Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Guest
Vreme je za poslasticu. "Until the End of the World", Criterionov restaurirani director's cut.
- Guest
ja sam mislio da je to ona duža verzija, kad ono 1 minut
Film koji je označio pucanje Vendersa.
Mnogo mi je drag film, saundtrak sam imao na kaseti.
Saundtrak je super, to sam slušao dosta.
Moram sad da gledam Vendersa. Mislim da imam Američkog prijatelja u kompu.
Moram sad da gledam Vendersa. Mislim da imam Američkog prijatelja u kompu.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
Američki prijatelj Mislim da sam tada prvi put gledao Bruna Ganca. A tek Hoper, a igra i Vendersova žena.
Uzgred pre neki dan sam gledao Radio on, igra i ona. Dobra vendersovština od filma.
Uzgred pre neki dan sam gledao Radio on, igra i ona. Dobra vendersovština od filma.
meni najdrazi venders uz pariz, teksas
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
zabavno, lagano, da je kaloricnije moglo bi se reci comfort food. misim da cu pogledati i ostale filmove ove rediteljke (gledo sam onaj s gandolfinijem). ketrin kiner
btw, ovo sam bio propustio, berni senders ima zanimljiv filmski ukus:
Even his amusements seem to be in character. He uses an iPad (not a phone) to devour social media and news, and loves to watch old boxing matches and movies like “The Wolf of Wall Street” and “Melancholia,” a 2011 dystopian drama that ends with the obliteration of the Earth.
_____
ova zemlja to je to
Pojma nisam imao. Mada dobro, stari je to hipik...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
zvezda je zivot wrote:
zabavno, lagano, da je kaloricnije moglo bi se reci comfort food. misim da cu pogledati i ostale filmove ove rediteljke (gledo sam onaj s gandolfinijem). ketrin kiner
btw, ovo sam bio propustio, berni senders ima zanimljiv filmski ukus:
Even his amusements seem to be in character. He uses an iPad (not a phone) to devour social media and news, and loves to watch old boxing matches and movies like “The Wolf of Wall Street” and “Melancholia,” a 2011 dystopian drama that ends with the obliteration of the Earth.
Ovaj film se iznebuha pojavio tokom devedesetih na rts-u i potpuno mi je bio osveženje. Okej su njeni filmovi, svi koje sam gledao. Totalna pozitiva. Nije loš ni ovaj poslednji The Land of Steady Habits.
Odgledao Bacurau,odlican i nestvaran film, gomila detalja, raznih sukoba i preplitanja.
2020 je definitivno godina antikapitalistickih filmova
2020 je definitivno godina antikapitalistickih filmova
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Dobar je Bacurau, meni se najviše dopalo kako su primenili klišee špageti vesterna tu (mada ima malo i drugih žanrova). Soundtrack je opasan.
Biće sve više antikapitalističkih filmova, nema druge.
Biće sve više antikapitalističkih filmova, nema druge.
Extraction iliti john wick mix bolivud mix netflix. Solidna akcioni filmic, gde je glavna i vrv jedina prednost mnogo akcije i nasilja. Preporuka za ubijanje vremena
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
sad prvi put gledo dnevnik bridzet dzouns ! super !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
whaaat ? i can like that. it's legal to like that
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
Ma ne, dobar je film, vise mi smesno sto ga otkrivas sa svega 20 godinica zakasnjenja.
_____
Ja isto nisam gledao, kad ću ga otkriti ne znam.
Сад натрапах на ово.
Што ће рећи да се оно Линчово у ствари зове "Ходај са мном по жеравици".
Што ће рећи да се оно Линчово у ствари зове "Ходај са мном по жеравици".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
Pogledao Un Prophete sa zakašnjenjem od 11 godina.
Remek-delo, čisto kao suza.
Remek-delo, čisto kao suza.
Odijar je veliki režiser.
- Guest
Ponovo Odijar i ponovo sam zadivljen. Sasvim poseban film o iskupljenju, ali ne za nekakav veliki greh već za to što si propustio šanse i za velike grehove i za velika dela. Priča o telu kao nesavršenom alatu još nesavršenije volje.