The level of neutralising antibodies after the last dose ranged from a GMT of 23.8-65.4, which was lower than those of convalescent patients who previously had COVID-19 with an avg GMT level of 163.7.
— Septian Hartono ن (@septian) November 18, 2020
The protective efficacy of Sinovac vaccine remains to be determined (phase 3). pic.twitter.com/DzS52NLtgB
Virus
- Post n°476
Re: Virus
- Post n°477
“New York City has reached the 3% testing positivity 7-day average threshold. Unfortunately, this means public school buildings will be closed as of tomorrow, Thursday Nov. 19, out (of) an abundance of caution,”
Al zato u Srbiji na 30% testing positivity rade bez problema
- Post n°479
lalinea wrote:Sad sam i ja u fazonu "dajte mi vise i tu rnk vakcinu!" (ne znam jel testirana na trudnicama niti kako se to testira a nije me ni briga vise, izludecu od ove godine...)Margit Savović wrote:Dosta nam je i 60% da presecemo epidemijčinu.
Sipajte mi je u oko.
PRIMICU SVE!
VAKCINICE!
POSTACU IMUNA!
SVE! DEVOJKE-E!
NECE BITI ZDRAVE KAO JA!
(cestitam lalinea )
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°481
Promenilo se to od pre dve godine. Zlatibor izboksovao polovinom 2018 zaposljavanje 100 lekara (1990-1992 godiste), i od tada na svakih 6 meseci zaposle novu grupu... nekad 50, nekad vise.Kirko Skaddeng wrote:Koreni ovoga su duboki. Od žutih do crnih obeshrabruje se prijem novih medicinara, iz različitih a suštinski srodnih razloga.
Fun fact: Narodni front trenutno nema anesteziologe. Moraju da uzajmljuju.
Problem je sto nema nikog ko je izmedju 1985 i 1990 godista. To je ono vreme kada je zaposljavanje lekara bilo zamrznuto.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°482
Kirko Skaddeng wrote:Koreni ovoga su duboki. Od žutih do crnih obeshrabruje se prijem novih medicinara, iz različitih a suštinski srodnih razloga.
Fun fact: Narodni front trenutno nema anesteziologe. Moraju da uzajmljuju.
Кад је један из госпојиног разреда лане отишао у пензију (ваљда је), мислим да је град, тј општина, на цирка једном анестезиологу. Ваљда од прошле године број ситнијих ствари које су се увек радиле са анестезијом (нпр неке ректоскопије) сад више јок, или без или се снађи негде.
boomer crook wrote:mislim to je kao u njujorku. imas sisanje od 100$ i za 18$ kod veselih uzbeka koji su do pre koju godinu sisali ovce.
Шамо те гледам. А ста казес, весели
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°483
Član Kriznog štaba dr Predrag Kon izjavio je juče da je zdravstveni sitem pred pucanjem. Beograd je, kao najveće žarište, izgleda popunio sve kapacitete pa su pacijenti prevoćeni čak do Požarevca.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°484
lalinea wrote:Sad sam i ja u fazonu "dajte mi vise i tu rnk vakcinu!" (ne znam jel testirana na trudnicama niti kako se to testira a nije me ni briga vise, izludecu od ove godine...)Margit Savović wrote:Dosta nam je i 60% da presecemo epidemijčinu.
Sipajte mi je u oko.
Imunizovacemo te mi svi ostali!
- Post n°485
Opsti haos i raspad u kovid ambulanti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°486
jel si se testirao?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°487
Cekam napolju na vetru dva sata dok pored mene idu komsije,rodjaci i ostala menazerija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°488
Danas je došlo je do pogoršanja opšteg stanja patrijarha Irineja, kao posledica virusa Kovid 19, saopštila je SPC.
Stalni konzilijum lekara uz prisustvo lekara prati opšte i kliničko stanje patrijarha. O zdravstvenom stanju patrijarha javnost će biti i na dalje izveštavana - navodi se u saopštenju, koje potpisuje konzilijum lekara.
Uskoro opširnije...
Ispred VMC Karaburma vernici sa svećama, mole se za svog pastira.
Not.
Last edited by Kirko Skaddeng on 2020-11-19, 10:42; edited 1 time in total
- Post n°489
disident wrote:Cekam napolju na vetru dva sata dok pored mene idu komsije,rodjaci i ostala menazerija
Ја бих те менажере ошишао па преко границе.
Малопре испред наше амбуланте отприлике седморо. Не види се шта је у шатору.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°490
disident wrote:Cekam napolju na vetru dva sata dok pored mene idu komsije,rodjaci i ostala menazerija
Pakao
- Post n°491
Kirko Skaddeng wrote:Ispred VMC Karaburma vernici sa svećama, mole se za svog pastira.
Not.
Jbg, zabrana okupljanja, korona...
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°494
Ma ko da mu dođe, SNS goveda imaju samo jednog patrijarha, a među vernicima Irinej ima ugled otprilike kao Džoni Roten među pankerima.
Biće naravno krokodilskih suza ako odapne.
Biće naravno krokodilskih suza ako odapne.
- Post n°495
Putin salje doktorke
KURIR SAZNAJE, RUSKE DOKTORKE DOŠLE ZBOG PATRIJARHA IRINEJA: Pomažu timu srpskih lekara da leče poglavara SPC
Timu lekara koji brinu o zdravlju patrijarha SPC Irineja (90) pridružili su se lekari iz Ruske Federacije, saznaje Kurir.
Nakon što se stanje patrijarha pogoršalo, stigle su dve doktorke iz Rusije, kaže naš izvor.
- One su došle da pomognu konzilijumu lekara koji vodi dr Ivo Udovičić. Obe doktorke su vrhunski stručnjaci, epidemiolozi sa ogromnim iskustvom i učiniće sve da pomognu u lečenju patrijarha Irineja - kaže naš izvor iz Vojne bolnice Karabruma u kojoj se patrijarh leči od 5. novembra kad mu je ustanovljen kovid.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°496
Ruske doktorke zvuci malo bezobrazno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°497
A letos kineske nisu zvucale bezobrazno, a, a
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°498
Rusi poslali handlere da razduži značku.
- Post n°500
Mislim da se za Kineskinje i Kineze koristio neki neutralni izraz poput "medicinsko osoblje", "timovi", itd.
A sad, op, Putin poslo ruske doktorke.
A sad, op, Putin poslo ruske doktorke.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije