Vučićeva Srbija
- Post n°151
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°152
diskursdisident wrote:Predrag StankovićСрпске патриоте
1h ·
Вучић до сада није потписао независност КиМ, зато што је Трамп био председник Америке!
А сада гледајте шта ће бити..
Stevica Nikolic
LJUDI VUCIC JE POTPISAO KOSOVO NEMOJ GA BRANITI KAD JE UZEO 8 MILIJARDE DOLARA
· Одговорите · 1 сати
Predrag Stanković
ko ga brani.. ali još nije tu do kraja sve završio
· Одговорите · 1 сати
Stevica Nikolic
Predrag Stanković PA DA NIJE KRAJ JOS IMAJU STA DA PRODA ,ALI TRAMPA CE ZAMENITI BAJDEM I NA KRAJU VUCIC CE DOBITI NOVI BORAVAK U MIJAMU.
_____
????
- Post n°153
kapetanm wrote:Otkud mu potreba da pominje ulizivanje, uvek naglasi ono sto je suvisno a grize ga, misleći da će tako nestati ta muka.
Iz istog razloga naglašava da ga zovu pederu i picousti, to prosto pokulja iz njega i samo se tako oslobadja nečeg što ga kljuca kao moguća istina. Najneočekivanije izbaci kompleks, pa nek bude samo van njega
Може да буде и оно што вели Биљем, да разминира унапред, а може бити и да је оно "наредних десет секунди немој мислити на крокодиле".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°154
izbaksuzirao je Trampa gledaj sad kad izbaksuzira i ovoga i ode na recount
- Post n°155
I posle kazu da opoziciji nije uspela fora sa osam milijardiJanko Suvar wrote:diskursdisident wrote:[size=32]Predrag StankovićСрпске патриоте
1h ·
Вучић до сада није потписао независност КиМ, зато што је Трамп био председник Америке!
А сада гледајте шта ће бити..
Stevica Nikolic
LJUDI VUCIC JE POTPISAO KOSOVO NEMOJ GA BRANITI KAD JE UZEO 8 MILIJARDE DOLARA
· Одговорите · 1 сати
Predrag Stanković
ko ga brani.. ali još nije tu do kraja sve završio
· Одговорите · 1 сати
Stevica Nikolic
Predrag Stanković PA DA NIJE KRAJ JOS IMAJU STA DA PRODA ,ALI TRAMPA CE ZAMENITI BAJDEM I NA KRAJU VUCIC CE DOBITI NOVI BORAVAK U MIJAMU.[/size]
Inace citam studente beogradskog univerziteta,duplo su vece debilcine ,valjda je gore kad citas mlade i obrazovane teletabise
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°156
Posebno hvala @Gordanacom koja predvodi novo ministarstvo čije stvaranje pokazuje da Srbija razume značaj napretka u oblasti zaštite ljudskih prava i jačanju vladavine zakona, presudnih za Srbiju na njenom putu ka pridruživanju slobodnoj i ujedinjenoj Evropi.
— Ambassador Anthony Godfrey (@usambserbia) November 9, 2020
- Post n°157
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°158
- Post n°159
_____
- Post n°160
Dragi tviteraši, ostala sam vam dužna odgovor!
— Ivana Jasnic (@takodobra) November 9, 2020
Iza groznih kletvi i pretnji na račun moje ćerke stoji Jutkina ćerka! Obavestili su me iz tužilaštva.
Jezivo i tužno, istovremeno!
Hvala vam na podršci! pic.twitter.com/7ycJ8OxaE9
- Post n°161
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°162
https://streamable.com/vq6i3q
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°165
disident wrote:Tacno su sva moja kukanja na zagadjen vazduh i tesko disanje bila i vremenski tacna
https://streamable.com/vq6i3q
Vala, jeste ugalj mnoooogo smrdljiviji nego do pre par godina. Znam da se jedna zgrada u blizini greje na ugalj, prosle nedelje sam jedva prosao pored nje. Nikada nije ovako gusio dim iz te zgrade. Pada na dole i smrdi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°166
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°167
ontheotherhand wrote:Ko je na klipu?
Direktor Istraživačke stanice Petnica - Vigor Majić.
- Post n°169
Pet funkcionera Rasima Ljajića uhapšeno u Novom Pazaru
https://nova.rs/vesti/hronika/pet-funkcionera-rasima-ljajica-uhapseno-u-novom-pazaru/?ref=fbnova
Pripadnici Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije priveli su jutros u Novom Pazaru 18 lica, od kojih je pet visokih funkcionera lokalne samouprave i Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića, zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja i mahinacije prilikom javnih nabavki.
Prema nezvaničnim informacijama koje je preneo lokalni medij Sandžak pres u akciji je uhapšeno još 13 osoba, među kojima su i vlasnici pet kompanija, zbog krivičnih djela trgovina uticajem, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom za rasvetu u gradskom parku, a kroz projekat koji je finansirao Rasim Ljajić preko svog ministarstva turizma, dok je protiv jedne osobe podneta krivična prijava u redovnom postupku.
Iz Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića uputili su protesnu notu u vidu saopštenja zbog, kako navode, načina privođenja funkcionera gradske uprave, za koje kažu da su časno i pošteno obavljali svoj posao.
“Sandžačka demokratska partija je u Novom Pazaru na vlasti već duže od jedne decenije i za to vreme nije postojala niti jedna afera ili zloupotreba vlasti. Naprotiv, svoj rad smo usmerili na razvijanju našeg Grada, na njegovoj izgradnji i prosperitetu. U prilog tome govori i činjenica da smo kao gradska uprava na drugom mestu po transparentnosti u Srbiji, da smo dobitnici brojnih priznanja i nagrada za naš rad.
„ Sandžačka demokratska partija podržava borbu protiv korupcije, protiv nje se borimo od kad postojimo, ali ne selektivno, ne na ovaj način da se nevini ljudi ljagaju i hapse kao kriminalci. Pogotovu ne da nas neko koristi kao element u veštačkoj simetriji raspodele krivice. Zbog toga tražimo da se oni puste da se brane sa slobode, jer su to porodični, pošteni i odgovorni ljudi koji nikada nisu bili u sukobu sa zakonom. „ rečeno je u saopštenju jedne od najjačih političkih opcija u Sandžačku.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°171
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°172
Kakav snimak! Dolovac se krije od N1.
— Vesna Radojević (@Vesna_Radojevic) November 12, 2020
Dan nakon što je @KRIKrs objavio intervju sa predsednikom Višeg suda koji je rekao da postoje pritisci na sud, a da tužiteljka Zagorka Dolovac priča kao da živi u državi blagostanja - Dolovac na sastanku u predsedništvu na Andrićevom vencu! pic.twitter.com/FYCN3K1oZG
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°173
BEOGRAD – Grupa država za borbu protiv korupcije (GREKO) pozvala je vlast u Srbiji da što je pre moguće, dozvoli objavljivanje drugog izveštaja iz Četvrtog kruga evaluacije, a u kome je nivo usklađenosti sa preporukama ovog tela Saveta Evrope ocenjen kao „globalno nezadovoljavajući“.
Na zvaničnoj internet stranici GREKO-a, izveštaj o Srbiji ima status „poverljivo“ i nije dostupan javnosti. Kako bi postao javan, potrebno je da njegovo objavljivanje dozvoli vlada Srbije, u skladu sa važećim porcedurama GREKO-a.
Isti poziv kao i Srbiji upućen je i Azerbejdžanu, Kipru, Litvaniji, Slovačkoj i Turskoj, a odluka je doneta na 86. plenarnoj sednici GREKO-a, koja je zasedala od 26 do 29. oktobra 2020. godine u Strazburu.
Podsećamo da se Četvrti krug evaluacije odnosi na sprečavanje korupcije u odnosu na poslanike, sudije i tužioce, te da su tim povodom objavljena do sada dva izveštaja o usklađenosti.
Prvi izveštaj koji je objavljen marta 2018. godine ocenio je sveukupni nivo usklađenosti Srbije kao „globalno nezadovoljavajući“ s obzirom da nije u potpunosti ispunjena ni jedna od trinaest preporuka GREKO-a. I naredni, prelazni izveštaj iz aprila 2019. godine takođe je zabeležio da nije ispunjena u potpunost nijedna preporuka, ali da je broj delimično implementiranih preporuka porastao sa sedam na deset, što je tada za GREKO bilo dovoljno da usklađenost Srbije više ne smatra „globalno nezadovoljavajućim“.
Uspešno sprovođenje reforme Ustava Srbije u domenu pravosuđa koja je trenutno u zastoju, imaće veliki uticaj na ispunjavanje preporuka GREKO-a, s obzirom da nekoliko preporuka tiče obezbeđivanje nezavisnosti sudija i tužioca.
- Guest
- Post n°174