Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Erős Pista

Vučićeva Srbija - Page 14 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Erős Pista Fri Dec 18, 2020 11:42 am

Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/olivera-zekic-ponovo-izabrana-za-clanicu-saveta-rem-a.html

Alo, Antonijevicu, dje ti je dijalog!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    паће

Post by паће Fri Dec 18, 2020 11:49 am

Мене пре тога занима откад верске заједнице имају било какве везе са државним телом као што је РЕМ и како је до тога дошло.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Dec 18, 2020 11:52 am

Erős Pista wrote:
    Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/olivera-zekic-ponovo-izabrana-za-clanicu-saveta-rem-a.html

Alo, Antonijevicu, dje ti je dijalog!

Mozda je to bila zelja Irineja na samrti

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 18, 2020 12:06 pm

Smisao ovakvog predlaganja je da REM zastupa sferu i interese građanskog društva, pa onda jednog kandidata predlažu šta znam, novinarska udruženja, drugog ove ljudskopravaške NVO, trećeg verske zajednice, itd. Ne mislim da je to samo po sebi preterano problematično (baš zato što na verske zajednice gleda kao na udruženja građana, što ona i jesu). Svejedno, to je neka druga tema.

Ovde je fora što nam se Antonijević pre svega par meseci hvalio da je progurao "svog" kandidata - Slobodana Cvejića. Čak su mu i taj "ustupak" (po mom mišljenju bezvredan, ali svejedno), SNS-ovci zabiberili - tako što su baš oni bili ti koji su predložili Cvejića. Ali i to je manje bitno, ključno je da je tada Antonijević ubeđivao javnost da je to ispravan postupak i da se tako "korak po korak" oslobađa REM. Sad ga RM podjebava - šta se čudiš otkud ALeksanda Putokaz, predložio je neko u privatnom razgovoru, onako kako si ti Cvejića.

Naveo je da je njega predložila odbornička grupa SNS, odnosno njihovi predstavnici u Odboru za kulturu i javno informisanje Skupštine Vojvodine.

"Nisam o toj stvari komunicirao ni pre mog predlaganja, ni nakon toga, niti me je neko iz SNS nakon ovog izbora zvao. Ja verujem - iz prostog razloga zato što su na ovaj način ispoštovali dogovor koji su postigli sa predstavnicima opozicije, odnosno OEBS-om. Mene su zvali posrednici u pregovorima i pitali me, konkretno Milan Antonijević iz Fondacije za otvoreno društvo", rekao je Cvejić. Pojasnio je da ga je Antonijević pitao da li želi da bude kandidat Skupštine Vojvodine, dodajući da on (Antonijević) nije znao da će predlog biti od SNS. "Nakon toga smo i on i ja saznali ko je bio formalni predlagač u Odboru i u Skupštini. Ono što neformalno znam, bilo je da me predloži Liga, Liga je htela svog kandidata. To se završilo kako se završilo", rekao je gost Utiska. Kaže da je to lako preskočio jer je za njega ključno pitanje, zapravo, bilo pre toga - kad je odlučio da li želi da uđe u tako nešto, znajući koliko je složena situacija i koliko ima da se radi.
    "U ovoj konkretnoj stvari, ja samo moram da odam priznanje SNS-u što nikakav pritisak, nikakvu komunikaciju sa mnom nisu pravili oko toga, pristali su na ono što je bio deo dogovora", rekao je Cvejić, koji je na odeljenju sociologije Filozofskog fakulteta.
    U Statutu (REM) piše da su svi članovi Saveta REM-a samostalne ličnosti, da se biraju po ugledu i zaslugama i ne odgovaraju za svoje postupanje čak ni predlagaču, i to jeste ideja regulatornih tela i četvrtog stuba demokratije, odgovorio je Cvejić na pitanje čije interese zastupa - EU, Milana Antonijevića, SNS ili profesora Univerziteta.
    http://rs.n1info.com/Vesti/a569986/Utisak-nedelje-o-REM-u.html

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 18, 2020 12:08 pm

ficfiric wrote:
    Erős Pista wrote:

Vučićeva Srbija - Page 14 3579118792 

Otkriven Irinejev TesTAmEnT. Poslednje reči šapnuo je na uvo predsedniku Aleksandru Vučiću - NIKADA NEĆETE VEROVATI ŠTA MU JE REKAO!!!

_____

Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Fri Dec 18, 2020 12:13 pm

ficfiric Vučićeva Srbija - Page 14 1233199462

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Dec 18, 2020 12:35 pm

Erős Pista wrote:
    ficfiric wrote:

Vučićeva Srbija - Page 14 3579118792 

Otkriven Irinejev TesTAmEnT. Poslednje reči šapnuo je na uvo predsedniku Aleksandru Vučiću - NIKADA NEĆETE VEROVATI ŠTA MU JE REKAO!!!

Na 1:17:00.  Vučićeva Srbija - Page 14 2304934895

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Margit Savović

Post by Margit Savović Fri Dec 18, 2020 3:12 pm

Mór Thököly wrote:
    Margit Savović wrote:Ovaj Malijeva prodaja KB Slovencima (a ocekujem da ce Slovenci nacionalizovati raspalu Novu Novu Novu Ljubljansku Banku vec sledece godine) je simbol moralnog i ekonomskog bankrota republike Srbije.

Za koje pare su prodali udeo, zna li se?
    Zna se, naravno. Drzava je prodala 83.23% kapitala KB za 387 miliona evra, a pre toga je otkupila 41.48% kapitala od medjunarodnih finansijskih institucija za 260 miliona. 

Ali ovde zaista nije stvar u ceni. Nije banka banana pa da gledas ko ti ponudi najvise. Prvo odlazes i odlazes proces privatizacije da bi ti Andjelko Vucic raspolagao resursima banke kako njemu dune, a onda prodas jednoj nekredibilnoj banci ciji je sopstveni kapital korona prepolovila, pa je na granici regulatornog kapitala da uopste moze da proguta KB, koja je strateski vazna u Srbiji. Kakve god one bile, i KomBank i Srbija.
    паће

Post by паће Fri Dec 18, 2020 3:30 pm

Јел оно беше да је КБ банка мале привреде?

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ♏

Post by ♏ Fri Dec 18, 2020 3:36 pm

Hoće se sad zvati NLB dvorana? Keep Light trlja ruke, menjaće se nijansa ljubičaste...
    Margit Savović

Post by Margit Savović Fri Dec 18, 2020 3:49 pm

Sad me samo trigerujes!
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Dec 18, 2020 7:22 pm

Да би за жртве правда била задовољена и да би се прекинуо растући утисак некажњивости починилаца у земљи и региону, Србија мора процесуирати одговорне за ратне злочине, написао је на Твитеру амбасадор Сједињених Америчких Држава у Београду Ентони Годфри.

Он је навео и да је ове недеље, заједно са Канцеларијом за глобално кривично правосуђе Стејт Депармента, разговарао са представницима Фонда за хуманитарно право и Хелсиншког Одбора, као и тужиоцем за ратне злочине, о транзиционој правди.

elmeroštrisekiru.gif

_____

~~~~~

паће

Post by паће Fri Dec 18, 2020 8:20 pm

Ел то значи да ће Јуесовеј да призна јурисдикцију тог суда и над собом?

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Dec 18, 2020 8:54 pm

паће wrote:Ел то значи да ће Јуесовеј да призна јурисдикцију тог суда и над собом?

Predlazem da Acosrbine to isto izjavi i za USofA u Vasingtonu pa smo kvit
    паће

Post by паће Fri Dec 18, 2020 9:03 pm

Mór Thököly wrote:
    паће wrote:Ел то значи да ће Јуесовеј да призна јурисдикцију тог суда и над собом?

Predlazem da Acosrbine to isto izjavi i za USofA u Vasingtonu pa smo kvit

:кокице:

_____
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Dec 18, 2020 9:21 pm

абрици је на седници скупштинског Одбора за европске интеграције нагласио да је извештај Комисије као две фотографије – први елемент је шта се догодило у Србији од маја 2019. до јуна 2020. године у процесу приступања, а друга фотографија су препоруке за убудуће.

Тренутно стање је да је Србија умерено припремљена, али да постоје области у којима није учињен никакав напредак, рекао је Фабрици и навео пример реформе јавне управе.

Србија има више од 150 руководилачких позиција у ВД стању. Те људе је потребно или разрешити или их потврдити. Државни службеници треба да имају стални посао, додао је он и додао да када је реч о поглављу 23 нема напретка ни у сектору правосуђа ни у слободи медија.

http://www.nspm.rs/hronika/sem-fabrici-politicka-poruka-izvestaja-ek-o-srbiji-jeste-da-je-potrebno-hitno-ubrzavanje-i-produbljivanje-reformi-u-oblasti-vladavine-prava.html

_____

~~~~~

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Dec 18, 2020 9:32 pm

zlatno doba je zavrseno
    plachkica

Post by plachkica Fri Dec 18, 2020 10:15 pm

jel gleda neko debatu?
    spektakularno je

znači jebe ih u mozak i pravi smešnim a oni se slažu
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Dec 18, 2020 10:17 pm

plachkica wrote:jel gleda neko debatu?
    spektakularno je

Која дебата? Ко кога?

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 18, 2020 10:17 pm

Gledam ja sa kasnjenjem od po ure. 

Ma cei koncet je kurac. Glavni problem Srbije je... BiH. More mrs.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 18, 2020 10:18 pm

Јанош Винету wrote:
    spektakularno je

Која дебата? Ко кога?

Vucic Antonijevica i Viskovica

_____

plachkica

Post by plachkica Fri Dec 18, 2020 10:18 pm

Јанош Винету wrote:
    spektakularno je

Која дебата? Ко кога?

vučić, antonijević, visković

tv prva
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Dec 18, 2020 10:42 pm

Erős Pista wrote:Gledam ja sa kasnjenjem od po ure. 

Ma cei koncet je kurac. Glavni problem Srbije je... BiH. More mrs.

+1
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 18, 2020 10:49 pm

Vucic ne gleda skupstinu, nema vremena, radi.

Gledajte ljudi, ovo je genijalno!

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Dec 18, 2020 11:11 pm

spektakularno je

Ovo nije moj utisak. On se ponasa kao student na ispitu, sve vreme nesto vrda, pravda se.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 6:45 am