Vučićeva Srbija
- Post n°951
Re: Vučićeva Srbija
Milos Vasic je dobio takodje Karicevu nagradu. Imam misljenje na tu temu.
_____
????
- Post n°952
neprijatno sam se iznenadio kada sam video momcila kod vucica
gari bi sad rekao ha ha, sta te to cudi
ne cudi me, ali pustam bajagu detetu i ono jebiga sad sam u fazonu sto je sigurno - sigurno je, polako cu poceti da mu uvaljujem neki oi i melodicni pank
gari bi sad rekao ha ha, sta te to cudi
ne cudi me, ali pustam bajagu detetu i ono jebiga sad sam u fazonu sto je sigurno - sigurno je, polako cu poceti da mu uvaljujem neki oi i melodicni pank
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°953
ако нисте знали ово је нешто најјадније што можеш да урадиш колеги/колегиници pic.twitter.com/t8mIWiRbOz
— Изволи. (@MonkeyFist_011) February 15, 2021
Prvih 100 pratilaca koji ostave komentar ispod fotografije Žakline i Jelene dobiće našu majicu na poklon #imakodapita pic.twitter.com/PWGZErd68m
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) February 15, 2021
- Post n°954
Janko Suvar wrote:sta im radi covek, stati pa gledati, svaka cast.
_____
????
- Guest
- Post n°955
meni je drago što je vučič uvideo vrednost jelene zorić i što joj je dao orden
- Guest
- Post n°956
Председник Одбора за правосуђе Народне странке, адвокат Боривоје Боровић, изјавио је данас да председник Србије Александар Вучић у „забавној емисији на телевизији Пинк“ саопштио неправоснажну пресуду по тужби коју је његов брат Андреј Вучић поднео против потпредседника Народне странке Мирослава Алексића због навода о случају „Јовањица“, и то пре него што је пресуда достављена странкама у поступку.
„Очигледно је да су тужилаштво и суд послужили као сервис јавној политици, односно представницима власти. Тиме је учињено очигледним да је српско правосуђе разваљено и да је изгубило своју слободу и независност, а да је овај случај очигледан пример за то“, рекао је Боровић, који је Алексићев адвокат.
Боровић је навео да је „очигледно да је пресуда наручена, као што је била и наручена кривична пријава“ коју је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поднето против браће Александар и Андреја Вучића, како је унапред и најављивано.
„Након тога, у тужби Андреја Вучића против Алексића главни доказ који је фигурирао био је допис заменика специјалног тужиоца за организовани криминал да ’браћа Вучић немају никакве везе са случајем Јовањица’“, рекао је Боровић.
Боровић је додао да је потом по убрзаном поступку, односно три дана од завршетка расправе, донета првостепена пресуда као „најхитнија у спрском правосуђу“, коју је као такву председник државе и јавно обзнанио.
Андреј Вучић тужио је Алексића пред првим основним судом у Београду због навода потпредсеника Народне странке о случају „Јовањица“.
Вучић је јуче рекао да је донета пресуда којом је одређено да Алексић плати накнаду штете од 300.000 динара за повреду угледа Андреја Вучића.
- Post n°957
Prilicno im je precizno izdiktirao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°958
a n1 neverue za jovanjicu
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°959
Janko Suvar wrote:ovo razmisljanje polazi od toga da je n1 opozicioni medij, a nije.Marius Lăcătuș wrote:
orden države srbije za nju je velika pobeda i za N1 i daleko veći autogol za vučića koga je verovatno neko iz njegove okoline nahuškao na korist od reakcije tviteraša, morona vremena u kome živimo.
to tako razmislja ova vlast, niko ovde. jer medij koji nije rezimski ne mora nuzno biti opozicioni, cak i kada opozicija zaista postoji.
Talason wrote:bila je ova rasprava još kad je bojana lekić primila onu karićevu nagradu, ako se dobro sećam
ja još uvek nemam mišljenje na tu temu
to je bas skroz drugacije od ovoga, privatna nagrada sa poentom na 10,000 evara ili maraka, ne secam se.
ovde je nagrada data da bi bila odbijena, primalac je odigrao drugacije i pobedio.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°960
zar zaista postoje njuske koje veruju da vucica mozes zajebati?
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°961
ako je n1 strategija ajde da prihvatimo nagradu, i da mu ga suknemo jer smo mi naposletku srbijanska, a ne luksemburska televizija
onda su glupi ko kurac
onda su glupi ko kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°962
naravno da bih uzeo karicevih 10 k bilo cega
bolje karicevih 10 k nego vucicev podgrejani kurac
bolje karicevih 10 k nego vucicev podgrejani kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°963
to je moj dojam, ne znam na cemu ga baziram, ovako na osnovu pisanja na tviteru a i generalno uvida u liberaski um. Mislm da je to to. "Nissmo mi protiv Srbije nego protiv rezima".Mr.Pink wrote:ako je n1 strategija ajde da prihvatimo nagradu, i da mu ga suknemo jer smo mi naposletku srbijanska, a ne luksemburska televizija
onda su glupi ko kurac
budaletine.
_____
????
- Post n°964
Kakav forumski odijum preko noći. Ja mislim da je zbog onog od letos zaslužila nagradu iz bilo čijih ruku makar i od onog ko trenutno predstavlja državu
- Post n°966
ja ne znam sta je doticna radila prosloga leta
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°967
izvestavala sa protesta protiv epidemioloskih mera
_____
????
- Post n°968
Не видим одијум, генијална Вучићева идеја, Твитер запенио, лудило је тотално, мозак је поломио свима по који пут.
Свака му част! Као добро вино је, са годинам све бољи.
Свака му част! Као добро вино је, са годинам све бољи.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°969
+1
doduse pomaze sto s druge strane ima bas potpuno morone kojima moze da radi sta oce.
doduse pomaze sto s druge strane ima bas potpuno morone kojima moze da radi sta oce.
Last edited by Janko Suvar on Tue Feb 16, 2021 12:40 am; edited 1 time in total
_____
????
- Post n°970
ono sto se ispostavilo da je najveci haos napravila db sponzorisana navijacka grupa?
brt, da se bacila na kamen glavom ne bi joj se desilo nista
lakrdija
brt, da se bacila na kamen glavom ne bi joj se desilo nista
lakrdija
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°971
Gradjani su u znak secanja na preminule medicinske radnike i sve ostale ljude ispred zgrade vlade ostavili ruze i zapalili svece.
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) February 15, 2021
Nadlezne sluzbe pokazale su prezir pa su bacili cvece, ugasili svece i bacile na djubre!
Pamti narode ovaj neljudski potez nadleznih! pic.twitter.com/kHN6izWfHg
- Post n°972
jeste, to je bilo jako hrabro, secam se cestitala joj i Biljana Srbljanovic.
_____
????
- Post n°973
sve su odigrali zorić i N1 by numbers i kako treba, glavna vest na sajtu redakcije nije vest nego njihovo saopstenje da ovakve nagrade ne mogu da sakriju stvaran odnos vucica prema medijima.
vučiću je ostala reakcija mora tupavih tviteraša bez života da se time bavi, inače bi suzi bila novčano kažnjena oduzimanjem jedne luj vujton torbe.
vučiću je ostala reakcija mora tupavih tviteraša bez života da se time bavi, inače bi suzi bila novčano kažnjena oduzimanjem jedne luj vujton torbe.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°974
pa nagrada ni ne treba nesto da sakrije nego naprotiv da njih afirmise ko kurac nebitni
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°975
alo bre kao da ljudi ne znaju ko je vučić i kom kurcu služi njegova nagrada
ovo je bila klasična navlaka da odbije pa da uključe mašinu, kao u špijunskim filmovima kad testiraju junaka da napravi pogrešan korak
ovo je bila klasična navlaka da odbije pa da uključe mašinu, kao u špijunskim filmovima kad testiraju junaka da napravi pogrešan korak
_____
#FreeFacu