Cousin Billy wrote:ne bih da kukam kao boomer ali tada su umeli da snime uzbudljiv film o ljudima koji sede i telefoniraju.
I o onima koji sede i slušaju
Cousin Billy wrote:ne bih da kukam kao boomer ali tada su umeli da snime uzbudljiv film o ljudima koji sede i telefoniraju.
probudio sam celu zgradu kolko sam skriknuo na ovaj opisEdgar Wright, Hot Fuzz, 2007 "Lethal Weapon in Somerset", indeed. Thanks as ever to my pal Henrik for pointing me in the direction of this one. Great fun, with a stellar cast and an average shot length of what must be 0.001 seconds, it makes Snatch look like Satantango in comparison
Vilmos Tehenészfiú wrote:Aj snimi rodjendan bliznakinja u igraonici.
film je okej at best kao to sto je. razradjen je i funkcionise i to je to. no that aside, tupavo je ozbiljno-moralistican i nema bukvalno nijednu smesnu scenu. maltene kao da nije njegov film, tj. kao da je pokusao da snimi "ozbiljan film" i odraste kao reditelj. FUJ.Erős Pista wrote:Gledajte Last Night in Soho!
Jacobin mu dao negativnu kritiku, al ja sam se proveo za sve pare. Daleko je od najboljeg Edgara Rajta, ali je meni baš leg'o, i estetika i sve.
Daï Djakman Faré wrote:
inace iso prvi put u takvud prvi put od gospodara prstenova 2002. i mogu vam reci nece me bioskop vise videti, sve mi je vizuelno-zvucno preagresivno i preterano, otprilike kao babi da das 4D googles, e tako mi je bilo.
zvezda je zivot wrote: