Serije kao takve
- Post n°301
Re: Serije kao takve
Ko je u Nemanjićima evroatlantista, Vukan?
- Post n°302
I obavezno da Srbo bude pošten i naivan.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°303
zanimljivo da u srbiji koja je oduvek cela nacija reprntacija i socko kanal tj sosko, nema neke spektakularne sportske serije. ne računam ono sranje od pre rata montevideo. nešto moderno kao nolo košarkaši odbojkaši
- Post n°305
Bilo je skoro nesto o kosarkasima
edit: setio sam se imena, nisam gledao pa ne znam da li je bas sportska serija - zigosani u reketu
edit: setio sam se imena, nisam gledao pa ne znam da li je bas sportska serija - zigosani u reketu
Last edited by ficfiric on Sun Apr 04, 2021 8:49 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°306
gari baš te krenula šala, lepo što si došao da podeliš ovde
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°308
ficfiric wrote:Bilo je skoro nesto o kosarkasima
evo sad prvi put čujem
- Post n°309
Ako trazimo ulogu za gayyu, ja bih ga stavio da glumi Covica u seriji o ulasku CZBGDiva u Evroligu. Ako je za osvojen kup snimana video kaseta, za plasman u EL mora serija od bar 10 epizoda.
U zadnjoj epizodi Covic i Gordan Kicic u ulozi Bartomeua gledaju tekmu i Covic ga pita - sta ce vam ta Igokea
U zadnjoj epizodi Covic i Gordan Kicic u ulozi Bartomeua gledaju tekmu i Covic ga pita - sta ce vam ta Igokea
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°310
mogo bi i da glumi arkana kako na zvezdin stadion unosi izresetane table sa imenima hrvatskih sela, a 80 hiljada zvezdasa u ekstazi
- Post n°311
edit sve moze samo ne da repstaciju zovemo reprntacija, WTF gary
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°312
ovo ti je genijalno sa igokeomficfiric wrote:Ako trazimo ulogu za gayyu, ja bih ga stavio da glumi Covica u seriji o ulasku CZBGDiva u Evroligu. Ako je za osvojen kup snimana video kaseta, za plasman u EL mora serija od bar 10 epizoda.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°313
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°314
posle poslednje epizode ide specijal u kom limenke oblace dresove ucesnika evrolige i igraju sva kola i na kraju CZBGDiva osvaja evroligu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°315
Hmmm, FMP menja ime u Real Madrid, pravi FMP se odmrzava i menja ime u CSKA a onda dodje Zvezda i razguzi ih sa 30 razlike i uzme trofej Evrolige (bivsi Kup Radivoja Koraca, pre toga bivsi kup Srbije)
Mada, to ne mora da bude u seriji, moze i stvarno da se odradi
Mada, to ne mora da bude u seriji, moze i stvarno da se odradi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°316
imamo pobednika u kategoriji najgluplji komentar na seriju
Андреј Илић: Кинематографија аутошовинизма у “Породици”
...
Лично серију посматрам само као неки неприродни наставак пропагандног филма о Сребреници „Quo vadis, Aida?“ и сродне агенде.
...
https://vidovdan.org/drustvo/andrej-ilic-kinematografija-autosovinizma-u-porodici/
Андреј Илић: Кинематографија аутошовинизма у “Породици”
...
Лично серију посматрам само као неки неприродни наставак пропагандног филма о Сребреници „Quo vadis, Aida?“ и сродне агенде.
...
https://vidovdan.org/drustvo/andrej-ilic-kinematografija-autosovinizma-u-porodici/
- Post n°317
Не може то тако.
Креативни фрфај фај мора сада сними нешта о Зорану, Србљановић Срба да ради причу или ти текста. Унитед међија да одговори са новим палеороманом Драшковића Вука-Вук или барем курјак.
Е јбг. сада што ће да плаћате више за интернета и да браните сбб, кратак је живот у вријеме короне.
Па ће видимо на нову или розога шта је боље, друштвењачке мреже ће кажу своје тј. шта је бољшије.
После сви код Амиђе.
Креативни фрфај фај мора сада сними нешта о Зорану, Србљановић Срба да ради причу или ти текста. Унитед међија да одговори са новим палеороманом Драшковића Вука-Вук или барем курјак.
Е јбг. сада што ће да плаћате више за интернета и да браните сбб, кратак је живот у вријеме короне.
Па ће видимо на нову или розога шта је боље, друштвењачке мреже ће кажу своје тј. шта је бољшије.
После сви код Амиђе.
- Post n°318
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2021/4/4/masovna-grobnica-jedini-vjerni-portret-slobodana-milosevica
Esej koji autor spominje o teoriji nerazumijevanja zločinca je tu: https://sic.ba/esej/haris-imamovic-claude-lanzmann-pogled-naviknut-na-mrak/
Esej koji autor spominje o teoriji nerazumijevanja zločinca je tu: https://sic.ba/esej/haris-imamovic-claude-lanzmann-pogled-naviknut-na-mrak/
- Post n°319
Marija Milošević, kćerka Slobodana Miloševića i Mire Marković, poslije 20 godina ponovo može u Srbiju pošto je nastupila zastarjelost postupka koji se protiv nje vodio zbog toga što je prilikom hapšenja svog oca 1. aprila 2001. pucala u dvorištu vile "Mir", iz koje je izveden.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°320
ni ustase nisu mrzele Aleksandra kao ljudi koji su pravili ovu seriju.
_____
????
- Post n°321
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°322
Znam da Eržebet voli ovu seriju, pa joj možda bude zanimljiv tekst. Ja nisam gledao, a ipak mi bio zanimljiv. Sad se možda nateram i da pogledam seriju
https://www.currentaffairs.org/2021/04/the-end-of-tvs-lumpenproletariat
https://www.currentaffairs.org/2021/04/the-end-of-tvs-lumpenproletariat
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°323
E, hvala, stoji mi već neko vreme u reading listi, čekam da odgledam poslednju sezonu, što opet odlažem jer želim da se završi
To mi je omiljena serija posle Žice
To mi je omiljena serija posle Žice
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°324
Sad me baš interesuje. Ja ustvari nisam znao šta da očekujem, a ono malo prepriča što sam pročitao je nisu baš naš najbolje opisali. Sad mi je mnogo jasnije o čemu je zapravo serija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°325
Ako ćeš gledati, uzmi američku verziju, postoji i britanska koja je meni bila skoro pa negledljiva
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together