Serije kao takve
- Post n°126
Re: Serije kao takve
Pa i meni je super, nisam mislio da se Kirko zajebava.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°127
Kirko Skaddeng wrote:generalno obožavam coming of age filmove. na samom vrhu mi se nalazi Juno, koji zapravo smatram jednim od najsavršenijih filmova u istoriji.
+1
- Post n°128
+1 za Juno.
Stand by me bješe odličan po ko zna koji put.
Mada ne vjerujem da ću gledati Kaljave gume, tako se zove serija sa Goricom i Aidom.
Stand by me bješe odličan po ko zna koji put.
Mada ne vjerujem da ću gledati Kaljave gume, tako se zove serija sa Goricom i Aidom.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°130
DS9 je najbolji star trek sto ima.
to je sve.
to je sve.
_____
????
- Post n°131
el gleda neko planetarnu senzaciju #wandavision?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°132
zvezda je zivot wrote:el gleda neko planetarnu senzaciju #wandavision?
najavljivano ko prestiz marvel, tvin piks superherojskog filma, wandavision je tri epizode necega sto je relativno zabavno a onda potpuna retardacija radnje i 5 epizoda origin bulsita. a u 8. epizodi morali su sa sitkom formata da predju na drama duzinu jer ne mogu da objasne sve sto se desilo u 20 minuta. objektivno retardiran sadrzaj je objektivno retardiran. stripovi su za decu.
src parti s4 je mnogo bolja serija o manje-vise istoj stvari.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°133
Scr parti ima 4 sezone! Ja odgledo dve.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°134
ima cetri, bice i peta. 3. i 4. vise idu vise u pravcu sto se kaze satire karikature
_____
ova zemlja to je to
- Post n°135
Pogledacu
_____
- Post n°136
slobodno, ja nisam preporucio i nista, ne odgovaram za tudje vreme, samo sam reko da je mnogo bolje od wandavision i iza toga stojim
_____
ova zemlja to je to
- Post n°137
Gotovo je sad...
_____
- Post n°138
Ako je ko zainteresiran izašla je prva epizoda serije "Dnevnik velikog Perice", svojevrsni nastavak filma "Tko pjeva zlo ne misli", scenaristi su Renato Baretić, Emir Imamović Pirke, Vinko Brešan. Radnja: šezdesete u Zgu.
- Post n°140
Jel ono Beba?
_____
- Post n°142
evo sa imdb sttranice, milan marić je čeda, radovan vojović beba a uliks đinđić
https://www.imdb.com/title/tt11173308/
https://www.imdb.com/title/tt11173308/
- Post n°143
San Saba Songbird wrote:Ala štancuju serije lately...Smorivud, srpski Holivud.
_____
- Post n°144
Jedna sezona, osam epizoda. Sinoć emitovana prva, sačekaću svih osam.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°145
Zahvaljujući nekima od vas, počeh da gledam After Life, pošto ovaj dan nije dovoljno mračan nego ajd daj još i seriju o udovcu koji ne može da se pomiri sa gubitkom supruge.
Šta se dogodi: očekujem seriju o postepenom izlasku iz tame, uz mnogo quirky humora i cinizma.
Umesto toga glavni junak me toliko smori u četvrtoj epizodi da ne mogu više da gledam, ne zanima me ni on ni njegova bol, alo majmune jedan nabijem te na kurac, ubij se jer nisi za bolje. Čitam da su scenaristi potpuno prešli preko TOGA što je uradio, a posle čega zapravo više nije uopšte bitno šta glavni junak oseća.
Šta se dogodi: očekujem seriju o postepenom izlasku iz tame, uz mnogo quirky humora i cinizma.
Umesto toga glavni junak me toliko smori u četvrtoj epizodi da ne mogu više da gledam, ne zanima me ni on ni njegova bol, alo majmune jedan nabijem te na kurac, ubij se jer nisi za bolje. Čitam da su scenaristi potpuno prešli preko TOGA što je uradio, a posle čega zapravo više nije uopšte bitno šta glavni junak oseća.
- Post n°146
Pa šta je uradio?
Skoro dogledao kvebešku seriju na netflixu o 3 mlade cure iz nepriveligirane socijalne sredine. Can you hear me, M'entends-tu?. Od mene vruća preporuka. Nevjerovatno osvježenje da likovi govore i djelaju kao živi ljudi.
Skoro dogledao kvebešku seriju na netflixu o 3 mlade cure iz nepriveligirane socijalne sredine. Can you hear me, M'entends-tu?. Od mene vruća preporuka. Nevjerovatno osvježenje da likovi govore i djelaju kao živi ljudi.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°147
Narkoman mu kaže "toliko sam tužan da bih se odmah ubio drogom kada bih imao dovoljno novca".
I ovaj mu da novca.
OK je to dramski postupak, ali ne u ovakvoj seriji.
I ovaj mu da novca.
OK je to dramski postupak, ali ne u ovakvoj seriji.
- Post n°148
- Spoiler:
- nije lepo to sto radite
_____
????
- Guest
- Post n°149
ja sam odgledao prvih osam epizoda midsamr mrdrsa, shvatio sam da nisam nijednu od njih do sada pogledao
meni ok, ništa više od serije ne tražim
- Guest
- Post n°150
Pa te su najboljeTalason wrote:ja sam odgledao prvih osam epizoda midsamr mrdrsa, shvatio sam da nisam nijednu od njih do sada pogledao