voštane figurine u istoimenom muzeju, kuliraju, pa ne ganja njih; i kad Đinđić recitira citate dr. Zorana Đinđića na priredbi demokratske omladine.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°218
da li mislite da je ova produkcija prvo onog sranja o jasenovcu, sad ovog o miloševiću samo projekat zamajavanja i loženja mase da opet na prazno tupi o istoriji umesto onom što se sprema ili se dešava
- Post n°219
Kao i sve ostalo sto dolazi sa tv-a
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°220
Саопштење Социјалистичке партије Србије поводом реакција у медијима последњих дана о серији “Породица”
Социјалистичка партија Србије осећа одговорност и потребу према грађанима Србије да се обрати поводом реакција у медијима последњих дана о серији “Породица”.
Ми социјалисти, са ове временске дистанце можемо да кажемо да је 5. октобар нашој партији донео и добро, реформисали смо се, постали смо јачи, искуснији, са нама су остали поштени људи, чврстих убеђења, прави социјалисти.
Ми смо вратили партију тамо где јој је и место, Социјалистичка партија Србије је данас јака и стабилна партија на политичкој сцени, друга по рејтингу, захваљујући храбрости, одлучности и визионарској политици нашег председника Ивице Дачића.
Заштита националних интереса Републике Србије, борба за права радника, пензионера, младих, бесплатно школство и здравство су наша идеологија. Захваљујући Ивици Дачићу Србија је у међународно право увела израз отпризнавање. Чињеница је да је за време његовог мандата на челу српске дипломатије, 18 земаља повукло признање Косова.
Појединци би требали да се запитају зашто су пристали на пакт са тадашњим ДОС-ом? Шта их је навело на издају председника Србије, председника социјалиста али и Социјалистичку партију Србије?
Себи наново дају за право да искривљено тумаче историјске чињенице и лажном мантром прикривају праву истину. Притом на најјаднији начин ношени фрустрацијом своје деценијске политичке импотентности нападају лидера данашње, модерне, реформисане Социјалистичке партије Србије, али лидера који никада није издао чланство, партију, нити председника ни историјске вредности које је та политика донела. Морамо се данас сетити и речи које је Председник Слободан Милошевић из Хага изговорио на седници Главног одбора странке, „да се мора елеминисати „Пета колона“ предвођена Банетом Ивковићем и његовим саборцима“.
Социјалистичка партија Србија оставиће времену и историји да дају завршну реч и свој суд. Како о породици Милошевић тако и о онима који су га издали, ухапсили и испоручили Хашком трибуналу.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ГО СПС
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°221
Turul madár wrote:da li mislite da je ova produkcija prvo onog sranja o jasenovcu, sad ovog o miloševiću samo projekat zamajavanja i loženja mase da opet na prazno tupi o istoriji umesto onom što se sprema ili se dešava
Sviraju kurcu, brt. Nista se ne desava i nista se ne sprema. Mislis da nisu pustili ovo da bi narod previse razmisljao sta bi sa onim covekom koga nigde nije bilo 3 godine pa ispade da je sve to vreme bio u urni pod imenom bez prezimena?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°222
meni je to savršena tema da gledaoci utiska nedelje imaju o čemu da tupe
ne mislim na te pojedinačne stvari, za tog lika većina ni ne zna, nego ide vrv nešto važnije, izbori kosovo i tako to
ne mislim na te pojedinačne stvari, za tog lika većina ni ne zna, nego ide vrv nešto važnije, izbori kosovo i tako to
- Post n°223
Cvijan je iz iste kuhinje kao i serija kao i 97% stvari u medijskom životu Srbije.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°225
@madar: Resavanje Kosova je srpska verzija cekanja Godoa.
@Lakatus: Ovako bizarnu i jezivu pricu (Cvijan) nikada nismo imali. Cak ni ono sa sudijom koji je nestao i naprasno pronadjen u reci 2000. godine nije blizu ovoga sa Cvijanom.
@Lakatus: Ovako bizarnu i jezivu pricu (Cvijan) nikada nismo imali. Cak ni ono sa sudijom koji je nestao i naprasno pronadjen u reci 2000. godine nije blizu ovoga sa Cvijanom.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”