VAKCINA
- Post n°751
Re: VAKCINA
Da ali otkud odjednom 40 ljudi ispred doma zdravlja koji čekaju a zna se da se u dom zdravlja ide samo po pozivu a na sajam stihijski
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°752
Meni veci wtf ovo sa popovima i naprednjacima i ne zvuci mi ubedljivo ali sta znam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°753
Erzsébet Biszak wrote:Da ali otkud odjednom 40 ljudi ispred doma zdravlja koji čekaju a zna se da se u dom zdravlja ide samo po pozivu a na sajam stihijski
Verovatno ih je bilo 4 a ne 40, i nisu iza videli nikakve vakcinisane popove nego je to neka građanka prošla umotana u crni šal u pratnji svog sina Vanje koji nije naprednjak već obućarski šegrt, i nije Vaflsova majka digla revoluciju nego je lepo zamolila i dali su joj vakcinu. Ostalo je sve istina.
- Guest
- Post n°755
u Siminoj je dana bilo i zakazanih i nezakazanih, stvorila se gužva otprilike oko 10:30, kada je majka završila
vakcinisali su prioritetno one kojima je zakazano, a ostale kad se ukaže luft
vakcinisali su prioritetno one kojima je zakazano, a ostale kad se ukaže luft
- Post n°756
na vracaru nema vakcine za nepozvane a ni u batutu nakon što je to bilo moguće prvog dana pa je nastupio haos. ako twitter laže burundi ne bi trebalo da to radi. stop fake news!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°758
ko se prepozna čini to na svoju ruku
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°760
imam dosta katastrofičan scenario vezan za naredne nedelje
predviđam novi talas koji će izazvati kombinacija euforija vakcinisanih koji će se manje štititi a čiji imuno sistem neće tako brzo formirati antitela, i ubrzanog otvaranja posle zime na pritisak biznisa i države. več sam danas to video, u beton hali se teško nalazilo slobodno mesto a pritom u srpskim lokalima nikada nije zaživela distanca među stolicama kao u svetu na koji volimo da se ugledamo ili da se takmičimo.
sve to ponovo diže stigmu protiv nas koji nose maske stalno i svuda.
od ovoga nas delimično štiti samo očito veliki broj ljudi sa antitelima koji su preležali koronu, koji dominiraju među onima koji ne nose maske.
predviđam novi talas koji će izazvati kombinacija euforija vakcinisanih koji će se manje štititi a čiji imuno sistem neće tako brzo formirati antitela, i ubrzanog otvaranja posle zime na pritisak biznisa i države. več sam danas to video, u beton hali se teško nalazilo slobodno mesto a pritom u srpskim lokalima nikada nije zaživela distanca među stolicama kao u svetu na koji volimo da se ugledamo ili da se takmičimo.
sve to ponovo diže stigmu protiv nas koji nose maske stalno i svuda.
od ovoga nas delimično štiti samo očito veliki broj ljudi sa antitelima koji su preležali koronu, koji dominiraju među onima koji ne nose maske.
_____
#FreeFacu
- Post n°761
Друг Рус поделио на инстаграму. Пре три месеца се вакцинисао Спутник вакцином. Тест на антитела. pic.twitter.com/IawmGedGZA
— Божидар :spades::eagle::lion_face::mask::wolf: (@Bozarus) January 24, 2021
- Post n°762
Преко 100 комада антитела по милилитру, а тест је позитиван на преко 0.8
Last edited by Јанош Винету on Sun Jan 24, 2021 6:24 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°763
kako se vakcinisao pre 3 meseca? jel su rusi boli tad?
eto vaksera koji koriste antivakserske metode
_____
#FreeFacu
- Post n°764
Војник. Руси су боли гомилу људи пре званичног почетка вакцинације 10. децембра.Marius Lăcătuș wrote:kako se vakcinisao pre 3 meseca? jel su rusi boli tad?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°765
zvali su ga u petak telefonom, rekao je da bi primio i Sinofarm, i tek onda sam ja dobio mejl a on poruku, istog dana.Sotir wrote:Јесу ли му рекли кад је дошао или преко поруке/мејла?
_____
????
- Post n°766
https://www.timesofisrael.com/israel-sees-60-drop-in-hospitalizations-for-over-60s-in-weeks-after-vaccination/
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°767
We are saved
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°768
Juce je prijateljica otisla do batuta da vidi kakva je situacija, Kaze da nije bilo žive duše pa je dovela i roditelje da se bocnu.Marius Lăcătuș wrote:na vracaru nema vakcine za nepozvane a ni u batutu nakon što je to bilo moguće prvog dana pa je nastupio haos. ako twitter laže burundi ne bi trebalo da to radi. stop fake news!
Eto info iz prve ruke za juce,bez zakazivanja i čekanja
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°769
disident wrote:Juce je prijateljica otisla do batuta da vidi kakva je situacija, Kaze da nije bilo žive duše pa je dovela i roditelje da se bocnu.Marius Lăcătuș wrote:na vracaru nema vakcine za nepozvane a ni u batutu nakon što je to bilo moguće prvog dana pa je nastupio haos. ako twitter laže burundi ne bi trebalo da to radi. stop fake news!
za mene je moja prva ruka važnija, moju ženu su u batutu odbili i poslali je na sajam. oko 1-2 popodne. radili su.
_____
#FreeFacu
- Post n°770
oNI Su iZvrŠIli TEStiRaNjE
_____
#FreeFacu
- Post n°771
Хоћеш да кажеш да лажу?
_____
- Post n°772
Pitam se zasto su promenili nacin radaMarius Lăcătuș wrote:disident wrote:
Juce je prijateljica otisla do batuta da vidi kakva je situacija, Kaze da nije bilo žive duše pa je dovela i roditelje da se bocnu.
za mene je moja prva ruka važnija, moju ženu su u batutu odbili i poslali je na sajam. oko 1-2 popodne. radili su.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°773
Kondove oscilacije na temu covida su medju najjacim sto sam video, kao da ima pet ljudi iza naloga
_____
????
- Post n°774
malo je pet, barem tri više (na kurcu te nosam)
možete me zvati glasom razuma
možete me zvati glasom razuma
_____
#FreeFacu
- Post n°775
Btw i sto se tice vuciceve izjave od danas, moguce je da hoce da nateraju sto vise ljudi da se vakcinisu, po principu navali narode jos malo pa nestalo i dizanjem tenzije. Vidim da idu spiskovi po javnim preduzecima, ustanovama,upravi, da vesic visi non stop po sajmu itd.
Zamislite taj orgazam, prvi u evropi, drugi u svijet procentualno.
Naravno moguce je i da ispusimo kurac za sedam dana, jer vucic.
Zamislite taj orgazam, prvi u evropi, drugi u svijet procentualno.
Naravno moguce je i da ispusimo kurac za sedam dana, jer vucic.
_____
Pristalica krvne osvete