VAKCINA
- Post n°1
VAKCINA
Cela nacija vakcinacija.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°2
Re: VAKCINA
Uložio sam nadljudske napore da ne napravim tu foru.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°4
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°6
EU move on vaccine exports puts Serbia’s leader on edge https://t.co/wu40WSTIQD
— FT World News (@ftworldnews) March 29, 2021
- Post n°7
Videcemo kako ce to ici. Objektivno bi bio skandal da ti zadrze nesto sto si platio (ako smo platili) i ugovorio termin isporuke.
- Guest
- Post n°9
plachkica wrote:dobru su fotku izabrali za ilustraciju
Neće se stereotipovi sami od sebe perpetuirati
- Post n°11
...iz "srpske bolnice".
A woman receives China’s Sinopharm vaccine in a Serbian clinic. Belgrade is relying heavily on Chinese and Russian jabs but is also importing Pfizer and AstraZeneca shots from the EU
- Post n°12
meni to bio kulturfasizam
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°13
A zapravo je u pitanju seosko domaćinstvo, evo ima ovde normalan potpis.
https://www.vijesti.me/svijet/balkan/524259/kako-ubijediti-skepticne-da-se-vakcinisu-i-variola-savladana-masovnom-imunizacijomVakcinacija Sinofarmovom vakcinom u selu Leskovik kod Niša, Foto: Reuters
- Post n°14
Шта вам сад смета у слици? Нормално домаћинство, не видим овде злу намеру фотографа, просветлите ме.
Верујем у западни култур-фашизам и стереотипизацију, само је овде не видим конкретно.
Верујем у западни култур-фашизам и стереотипизацију, само је овде не видим конкретно.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°15
duvamo u jogurt, za svaki slucaj.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°16
Ma morate da pocnete da citate engleske novine u novom kljucu (dobro, osim Guardiana donekle).
- Post n°17
Da Bog da im izgorele sa sve novinarimaMór Thököly wrote:Ma morate da pocnete da citate engleske novine u novom kljucu (dobro, osim Guardiana donekle).
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°18
Nije to pitanje.
Konkretno: ovakvoj bedi EU seče vakcine.
- Guest
- Post n°19
Јанош Винету wrote:Шта вам сад смета у слици? Нормално домаћинство, не видим овде злу намеру фотографа, просветлите ме.
Nikakve zle namere fotografa nema, ide i slika primanje vakcina u različitim ambijentima.
Nego taj urednik pred sobom ima monitor od 32 inča sa razvučenih 50 fotografija sa Sajma, iz Belex sale, iz domova zdravlja, i čovek od svega toga bira babu pored smederevca jer mu taj snimak izgleda u skladu sa slovenskim stereotipom, što fotku čini, kako danas omladina kaže, "engaging". A kako je došlo do toga da u legendi napišu da je posredi bolnica, to mi je već misterija.
Ma mislim nebitno je, nego mi je smešno malo.
- Post n°20
hmmMór Thököly wrote:Nije to pitanje.
ima smisla
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°22
San Saba Songbird wrote: i čovek od svega toga bira babu pored smederevca jer mu taj snimak izgleda u skladu sa slovenskim stereotipom, što fotku čini, kako danas omladina kaže, "engaging". A kako je došlo do toga da u legendi napišu da je posredi bolnica, to mi je već misterija.
Познато је да код нас плочице на зидовима имају само болнице.
- Post n°23
trebalo bi da može da se uđe u rojtersov foto servis slobodno. tamo se lepo vidi šta je debe pr odlučio, gde da marko đurica slika vakcinaciju. ne padaju ove slike s neba.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°24
Министарство здравља саопштило је да је у Србију данас стигла редовна испорука Фајзерових вакцина.
На Институт "Торлак" је допремљено 23.570 доза вакцина.
На Институт "Торлак" је допремљено 23.570 доза вакцина.
- Post n°25
ti neokrugli brojevi su mi najjaci, tacno vidis da je uzeo neko
_____
????