Frilenser uzo prase
- Post n°102
Re: Frilenser uzo prase
Шта у том случају значи ових ”82% је укупан збир свих пореских давања”?Marius Lăcătuș wrote:Janko Suvar wrote:ne moze u zatvor svi, ima oni sto urade dodatnih pet fontova ili ilustracija mesecno pa dopune platu sa 20.000, njima nema sta da uzmes pa da mu jebes mater
edit: eto.
e ti idu na ugovor o delu na kome je 82% ukupan zbir svih poreskih davanja. sva ostala prava su im ista, može staž, može zdravstveno.
Од 20.000 динара морају да плате 82% по уговору о делу?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°103
podeli 20000 sa 1,82 i dobices neto iznos tj oko 11000
i dalje ne razumem sta konkretno branite u slucaju frilensera, jel ima neko ovde da placa plate poreze i doprinose nekome pa da razumete sveobuhvatnost problema?
ja sam na njihovoj strani - neka razmontiraju ceo sistem a ne da se bave samo sobom.
i dalje ne razumem sta konkretno branite u slucaju frilensera, jel ima neko ovde da placa plate poreze i doprinose nekome pa da razumete sveobuhvatnost problema?
ja sam na njihovoj strani - neka razmontiraju ceo sistem a ne da se bave samo sobom.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°104
11000, од тога не може да се живи.Marius Lăcătuș wrote:podeli 20000 sa 1,82 i dobices neto iznos tj oko 11000
Али то није њихова страна, експлицитно и намерно желе да се баве само својим дупетом а не целим системом.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°107
da mi vrate 62%, ne bih morao više da radim, meni se sviđa idea merkator
- Post n°109
Gle čuda
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°111
1+Janko Suvar wrote:podrzavam Malog.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°114
ja sipam kofu govana njima i svim startapovima
udri vuciceva milicijo
udri vuciceva milicijo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°115
Frilenseri su toliko gnusna skupina da ja kao frilenser podržavam gospodina Sinišu Malog.
- Post n°116
Глоби, Глоби, Мали, глоби јеее!disident wrote:1+Janko Suvar wrote:podrzavam Malog.
- Post n°117
Sledeći za plaćanje poreza - stanodavci
— Linguist (@cunnin6) January 12, 2021
_____
????
- Guest
- Post n°118
Predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar poručio je da će oni izaći na proteste, blokirati gradove, institucije i oboriti im sajtove ukoliko predstavnici nadležnih vlasti Srbije ne počnu pregovore s njima o oporezivanju najavljenom krajem prošle godine.
- Post n°119
Sinisa Mali wrote:Oboris mi kurac.
_____
????
- Post n°120
Frilenser u kolicima: U Poreskoj su mi se smejali https://t.co/XC1as2LZwI
— Aleksandar Antonić (@xciter79) January 12, 2021
- Post n°121
Frilenser KOJI KORISTI KOLICA je oslobodjen placanja doprinosa za zdravstveno osiguranje na period od tri godine ako je sam sebe zaposlio (i njegov poslodavac bi bio, kad bi ga imao).
Posto nije sebe zaposlio nego primao taj novac kao fizicicko lice onda nije oslobodjen (ni na tri godine ni uopste).
Posto nije sebe zaposlio nego primao taj novac kao fizicicko lice onda nije oslobodjen (ni na tri godine ni uopste).
_____
????
- Post n°122
Janko Suvar wrote:
Interesantan uvid.
- Post n°123
Janko Suvar wrote:Sledeći za plaćanje poreza - stanodavci
— Linguist (@cunnin6) January 12, 2021
zato sto placaju studenti preko racuna doznakom?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°124
pretpostavljam da se islo logikom: to je jos jedna stvar koju Janko placa a lopovi ne, pa ce nam biti naprednjacka administracija kriva sto smo lopovi, a Janko je budala.
_____
????
- Post n°125
ti si utajivač poreza?
dosta ružno stanje stvari za jedan DSS propalitet.
dosta ružno stanje stvari za jedan DSS propalitet.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.