Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°101
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Kako je loš novi Mulan jebote...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°102
Dagerotipije - Ciklus Anjes Varda, rts3
- Post n°103
@polip
Taj Luj Mal m čuči na hardu blizu pola decenije, vredi li šta ili da brišem?
Taj Luj Mal m čuči na hardu blizu pola decenije, vredi li šta ili da brišem?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°104
Svakako ga vredi pogledati.
_____
~~~~~
- Post n°105
_____
~~~~~
- Post n°106
И остала два су ми у чекаоници...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°107
Erős Pista wrote:Prvi put u bioskopu nakon 6 meseci, gledao Tenet i prespavao pola. Boze kakvo sranje, Nolan se potpuno transformisao u Sajamalana.
e bili i mi za vikend. poznata je moja naklonost ka inceptionu, uglavnom gonjena modom i zvezdanom mimikrijom, ali tenet je doslovce buckuris.
inace metak koji putuje nazad kroz vreme i buducnost koja kanibalizuje/kolonizuje proslost je osnovna tema morrisonovog betmena. kapiram da je nolan to citao prilikom rada na bet-filmovima.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°108
_____
~~~~~
- Post n°109
kakav je medem polipe, jery valja ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°110
Vrlo dobar. Sve preporuke.
_____
~~~~~
- Post n°111
Upravo gledaam Staljinovu smrt na Cinemaniji ponovo. Dopada mi se, koja bagra su bili..
- Post n°112
Ukradeni poljupci & Zajednički sto i postelja.
Nekad sam voleo i cenio Trifoa, pogotovo ovo sa Doanelom, sad mi se čini šlampavo, zbrzano i praznjikavo. Da nije francuski film već neka filmska provincija niko se ne bi ni osvrnuo. Lude godine sa Žan Pjer Leoom.
Nekad sam voleo i cenio Trifoa, pogotovo ovo sa Doanelom, sad mi se čini šlampavo, zbrzano i praznjikavo. Da nije francuski film već neka filmska provincija niko se ne bi ni osvrnuo. Lude godine sa Žan Pjer Leoom.
- Post n°113
eto i ja danas naiso na serza trifoa
(police. skoro kompletan moris pijala odlazi s criteriona sutra pa pogledo)
a slazem se za ad serijal, samo prvi film ima specificnu tezinu sto se danas kaze cineme. mada je meni leo omiljeni glumac tako da gotivim seriju.
(police. skoro kompletan moris pijala odlazi s criteriona sutra pa pogledo)
a slazem se za ad serijal, samo prvi film ima specificnu tezinu sto se danas kaze cineme. mada je meni leo omiljeni glumac tako da gotivim seriju.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°114
Divan je, sutra gledam Dve Engleskinje i kontinent.
Da, 400 udaraca stoji postojano.
Da, 400 udaraca stoji postojano.
- Post n°115
otkad sam uzeo kriterion gledam 5-6 filmova nedeljno pa reko da mozda bi mogo da zabelezim ponesto od toga. proslog meseca odgledo po 5 filmova od pijale i alberta bruksa.
pijala mi je onako dosta mocan autor. u smislu da taj neki muski bes i nezadovoljstvo ostavlja snazan utisak na mene. nije za svakog ali ja ko skorpija se identifikujem 100%. ne znam, doduse, koliko je poredjenje sa kasavetesom opravdano, jer, da, ima toksicnih veza i samaranja po kadru, ali pijala je mnogo klasicniji reditelj, i ne bih mogo da kazem da je oktrio novu formu filma i glume. ne znam koliko je pijala zainteresovan za rad s glumcima, ali ga sigurno ne zanima ideja glume kao sustinskog elementa zivota, ne deluje zainteresovano za ulogu fikcije u sirovom zivotu i, stavise, misim da bi najradije izbacio dramske elemente iz svojih filmova lol. stoga je zanimljivo je kad radi sa tudjim predloscima koji se zasnivaju na nekakvoj dramskoj progresiji (police i under the sun of satan) i prelepo je kako elipsama sece zamake biopica u van gogu.
kod alberta bruksa su mi omiljeni krajevi lol. kako svaki film ima potpuno umetnut nicim nezasluzen hepiend. a i ovako su smsne high concept komedije sto bi se reklo mada moja devojka je veci fan lol.
pijala mi je onako dosta mocan autor. u smislu da taj neki muski bes i nezadovoljstvo ostavlja snazan utisak na mene. nije za svakog ali ja ko skorpija se identifikujem 100%. ne znam, doduse, koliko je poredjenje sa kasavetesom opravdano, jer, da, ima toksicnih veza i samaranja po kadru, ali pijala je mnogo klasicniji reditelj, i ne bih mogo da kazem da je oktrio novu formu filma i glume. ne znam koliko je pijala zainteresovan za rad s glumcima, ali ga sigurno ne zanima ideja glume kao sustinskog elementa zivota, ne deluje zainteresovano za ulogu fikcije u sirovom zivotu i, stavise, misim da bi najradije izbacio dramske elemente iz svojih filmova lol. stoga je zanimljivo je kad radi sa tudjim predloscima koji se zasnivaju na nekakvoj dramskoj progresiji (police i under the sun of satan) i prelepo je kako elipsama sece zamake biopica u van gogu.
kod alberta bruksa su mi omiljeni krajevi lol. kako svaki film ima potpuno umetnut nicim nezasluzen hepiend. a i ovako su smsne high concept komedije sto bi se reklo mada moja devojka je veci fan lol.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°116
Za nas prestarele, šta znači "uzeo kriterion"?
- Post n°117
pretplatila mi se devojka na criterion channel. striming servis ko netfliks samo sa uglavnom starim i dobrim filmovima (trenutno imaju kompletnu anjes vardu recimo). misim ono osim filmova koje mozes besplatno da nadjes, imas audiokomentare, intervjue, michaela ceru koji prica o oshimi lol. u sustini ne preporucujem jer filmovi mogu da se gledaju a da ne placas 10 dolara mesecno ali tera coveka da gleda vise filmova.
Last edited by zvezda je zivot on Tue 6 Oct 2020 - 15:14; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to
- Post n°118
https://www.criterionchannel.com/
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°120
zvezda je zivot wrote:imas audiokomentare, intervjue, michaela ceru koji prica o oshimi lol.
"It's very transporting. He has an amazing power of making you feel like you're in a dream." Cera on Michael Haneke
dude like wtf lol
- Guest
- Post n°121
jel vi to sa nekim VPNom radite?
Sorry. This is currently unavailable in your region.
Sorry. This is currently unavailable in your region.
- Post n°122
И ја сам се нагледао Критерионових издања оних последњих годину ипо у тамоу, док сам био претплаћен на нетфликс, тада у формату двдова поштом. Улогујеш се, наручиш шта хоћеш да гледаш, следећи добијеш кад вратиш овај, с тим што сам био претплатио да имам до три комада истовремено. Тако да док вратим трећи, стиже замена за први.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°123
Kirko Skaddeng wrote:jel vi to sa nekim VPNom radite?
[size=32]Sorry. This is currently unavailable in your region.[/size]
treba ti americki proksi/vpn, ali samo jednom, za registraciju, posle te niko nista ne pita. nisu gadljivi na srpske pare.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°124
midsommar - meni ovo nepodnosljivo nezanimljivo. film ide a mi uveliko na telefonima. sad vidim nesto se ritualno oplodjuju na televizoru.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°125
Ko gleda faking Arija Astera posle onog trejnreka od Hereditarija zasluzuje ritualno zrtvovanje. Ali to je sve piknik pored jezera u poredjenju sa Gulovim rivjuom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije