Vučićeva Srbija
- Post n°551
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°552
sigurno se kara ko zmaj
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°553
Zašto Danilo Vučić, momak koji radi u prodavnici po izjavi oca, prisustvuje sastanku vinogradara sa ministrom poljoprivrede Nedimovićem? pic.twitter.com/WwBVHorFRv
— Vujić (@MilenkoNS) January 26, 2021
_____
????
- Post n°554
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°555
Žvalavi lopov @avucic kupio 700 hektara najbolje zemlje. Odakle lova prevarantu? https://t.co/DDwWlygrRR
— Estrella Vermella (@_Milos_kn) January 26, 2021
Upravni odbor Saveza vinara i vinogradara Srbije.
— Ivan V. Krstić (@krckoLE) January 26, 2021
A u njemu Danilo Vucic sin predsednika @avucic ,koji je izgleda istinski zakupac plantaze u Leskovcu koja iznosi 521 hektar.
Sa predhodno kupljenom imovinom NAVIPA, to je više od 700 hektara u jednom komadu.
Pljacka traje! pic.twitter.com/xA6XDBWd5R
Marko je nosio gajbice, a šta je ovaj bizgov nosio da zaradi toliko da kupi 700 hektara vinograda... Možda mu je siromašni ujko pozajmio.
— Vladimir Nikolić (@VladimirZemun) January 26, 2021
Zbog čega bi Aleksandar Vučić izabrao vinograd, a neko drugi ga kupio? To jest, ko je zaista realni vlasnik 700 hektara najboljeg vinogorja zemlje Srbije?
— Only (@zoranhudak) January 26, 2021
"Tajna vinove loze"
— Aleksandra Ćurčić (@sanja0073) January 26, 2021
Sin gleda oca koji umesto da nešto radi uči za košarkaškog trenera i kinji debeljucu Drobnjaka.
Reši da spasi porodicu tako što svu svoju ušteđevinu uloži u kupovinu parčenceta zemlje (tričavih 700 hektara) i zasadi vinovu lozu uz pomoć svojih drugara navijača
- Post n°556
https://nova.rs/video/obrusio-se-put-kragujevac-batocina-tri-meseca-od-otvaranja/Obrušio se deo puta Kragujevac-Batočina
Magistrala od Kragujevca do Batočine, dugačka 25 kilometara, građena je i pripremana čak 16 godina, da bi krajem oktobra prošle godine konačno bila otvorena. Ipak, kao što često biva u Srbiji, ma koliko dugo trajali i pripremali se neki radovi, to nije garancija da će oni biti kvalitetno urađeni. Našoj redakciji javio se čitalac i poslao video snimak koji svedoči o tome da ta deonica nije bezbedna za vozače, jer se gotovo cela traka se obrušila.
Pre mesec i po dana počeli su problemi, tvrdi naš čitalac koji je želeo da ostane anoniman. Po vozače najveći problem predstavlja deo puta na oko 14 kilometara od Kragujevca ka Batočini.
“Da bi izravnali trake oni su samo nasipali, nasipali i nasipali. Ništa nisu obezbedili da se ne dogode ovi bezbednosni problemi koje vidimo. Prvo se otvorila mala rupa, oni su to sanirali i asfaltirali. Pre sedam dana pokrenulo se klizište. Samo su postavljeni znaci i svetlosna signalizacija, ništa nije obezbeđeno. Ovuda prolaze kamioni, šleperi, automobili…”, kaže naš čitalac koji smatra da postoji opasnost da se uruši i druga traka.
...
- Post n°557
Erős Pista wrote:Tek sad primećujem koliko je ova osoba bizarna. Kako sedi, kako govori, sve.
ima muževniji glas od brnabe
- Post n°558
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°559
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°560
Mr.Pink wrote:MNE, pustio sam ton i hvala ti sto si mi se posrao na fantaziju
dijana bi te pozdravila svojim muskim glasom i surduknula pendrek u bulju pre nego sto bi pomislio da bi mogao da ti se digne
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°561
Mr.Pink wrote:MNE, pustio sam ton i hvala ti sto si mi se posrao na fantaziju
+1
- Post n°562
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°563
_____
ova zemlja to je to
- Post n°565
imaš čudne seks fantazije nakon vakcinisanja, mora da ti je surduknula iglu neka slična dijaniMarius Lăcătuș wrote:Mr.Pink wrote:MNE, pustio sam ton i hvala ti sto si mi se posrao na fantaziju
dijana bi te pozdravila svojim muskim glasom i surduknula pendrek u bulju pre nego sto bi pomislio da bi mogao da ti se digne
- Post n°566
_____
#FreeFacu
- Post n°567
Mór Thököly wrote:isli su zajedno u skolu zivota...
misim mozda su krenuli zajedno pa on preskocio razred kasnije, nek se istrazi...
a dijanu hr znam povrsno, jedan moj drug se jedno vreme druzio s njom. uvek se kretala i govorila ko terminator, al misim da je bila super djak i isla na takmicenja iz ovog i onog, znaci cudna i ambiciozna, al ko bi se nadao ovakvom raspletu... ne znam, to nika rina je malo too much
Last edited by zvezda je zivot on Wed Jan 27, 2021 9:06 pm; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to
- Post n°568
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°569
- Post n°570
cela situacija je jako sumnjiva. voleo bih da se istrazi da li je rujevic u osnovnoj skoli preskocio razred i zasto je to ucinio ili obmanjuje svoje folovere i jm srbije.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°571
- Post n°572
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°573
u odeljenju
- Post n°574
mne, nije stvar u tome da li je ranije krenuo nego da li je preskocio razred u osnovnoj. jer u gimnaziji nisu isli u isti razred. mozda su isli zajedno na odbojku.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°575
zvezda je zivot wrote:re: dijana i bizarnosti - rujevic je dosta bizaran lik. covek iz samo njemu poznatog razloga laze na tviteru da su njih dvoje zajedno isli u skolu. jos mu neko kaze, pa cekaj brate, niste isto godiste, a on odgovara, e jesmo jesmo. bizar.
Pre će biti da si ti bizar sa tim optužbama o lažljivom Rujeviću.
http://www.belgradeforum.org/speaker/moderator-nemanja-rujevic/Nemanja Rujević, 1987, is author and editor with the German public broadcaster Deutsche Welle where he publishes reports, analysis and opinions in Serbian, German and English.
https://www.istinomer.rs/akter/dijana-hrkalovic/Dijana Hrkalović
Rođena 18. jula 1987. godine u Beogradu.
Metodom pasivne koncentracije mi se u sećanje vratila činjenica da sam se kao klinac malo družio sa Dijanom Hrkalović. Jbt. Zakleo bih se da je i ona trenirala odbojku u Požarevcu, ali izvestiću vas ako se setim još nečeg.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) December 30, 2018
Jeste, ali je bila osebujna, alternativka i nekako kul. BG zna da iskvari
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) December 30, 2018