Jest, još su vaxeri gori. Antivaxeri ne gnjave druge da prime njihov stav. Predlažem konpromis, da vaxeri i antivaxeri prime svaki po 1/2 doze.Marius Lăcătuș wrote:jel još neko primećuje da su vakseri postali jednako histerični kao anti vakseri?
VAKCINA
- Post n°726
Re: VAKCINA
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°727
Pa razliciti su im ciljevi, antivakseri stite svoju bulju, vakseri promovisu javno zdravlje
- Korisnik
- Post n°729
Intervju sa imunologom Milošom Markovićem.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4231802/milos-markovic-profesor-imunologije-vakcinacija.html
Prvo pitanje:
Знамо да Србија има барем четири милиона фудбалских селектора, али нисмо знали да има седам милиона имунолога. Да ли Вас та конкуренција радује или плаши?
https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4231802/milos-markovic-profesor-imunologije-vakcinacija.html
Prvo pitanje:
Знамо да Србија има барем четири милиона фудбалских селектора, али нисмо знали да има седам милиона имунолога. Да ли Вас та конкуренција радује или плаши?
- Post n°731
Чоче, написао сам ти да кева иде у уторак по руску. Само смо њу навели у пријави. Послали поруку и мејл са термином, нигде не нуде неку другу.Marius Lăcătuș wrote:s obzirom da sam se bio nameračio da čekam rusku, izgleda da ću morati da promenim opciju. sa vrlo visokog mesta u MZ stigla poruka na pitanje kad stiže ruska: ne znam, trebalo bi za 7 dana.
meni se čini da mož da bidne i 7 meseci...
- Post n°732
Da li si siguran da će dobiti rusku? (Da li su joj to rekli sad kad su joj poslali poziv?) Ja znam da su zvali ljude bez obzira na to šta su zaokružili i pitali ih da li hoće kinesku. Hoću da kažem, to što su joj zakazali, a ona je prethodno navela samo rusku, ne znači nužno da je zovu da primi baš rusku. Naravno, osim ako su joj to eksplicitno rekli u pozivu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°733
treba se potrošiti kinez zato se diže frka (Zavera)
- Post n°734
moj otac je takodje zaokruzio samo Fajzer (iz ideolosko politickih razloga ) i pozvali su ga da dodje danas, rekli da ima samo Sinofarm i odlucio je da primi tu koja ima.
_____
????
- Post n°735
Јесу ли му рекли кад је дошао или преко поруке/мејла?
- Post n°736
nije mi rekao tacno, nije mi palo na pamet da pitam, mislim na licu mesta, preko mog mejla je prijavljen, a u samom mejlu je samo adresa i vreme.
_____
????
- Post n°737
То су нови моменти. Пре неки дан се овде писало да су звали ликове у Новом Саду и питали хоћет ли неку другу.
- Post n°738
to bi bilo organizaciono bolja opcija, posto ovako bi se neko iscimao da dodje, a onda odbio da primi... pitacu ga da proverim, danas kad dodjem kuci.
_____
????
- Post n°739
Данас се на сајму чекало око 3ч15мин ко је дошао око 9, ми смо око десет па смо завршили за 3ч30мин. После нас се одужио ред, било је до иза наплатне рампе.
- Post n°740
Ja sam odustao od cekanja danas
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°741
Најјачи само остају.Marius Lăcătuș wrote:Ja sam odustao od cekanja danas
- Post n°742
Био је леп дан за чекање, прогноза за ову недељу је таква да иде минус, а за следећу да нема вакцина.
- Post n°743
Janko Suvar wrote:moj otac je takodje zaokruzio samo Fajzer (iz ideolosko politickih razloga )
Na koga li si se ti izmetnuo...
Elem, moze se ideolosko-politickim radom baviti prilikom primanja vakcina narednih 5 do10 godina. Jer toliko cemo se minimum vakcinisati od korone.
- Korisnik
- Post n°744
Marius Lăcătuș wrote:bemty wrote:naravno, procitala sam vaginalni punkt
isto ali zbog aktuelne društvene klime nisam smeo priznati, samo mi je flešnulo pred očima
ovde sam hteo da okačim video sa televizije juče kada je neki retard rekao vagina umesto vakcina ali numem da nađem
To je ovaj car.
Ček...šta sad da biramo..? pic.twitter.com/kTUcxdZwDP
— Ilija Čvorović (@Ilijavorovi6) January 23, 2021
- Korisnik
- Post n°745
E, LJUDI, UPDATE:
— Čarli Vafls (@CharlieWafflees) January 24, 2021
Keva je napravila incident i malu revoluciju, na kraju je uspela da uvede još 40 odbijenih ljudi, jer nisu bili zakazani, niti su imali vezu. Snimila je da na sporedni ulaz na vakcinaciju uvode sveštenike i svoje ljude, pa je digla graju i evo SVI VAKCINISANI.
- Post n°746
1) Ko iznošenjem ili pronošenjem lažnih vesti ili tvrđenja izazove paniku, ili teže narušavanje javnog reda ili mira ili osujeti ili značajnije omete sprovođenje odluka i mera državnih organa ili organizacija koje vrše javna ovlašćenja,
kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine i novčanom kaznom.
kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine i novčanom kaznom.
(2) Ako je delo iz stava 1. ovog člana učinjeno putem sredstava javnog informisanja ili sličnih sredstava ili na javnom skupu,
učinilac će se kazniti zatvorom od šest meseci do pet godina.
_____
????
- Post n°747
Hešteg nijesedesilo
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°748
A jebote Janko pusti nekad i druge da nešto kažu!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°749
Ne znam zasto bi se bilo ko uvodio preko reda, kad ima za sve koji hoce da prime i svi ce doci na red.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°750
U domovima zdravlja u principu ne žele da daju onima koji nemaju zakazano. Deo priče svakako je tviteraško preterivanje ali je deo verovatno istina.
(A fakat se u Beogradu pojavila potkultura među vakserima: oni koje euprava nije pozvala a ne čeka im se na Sajmu, pa obilaze domove zdravlja i pokušavaju da se vakcinišu na foru. Koliko čujem tako je isto i počelo na Sajmu pre nekoliko dana, potpuno stihijski)
(A fakat se u Beogradu pojavila potkultura među vakserima: oni koje euprava nije pozvala a ne čeka im se na Sajmu, pa obilaze domove zdravlja i pokušavaju da se vakcinišu na foru. Koliko čujem tako je isto i počelo na Sajmu pre nekoliko dana, potpuno stihijski)