Лол, ево га још један МнеTurul madár wrote:pravo da ti kažem, ne znam ni da li je bolje da primiš odmah ili malo kasnije, evo za pet meseci mi možda "ističe" imunitet, pa otkud znam da li će politika države i dalje da bude "mi smo lider u vakcinisanju". ali moram da naglasim da ovo pričam iz pozicije nekoga ko nije u kritičnim kontaktima, radnim obavezama na zajebanim lokacijama, i nema potrebu da se preterano druži u nesigurnim ambijentima, sa "nepouzdanim" ljudima. ko je u većem riziku na dnevnom ili bilo kom drugom nivou naravno što pre
VAKCINA
- Post n°976
Re: VAKCINA
- Post n°977
Ma kakva prijava vakcinisace se u tipa septembru kome padne na pamet
- Post n°978
Prijave su im zaglavile. Moji u maju dolaze da se bodu
- Guest
- Post n°979
Sotir wrote:Лол, ево га још један МнеTurul madár wrote:pravo da ti kažem, ne znam ni da li je bolje da primiš odmah ili malo kasnije, evo za pet meseci mi možda "ističe" imunitet, pa otkud znam da li će politika države i dalje da bude "mi smo lider u vakcinisanju". ali moram da naglasim da ovo pričam iz pozicije nekoga ko nije u kritičnim kontaktima, radnim obavezama na zajebanim lokacijama, i nema potrebu da se preterano druži u nesigurnim ambijentima, sa "nepouzdanim" ljudima. ko je u većem riziku na dnevnom ili bilo kom drugom nivou naravno što pre
ne seri. uopšte mi nije bila frka da li ću se vakcinisati u januaru, martu ili junu
- Post n°980
ali si zato gledao kombine za vakcinu u madjarskoj pre no sto saznao da zivis u vaksilendu
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°981
pa gledao sam jer ovde naravno ničemu ne verujem dok ne bude. nisam ni tamo gledao sa ciljem da bude odmah sada odmah.
- Post n°982
u svakom slucaju drago mi je sto vise ne moram da idem na drustvene mreze po tvoje tejkove !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°983
gledao sam i zbog prohodnosti i putovanja u eu, ali od toga nema ništa i dalje, sa vakcinom ili bez. ne mislim naravno na socko hrvatsku i grčku.
- Guest
- Post n°984
ja imam prijatelja koji nije žurio da se vakciniše, kad dođe na red dođe, ene ga već dva meseca boluje
tako da podržavam idiotski stav da nije bitno kada
tako da podržavam idiotski stav da nije bitno kada
- Post n°985
tata jednog srpskog tviterasa kog janko hoce da kolje hteo da saceka da bude siguran, pa je zakacio kovid pa shvatio da je ipak trebalo da se vakcinise i odlucio da ce cim bude mogao. u medjuvremenu su se simptomi pogorsali i umro je. zato ne treba cekati.
sto se mene licno tice ima emocionalni i simbolicki i yay science znacaj, ali najvise mi znaci jer mi roditelji nisu videli malo dete sad vec vise od pola njenog zivota a sad deluje da cemo se videti na leto.
sto se mene licno tice ima emocionalni i simbolicki i yay science znacaj, ali najvise mi znaci jer mi roditelji nisu videli malo dete sad vec vise od pola njenog zivota a sad deluje da cemo se videti na leto.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°986
da da razumem, ja nisam rekao da mi je svejedno jer nisam siguran u vakcine, daleko bilo, nego sam u prilici da prethodnih godinu dana živim sigurno, koliko je to moguće, bukvalno svaku iole rizičnu situaciju sam mogao da biram da li ću da izbegnem, što je do sada i uspevalo, mada se isto ponašam i posle vakcine. u tom smislu mi je svejedno kada bih došao na red, a ima milion ljudi kojima je bitnije nego meni da brzo prime vakcinu.
- Post n°987
džaba ti izvlačenje Gari sad si antivakser i misliš da je zemlja ravna ploča
- Post n°988
prc
đetić prca garija, kako to
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°989
Kakav yay science momenat? Meni taj pro i anti science narativ neki poslesnji trzaj akademizma pred smetliste
Dok poslesnji pakistanac ne primi vakcinu a to se nece desiti nikad, samo se inkubira neki novi kurac
Dok poslesnji pakistanac ne primi vakcinu a to se nece desiti nikad, samo se inkubira neki novi kurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°990
https://tackapovratka.rs/poziv-za-vakcinaciju-dijaspore/
- Post n°991
https://extranet.who.int/pqweb/sites/default/files/documents/Status_COVID_VAX_23April2021.pdf
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1881