Serije kao takve
- Post n°326
Re: Serije kao takve
Da, da, znam da ima i britanska (tj originalna). Zašto ti je bila negledljiva?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°327
Sve mi je bilo loše, gluma, produkcija, zvuk, scenario. Mnogo je bilo lakše povezati se sa likovima iz amerčke verzije, pogotovo je Frenk milion puta tu bolje prikazan.
Odgledala sam skoro čitavu prvu sezonu pre nego što sam odustala, a tada je i priča krenula u potpuno različitim smerovima, i nije mi bilo zanimljivo obe da ih pratim.
Odgledala sam skoro čitavu prvu sezonu pre nego što sam odustala, a tada je i priča krenula u potpuno različitim smerovima, i nije mi bilo zanimljivo obe da ih pratim.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°328
ko me terao da krećem sa Line of Duty pre nego što se završila sezona
_____
- Post n°329
Ajmeee nisam ni znala da je nova sezona počela
Al u pravu si, čekat ću zadnju. U međuvremenu sam skinula Hell on wheels, gleda mi se nešto westernasto, nešto da bar trunkicu baca na Deadwood ili Justified.
Al u pravu si, čekat ću zadnju. U međuvremenu sam skinula Hell on wheels, gleda mi se nešto westernasto, nešto da bar trunkicu baca na Deadwood ili Justified.
- Post n°330
With the next series of The Crown going into production in July, our minds are on royal dramas, and while the Windsors are compelling to watch, the British royals pale in comparison to the Habsburgs when it comes to sartorial decadence and emotional turmoil. Little wonder, then, that Netflix’s next monarchic series will centre on Sissi, the Empress of Austria for the latter half of the 19th century. Due to begin filming shortly, The Empress will chart Sissi’s life from her teenage years onwards, when she first met Emperor Franz Joseph of Austria-Hungary, with Devrim Lingnau and Philip Froissant stepping into the roles of the imperial couple.
Co-written by Timoti Snajder i Marinika Tepic
_____
????
- Post n°331
Jel gledo neko od vas Pennyworth?
Prva sezona dobra do pola, a onda se toliko likova nagomila da ne samo sto je tesko da pratis, nego osetis da se bas nisi emotivno vezao ni za jednog, pa ti ne bi bilo preterano tesko kada bi na seriju pala atomska bomba. Paloma Faith je jedina vredna paznje, luda je ko trofazna struja. Druga sezona je jos gora, nadam se da im nece padati na pamet da prave trecu.
Prva sezona dobra do pola, a onda se toliko likova nagomila da ne samo sto je tesko da pratis, nego osetis da se bas nisi emotivno vezao ni za jednog, pa ti ne bi bilo preterano tesko kada bi na seriju pala atomska bomba. Paloma Faith je jedina vredna paznje, luda je ko trofazna struja. Druga sezona je jos gora, nadam se da im nece padati na pamet da prave trecu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°332
Vilmos Tehenészfiú wrote:Jel gledo neko od vas Pennyworth?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°333
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°334
Zbog nekoliko bas jakih preporuka, iz izvora kojima verujem, poceo sam da gledam Leftovers. Znam da kao od druge sezone navodno postaje mnogo bolja, ali ova prva je tacno ono kako mi je serija izgledala kad se pojavila i zasto me nije privukla - dosadno, self-important, pateticno smaranje bez ikakvog smisla. Guram do druge sezone, ali ovo je jedva izdrzivo.
_____
- Post n°335
ja sam gledala i dalje, sve je gore i gore
_____
- Post n°336
Tnx, onda odustajem. Uopste ne kapiram sta se ovde ikome svidelo.
_____
- Post n°338
Erzsébet Biszak wrote:Ako ćeš gledati, uzmi američku verziju, postoji i britanska koja je meni bila skoro pa negledljiva
- Post n°340
Pa da, ali dobro dodje i konkretno za ovu seriju
Odgledao mančestersku verziju kako se prikazivala i onda posle seo američku i, ono, šta je ovo, ovo nema nikakve veze ni sa čim
Odgledao mančestersku verziju kako se prikazivala i onda posle seo američku i, ono, šta je ovo, ovo nema nikakve veze ni sa čim
- Post n°341
Nego, odgledao prvu sezonu Breeders. Simpa.
- Post n°342
Ja sa zakašnjenjem Brooklyn 99, lepo plus prelepo
_____
- Post n°344
To je super serija, zaista.
_____
- Post n°345
+1 za Brooklyn
Mislim da sam precijenila komični potencijal startup kulture (ili još nisam naišla na dobru seriju) pa sam pogledala Made for love i nije to dobro. Mimo toga, pratim krimić s Kate Winslet i zasad mi skroz okej.
Mislim da sam precijenila komični potencijal startup kulture (ili još nisam naišla na dobru seriju) pa sam pogledala Made for love i nije to dobro. Mimo toga, pratim krimić s Kate Winslet i zasad mi skroz okej.
- Post n°346
Gledam i ja to. I jedini mi je utisak da je bolje da se rodiš u koloniji gubavaca u 14. veku nego u nekoj takvoj američkoj pripizdini danas.
- Post n°347
Ja pogledao ceo Silicon Valley za par dana, kad smo već kod start-up kulture. Odličan, skroz kapiram hype.
_____
- Post n°348
Lako za pripzdine, jel imaš kakvu teoriju o ubojici?ćaća wrote:Gledam i ja to. I jedini mi je utisak da je bolje da se rodiš u koloniji gubavaca u 14. veku nego u nekoj takvoj američkoj pripizdini danas.
Meni je SV počeo ok, ali ubrzo mi je izgledalo ko reciklaža, ali da je bilo dobrih baza bilo jeErős Pista wrote:Ja pogledao ceo Silicon Valley za par dana, kad smo već kod start-up kulture. Odličan, skroz kapiram hype.
- Post n°349
Lol, tek su dve epizode, a postavili su tako da može da bude bilo ko od seljana.
- Guest
- Post n°350
Erzsébet Biszak wrote:Ja sa zakašnjenjem Brooklyn 99, lepo plus prelepo
Odlična zajebancija.
E nego gledam Shameless. Dobra serija ail imam par megaprimedbi. Frenk je hodajuća teza i 1 idejna bremenitost, malo je protraćen Mejsi tu, ponaša se kao marioneta scenarista kojoj se vide svi konci. Kad bi barem ponekad uradio nešto dobro, makar i slučajno, bio bi bolji lik.
U stvari to mi je jedina primedba.