VAKCINA
- Post n°226
Re: VAKCINA
Šta će Nepalu 50 miliona kada imaju upola manje stanovnika?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°228
28 miliona ljudi, 50 miliona doza, taman da vakcinišu sve odrasle i da ostane i viška.
- Post n°229
da jasno, ali je glupo tako komunicirati
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°230
Kirko Skaddeng wrote:Pa nema tuče, đubrad uzimaju šta im treba a mi možemo samo da gledamo.
Zanimljivo da naprednjački štakori ne beže od vakcina, imaju bolji instinkt za samoodržanje od pripadnika medicinske struke.
ne verujem da je instinkt u pitanju, pre ce biti vojnicka naredba sa vrha.
_____
#FreeFacu
- Post n°231
Тамо по оном разговору Вучић-Мали је била најава да ће стизати 50к вакцина недељно, сад већ други пут стиже мање од 20.
Тако су требали да стигну и милиони Спутњика, кад оно САД ће ипак бити мање.
Овајпроклети епидемија, тролује за све паре. Таман се један дан порадујеш да све иде супер, а онда следећи дан те смори.
Јуче помислим да се мало људи пријавило за вакцинација, можда и стигнем за неки месец, кад оно испадне да вакцине има још мање него што је требало.
Тако су требали да стигну и милиони Спутњика, кад оно САД ће ипак бити мање.
Овајпроклети епидемија, тролује за све паре. Таман се један дан порадујеш да све иде супер, а онда следећи дан те смори.
Јуче помислим да се мало људи пријавило за вакцинација, можда и стигнем за неки месец, кад оно испадне да вакцине има још мање него што је требало.
- Post n°232
pa to je jedina srećna stvar u ovoj priči - što se barem do proleća neće prijaviti više od 250.000, i to u najboljem slučaju. ako to ne mogu da kupe kada AZ dobije ćagu, onda stvarno jebiga.
_____
#FreeFacu
- Post n°233
BREAKING: California to use Disneyland as a COVID-19 mass-vaccination site; the theme park has been closed for months
_____
????
- Post n°234
nestvarno.
join the ride... BOC! neeext!
join the ride... BOC! neeext!
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°237
Kirko Skaddeng wrote:Reko juće Vučić da će Sputnjika stići manje nego što je najavljeno
Strateški partner
- Post n°238
Glupo je ozbiljno komentarisati njegove (i njihove) izjave, ali kako je faking moguće da iz čista mira stiže manje "nego što je najavljeno"? Jel postoji ugovor? Da li su Rusi prekršili ugovor? Ili su naprosto odlučili da vam prodaju manje nego što ste se nadali (i najavili građanima, da kupite vreme).
- Šta si dobio na kontrolnom?
- Manje nego što je najavljeno...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°239
sve zavisi ko je i na osnovu čega najavljivao
ako je kao što mislim, onda nije uopšte čudno
ako je kao što mislim, onda nije uopšte čudno
- Post n°240
Erős Pista wrote:Glupo je ozbiljno komentarisati njegove (i njihove) izjave, ali kako je faking moguće da iz čista mira stiže manje "nego što je najavljeno"? Jel postoji ugovor? Da li su Rusi prekršili ugovor? Ili su naprosto odlučili da vam prodaju manje nego što ste se nadali (i najavili građanima, da kupite vreme).
Меншчини да он то објављује не кад има уговор, него на основу прве бројке која буде изговорена у неком разговору, нема везе што иза ње дође неколико ако, можда, осим у случају, али и десет метара тарабе којом се ови ограде. Док то стигне на папиру, па док стигне на Сурчин, ихај, смислиће још десет бројки.
Јебига, новине морају да изађу сваког дана.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°241
Erős Pista wrote:Glupo je ozbiljno komentarisati njegove (i njihove) izjave, ali kako je faking moguće da iz čista mira stiže manje "nego što je najavljeno"? Jel postoji ugovor? Da li su Rusi prekršili ugovor? Ili su naprosto odlučili da vam prodaju manje nego što ste se nadali (i najavili građanima, da kupite vreme).
Kapiram da nije bilo nista napismeno. Mislim, najverovatnije objasnjenje
- Post n°242
Uglavnom, jel stigla neka vakcina do sada u SRB osim Fajzerove?
- Post n°244
Stigla je ruska na testiranje, ali čekamo da Rusi pošalju neke reagense.
- Post n°245
Uzgred, da li Agencija za lekove odobrila Pfizer vakcinu?
- Post n°247
ćaća wrote:Uzgred, da li Agencija za lekove odobrila Pfizer vakcinu?
Realno, who cares, ako je ovde stiglo isto sto i u EU. Mislim, ko da suoni sad pa neka nezavisna institucija...
- Post n°248
A vidim sad na drugom topiku.
- Post n°249
Niko ne očekuje da ispituju vakcinu (niti su za to sposobni), već samo da udare pečat. Izgleda da je i to previše.
- Post n°250
паће wrote:Erős Pista wrote:Glupo je ozbiljno komentarisati njegove (i njihove) izjave, ali kako je faking moguće da iz čista mira stiže manje "nego što je najavljeno"? Jel postoji ugovor? Da li su Rusi prekršili ugovor? Ili su naprosto odlučili da vam prodaju manje nego što ste se nadali (i najavili građanima, da kupite vreme).
Меншчини да он то објављује не кад има уговор, него на основу прве бројке која буде изговорена у неком разговору, нема везе што иза ње дође неколико ако, можда, осим у случају, али и десет метара тарабе којом се ови ограде. Док то стигне на папиру, па док стигне на Сурчин, ихај, смислиће још десет бројки.
Јебига, новине морају да изађу сваког дана.
Da, to i ja mislim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije