Vučićeva Srbija
- Post n°576
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°577
Busted!!!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°578
jbt ovi su 87o
pa ja izgledam mladje od rujevica jedno 5 godina
pa ja izgledam mladje od rujevica jedno 5 godina
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°579
rumbeando... RUjevic?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°580
rumbeando wrote:zvezda je zivot wrote:re: dijana i bizarnosti - rujevic je dosta bizaran lik. covek iz samo njemu poznatog razloga laze na tviteru da su njih dvoje zajedno isli u skolu. jos mu neko kaze, pa cekaj brate, niste isto godiste, a on odgovara, e jesmo jesmo. bizar.
Ti si bizar sa svojim smešnim optužbama.
pa to kazem, ja sam mislio da je rujevic 86 jer je iso s 86. zato ga i lik na tviteru pita, pa kako brate ste skolski kad je ona 87. a rujevic kaze, pa i ja sam. da jesi, ali niste skolski jer si iso s 86. ili je krenuo s 87 pa preskocio razred.
al nebitno, ko sto kazem, usputna primedba.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°582
zvezda je zivot wrote:rumbeando wrote:
Ti si bizar sa svojim smešnim optužbama.
pa to kazem, ja sam mislio da je rujevic 86 jer je iso s 86. zato ga i lik na tviteru pita, pa kako brate ste skolski kad je ona 87. a rujevic kaze, pa i ja sam. da jesi, ali niste skolski jer si iso s 86. ili je krenuo s 87 pa preskocio razred.
Pa nije reko u razred, nego u skolu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°583
Erős Pista wrote:zvezda je zivot wrote:
Pa nije reko u razred, nego u skolu.
pa zasto onda odgovara kad ga ovaj pita: cek kako, zar nije ona 87? - pa i ja sam.
rujevicu, mutis vodu.
kakva diskusija:laugh:
_____
ova zemlja to je to
- Post n°584
stvarno rumba rujevic
ha ha
ha ha
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°585
ako jeste, sad mi jos gluplje, nek obrise moderacija sve bolje
_____
ova zemlja to je to
- Post n°586
Cuj brisanje, za to ide ban
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°587
Naravno da nisam, Rujević je imao dve godine kad je pravljen Radio B92, čega se ja dobro sećam.
- Post n°588
secas se dvogodisnjeg rujevica wtf? sta si mu, cale?
:racejah:
:racejah:
_____
ova zemlja to je to
- Post n°589
Iditeukurac!
_____
- Post n°591
Serbia, Ipsos poll:
— Europe Elects (@EuropeElects) January 28, 2021
SNS-EPP: 61%
SPS-S&D: 9% (-1)
DJB-ECR: 4%
SPAS-*: 4%
SRS-NI: 3% (+1)
DSS-*: 2%
POKS-*: 2% (-1)
SSP-S&D: 2% (did not run in election)
SVM-EPP: 2%
SSZ-*: 1%
...
+/- vs. 2020 election
Sample size: N/A
Fieldwork: December 2020
➤ https://t.co/h4tmcRbRRo pic.twitter.com/XusxEbi5Zt
_____
????
- Post n°592
Vucicevi mediji o njegovim drugarima https://www.republika.rs/vesti/tema-dana/257049/otkrivamo-zverski-zlocini-kavackog-klana-ekipa-velje-nevolje-sekla-glave-jezike-otete-bacali-kiselinu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°593
Pukla je tikva između "države" i kavača, i ovi su sada slobodna lovina.
- Post n°594
Verovacu u to kad pocnu da lete glave. Mnogo zesca hajka je vodjena na primer protiv Rodica, bilo je i dugih cevi, citanja kartona, drzavnih udara, Joca Amsterdam je davao intervjue a u stvarnosti radilo se samo o cenkanju oko Kurira.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°596
Pa to, sitna zajebancija. Kao kad se Danilovic napije sa kumom pa ga ovaj izbode nozem.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°597
Ali, zanimljivo mi je ovo. Mislio sam da stadione koriste samo za zezanje i biznis (sediste Ultra kopa, itd), ovom se nisam nadao
Mada se i dalje vodi kao nestao, osnovano se sumnja da je Veličković ubijen na stadionu Partizana ili nedaleko od njega i da je on taj kome je posle ubistva odsečena glava da bi se zastrašili pripadnici suparničkog klana.
...
Operativci MUP su tokom istrage došli do jezivih saznanja da su Velja i ekipa odsečenom glavom jednog od ubijenih "škaljaraca" igrali fudbal, dok su drugom odsekli jezik, a potom ga likvidirali.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°598
Meni je bizarno sto citaoci ovakvih vesti valjda stvarno treba da poveruju da je 1 Dijana vedrila i oblacila MUPom bez Vucicevig znanja i podrske. Mislim, ako jeste, onda je on najgluplji covek usvijet, a tesko da je i to narocito dobra poruka.
_____
- Post n°599
Djuka lepo kaze da on i Vucic nemaju nikakvu vlast.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°600
Istovremeno je i vlast i opozicija, i kida džidipi i jel vidite šta mi rade; kao rubikova kocka, izvrti na onu boju koja mu treba danas, sutra će neku drugu.