Sad, mozda je u Bg ovo bolje organizovano, pitanje je kako ce biti u manjim mestima u unutrasnjosti
VAKCINA
- Post n°401
Re: VAKCINA
Meni je kovid nesvakidasnja kriza tipa ratno stanje s malo alternativa. Ne znam na danasnji dan koliko ih se preko uprave prijavilo, znam da prema delatnostima van toga prikupljaju podatke i moguce je da u narednih mesec dana pelcuju milionče iz prvih grupa dalje ce ostali a to ce valjda uticati i na antivaksere.
Sad, mozda je u Bg ovo bolje organizovano, pitanje je kako ce biti u manjim mestima u unutrasnjosti
- Post n°402
Sigurno je Bgd privilegovan, u to nemoj imati ni najmanje sumnje
- Guest
- Post n°403
Update: zena je neka Mila Aleckovic, ne znam ko je ni cime se bavi
— ???????????????????????? (@poppinsmary13) January 19, 2021
- Post n°405
Móre mislio sam na te dok cekah ispred doma zdravlja danas, matorim komunjarama biofiza a exliberalu bog zna sta
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°406
nalog sa ženinog laptopa wrote:Móre mislio sam na te dok cekah ispred doma zdravlja danas, matorim komunjarama biofiza a exliberalu bog zna sta
Palo mi je na pamet...sramim se priznati, gresna mi dusa, ali...jbt, opet ce spasiti ove Miloseviceve, dok cemo mi opet najbati.
- Post n°409
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°411
Ахаха, жена је нека Мила Алечковић.buffalo bill wrote:Update: zena je neka Mila Aleckovic, ne znam ko je ni cime se bavi
— ???????????????????????? (@poppinsmary13) January 19, 2021
Можда вас не занима Мила Алечковић, али она се занима за вас.
- Post n°412
Disi, nađi snimak!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°413
Kirko Skaddeng wrote:plachkica wrote:mene, kad slušam ove priča, baš obuzima neki optimizam. kao da ne živim u srbiji
mene odgovor našeg zdravstvenog sistema na kovid krizu ispunjava nečim nalik na patriotizam, što je nov osećaj za mene.
ipak, ne zaboravljam ni na trenutak da je upotreba vakcina sa netransparentnom i nepotpunom dokumentacijom jedan epidemiološki hazard koji je potpuno nezamisliv u "mirnodopsko" vreme. sad, šta je tu je.
ODgOvOR naŠeG ZDrAvSTveNog SiSTeMa nA kOVid kRiZU
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°416
Pričaćemo kad sve prođe i šta je sve rađeno uprkos Vučiću, Lončaru i ostalima. Neću polemisati dalje, bilo bi sumanuto.
- Post n°417
Za mene je heroj svako ko je odradio sve to i nije dao otkaz cim je shvatio da je realno zrtvovan. Mislim, heroj ili lud, ali...u svakom slucaju je radio nesto neverovatno bitno.
- Post n°418
Kirko Skaddeng wrote:Pričaćemo kad sve prođe i šta je sve rađeno uprkos Vučiću, Lončaru i ostalima. Neću polemisati dalje, bilo bi sumanuto.
e jbga sad sam se razočarao, mislio sam da iza ovog posta gore stoji blagogodno srolana vuspra koju su umočio u esid
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Korisnik
- Post n°419
borris_ sa tamoa:
Izgleda da su cifre fajzera bile malo previse optimisticne. Ne kazem da vakcina ne djeluje nego da se njihovi podaci iz faze 3 ne slazu sa ciframa koje dolaze sa terena.
Prema Fajzeru, poslije prve doze, treba sacekati 10 dana da bi tjelo proizvelo antitjela. Poslije 10. dana efikasnost vakcine se penje na 85% a poslije 14. na 90%.
Rezultati sa terena su malo drugaciji. U Izraelu, gdje ima najvise vakcinisanih, usporedili su dvije grupe od po 200 000 ljudi >60 godina.
Vakcina ne djeluje prvih 12 dana, poslije 13. dana krive se razdvajaju ali efikasnost vakcine 14. dana je tek na 33%.
Jedna druga studija isto tako dokazuje da vakcina djeluje tek poslije 14. dana i da smo daleko od onoga sto nam je fajzer prodao (60% manje infekcija izmedju 13. dana i druge doze).
Jos se ne zna da li je vakcina efikasna 95% poslije druge doze.
Znaci druga doza ne bi trebala nikako da se odlaze.
Vaccin contre le Covid : est-on protégé après la première injection ? (lefigaro.fr)
- Post n°420
Najverovatnije ima veze i sa tim sto tokom trial-a nisu svi bili 60+
to jest sigurno nisu
to jest sigurno nisu
- Korisnik
- Post n°421
palikaris:
Meni je najveći problem Fajzerove vakcine to što je pravi Fajzer, dokazana i osuđivana mafija koja je spremna da truje ljude za pare. Kačio je neko već ovde one procurele dokumente iz Francuske da po Evropi prodaju vakcinu koja nema baš sastav kao ona za koju su dobili dozvolu. I da vrše pritisaktm da se odobravanje zbrza, itd. tipični mafijaški metodi. To su radili i sa onim lekovima za meningitis u Nigeriji, i u još gomili slučajeva. Ako će neko da koristi celu ovu frku oko korone da zgrće lovu, zaobilazi regulative, podmićuje i ucenjuje države da kupe od njih i ni od koga drugog to su ta govna.
- Post n°422
Erm, mozda sve to, ali oni su prodali stotine miliona vakcine zemljama koje ce ih poslati u 10 bankrota ako nesto ozbiljno ne valja. Jedmo je Nigerija, drugo je Nemacka i Francuska.
- Post n°423
Технологија и патенти су колико знам Бионтекови, Фајзерова су постројења и фабрике за масовну производњу. Такође, производи се у Фајзеровим погонима у Немачкој, амерички се још чекају.
Ваљда неће сами себе да трују, пошто је и Бионтек немачка фирма где је власник немачки Турчин.
Ваљда неће сами себе да трују, пошто је и Бионтек немачка фирма где је власник немачки Турчин.
Last edited by Јанош Винету on Tue Jan 19, 2021 11:36 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°424
Mozemo ocekivati specijalni rat farmaceutskih kuća koje prave vakcinu. Platis nekog s autoritetom (a svi imaju cenu, jel) i dobijes analizu
- Post n°425
Ko ce da slusa ludu Aleckovic dva ipo sataErős Pista wrote:
Disi, nađi snimak!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete