Serije kao takve
- Post n°651
Re: Serije kao takve
Brian Cox tj Logan Roy u Succession najbolje psuje. Njegovo 'fakof' je esencija psovke - bezobrazno, socno, ispaljeno ko metak.
- Post n°652
Malo je šlampavo, ali je to najverovatnije najluđi period u istoriji neke evropske države. Još kad sam krenuo da vikipedišem zavrteo mi se mozak. Sad ću da gledam film Romanzo (drugi glumci, drugi režiser), po kom je i nastala serija.
- Post n°653
One Lane Bridge
dobra prva sezona, drzi paznju. malo duhovi, malo krimi misterija. "supernatural-tinged detective drama", "The series is also notable for its inclusion of aspects of Māori spirituality as a core part of the plot, such as the notion of matakite, roughly equivalent to divination."
dobra prva sezona, drzi paznju. malo duhovi, malo krimi misterija. "supernatural-tinged detective drama", "The series is also notable for its inclusion of aspects of Māori spirituality as a core part of the plot, such as the notion of matakite, roughly equivalent to divination."
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°654
jel gledao neko Yellowjackets? čujem relativno dobre stvari o seriji ali još nisam siguran da li da ulažem vreme.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°655
gledajte exit, otvoreno mrzite i želite smrt svima
https://www.imdb.com/title/tt9612102/
https://www.imdb.com/title/tt9612102/
- Post n°656
Napokon malo new-age narcisoidne start-up kulture na malim ekranima
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°657
The Wheel of Time
Nisam citala knjige, ovo amazonovo za sada (prve dve epizode) mi se svidja, zadovoljava craving za zanrom. ali nepromasivi LOTR vibe - npr kad beze preko reke od onih troloksa, samo cekas da se Rosamund okrene i pocne da sapuce bujici.
Nisam citala knjige, ovo amazonovo za sada (prve dve epizode) mi se svidja, zadovoljava craving za zanrom. ali nepromasivi LOTR vibe - npr kad beze preko reke od onih troloksa, samo cekas da se Rosamund okrene i pocne da sapuce bujici.
_____
- Post n°658
lalinea wrote:The Wheel of Time
skoro da ne znam nikog iz moje generacije ko nema tetovazu iz tocka vremena.
ja sam odgledo 2. sezonu how to with john wilson.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°659
zvezda je zivot wrote:lalinea wrote:The Wheel of Time
skoro da ne znam nikog iz moje generacije ko nema tetovazu iz tocka vremena.
ja sam odgledo 2. sezonu how to with john wilson.
meni super. povremeno se derem po kuci 'mama, mama". mogao bih ponovo. da pogledam a ne da se derem.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°660
super je. i jos 1 potvrda da je nejtan najjaci autor kreativni genij(e?) u tv biznisu
_____
ova zemlja to je to
- Post n°661
Sva sreća da sam pročitala sve žive ( i mrtve ) spoilere uoči binđanja 1883, pripremilo me na Sheridanove emotivne cirkuse. A moram primijetiti da je Yellowstone četvrta sezona baš meh, ne znam u kojem se trenu on distancirao, ma čak i kad kreneš korak dalje i pogledaš Mayor of Kingstown - nije mi to to. Sheridan na po oka :/
Al 1883 zasad baš ok, iako bi ga zadavila baš nemoš stat gledat.
Al 1883 zasad baš ok, iako bi ga zadavila baš nemoš stat gledat.
_____
- Post n°663
gledaj, nećeš zažaliti, odlična je serija!Uncle Baby Billy wrote:jel gledao neko Yellowjackets? čujem relativno dobre stvari o seriji ali još nisam siguran da li da ulažem vreme.
- Post n°664
Pogledala Peacemakera i skroz dobar, tek posli skužila da je to James Gunnovih ruku djelo. Morat ću potražit soundtrack, jaaako briju na muziku.
_____
- Post n°665
Na kioscima
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°666
Fejk torrent. Džaba skidanja.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°667
Gledacemo. Kao klincu film sa Makl Kejnom mi je bio bas strasan.
- Post n°668
Nabavljiva je ova špijunska serija, krenula sam i zasad nema telefonskih govornica al prošetao se jedan dugi crni mantil
_____
- Post n°669
Pikard 2. sezona, prve dve epizode - ludilo (pozitivno).
Savrseno za escape iz trenutno lude stvarnosti.
_____
- Post n°670
Treca epizoda S2 Pikarda, referenca na 2024: "... and the vaccination chips from the future that do not exist yet..."
Troluju malo lol
Troluju malo lol
_____
- Post n°671
Meni je ova serija o Lejkersima jako zabavna. Ne znam kako izgleda onima koje ne zanima košarka.
- Post n°672
Meni je jako zabavno da gledam sve sto iz vizure trece decenije XXI pokusava da docara kulturu sedamdesetih godina XX veka. Ovako kad to gledas ili pomislis kako je to bio jedan mizogeni, rasisticki svet, ili pomislis kako su, komparativno govoreci, ljudi tada ziveli slobodnije. A ponekad pomislis oba istovremeno. I to nije slucajno tako napravljeno da izazove takve misli.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°673
Gledam i ja, al samo zbog Riosa E da, gledam i Star Trek: Lower Decks, recimo starfleet uhljebi, jako simpalalinea wrote:Pikard 2. sezona, prve dve epizode - ludilo (pozitivno).
_____
- Post n°674
Ne volim Adrijena Brodija, meni nepodnošljiv glumac, a on igra Peta Rajlija u ovoj seriji o Lejkersima. Ali mi je zato Džon Rajli potpuno otkrovenje.
- Guest
- Post n°675
izbindžovao sam u petak i subotu afterlife
bio bih razočaran da sam očekivao nešto
bio bih razočaran da sam očekivao nešto