Crna Gora
- Post n°102
Re: Crna Gora
"Fala svima sto me u mpadost vratiste. Tako sam se izvikala da me gpava zaboljela. Mozda sam i koronu dobila...ne znam. Ali nema veze opet sam mlada "
- Post n°103
Dobro, i malo da vide ko je vjera, a ko nevjera
- Guest
- Post n°104
Да ли се у црногорском пише “п” а чита “л”?bradilko wrote:"Fala svima sto me u mpadost vratiste. Tako sam se izvikala da me gpava zaboljela. Mozda sam i koronu dobila...ne znam. Ali nema veze opet sam mlada "
- Post n°106
https://www.in4s.net/foto-osam-hiljada-na-okupljanju-u-podgorici-skup-zavrsen-klicanjem-e-viva-montenegru-krstu-zrnovom-i-jovu-kapicicu/
zanemarimo ovaj portal. ima dole video klip od 44 sekunde gde se moze otprilike videti koliki je trg. samo zbog toga sam stavio ovaj link.
zanemarimo ovaj portal. ima dole video klip od 44 sekunde gde se moze otprilike videti koliki je trg. samo zbog toga sam stavio ovaj link.
- Post n°108
Sve super, nije bilo incidenata, čak i ako prihvatimo da ih je bilo 50.000, opet manje nego glasača 1 Alekse Bečića. Idemo dalje.
- Post n°109
I nije bilo Thompsona, što je svakako +, mada to nije Cetinje.
- Post n°111
After u Štrafti #guiltypleasures pic.twitter.com/afGcdm3vWz
— Dejan Milovac (@DejanMilovac) September 6, 2020
- Post n°113
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/467187/zaustavili-se-ispred-abazoviceve-kuce-i-pjevali-bez-reakcije-policije-i-tuzilastva
Zaustavili se ispred Abazovićeve kuće i pjevali: Bez reakcije policije
"Mislim da se kolona spontano zaustavilia kod Dritanove kuće, jer mi pri kraju, nijesmo ni znali o čemu se radi. Ulica je uska, bilo je i mračno jer nije bilo rasvjete ali ubrzo smo nastavili dalje", kazao je "Vijestima" sagovornik koji je bio u koloni"
Nakon povratka sa sinoć održanog "Patriotskog skupa" u Podgorici, kolona automobila je sinoć kasno prodefilovala uz sirene ulcinjskim bulevarima i ulicama i u naselju Pinješ i zaustavila se ispred kuće predsjednika Građanskog pokreta URA i lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića, gdje su kako se vidi sa snimaka objavljenih na društevnim mrežama, razvili crnogorske barjake i pjevali "Ovo nije srpsko leglo već junački Montenegro" i "Izađi mala".
Pošto odgovora nije bilo, konvoj je ubrzo nastavio dalje.
Nakon impozantnog skupa u Podgorici, odlučili smo da kolona prođe i ulcinjskim ulicama kako bi sugrađanima prenijeli makar dio atmosfere sa Trga slobode. Mislim da se kolona spontano zaustavilia kod Dritanove kuće, jer mi pri kraju, nijesmo ni znali o čemu se radi. Ulica je uska, bilo je i mračno jer nije bilo rasvjete ali ubrzo smo nastavili dalje", kazao je "Vijestima" sagovornik koji je bio u koloni.
Iz policije još nijesu reagovali povodom incidenta ispred kuće Abazovića.
Zaustavili se ispred Abazovićeve kuće i pjevali: Bez reakcije policije
"Mislim da se kolona spontano zaustavilia kod Dritanove kuće, jer mi pri kraju, nijesmo ni znali o čemu se radi. Ulica je uska, bilo je i mračno jer nije bilo rasvjete ali ubrzo smo nastavili dalje", kazao je "Vijestima" sagovornik koji je bio u koloni"
Nakon povratka sa sinoć održanog "Patriotskog skupa" u Podgorici, kolona automobila je sinoć kasno prodefilovala uz sirene ulcinjskim bulevarima i ulicama i u naselju Pinješ i zaustavila se ispred kuće predsjednika Građanskog pokreta URA i lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića, gdje su kako se vidi sa snimaka objavljenih na društevnim mrežama, razvili crnogorske barjake i pjevali "Ovo nije srpsko leglo već junački Montenegro" i "Izađi mala".
Pošto odgovora nije bilo, konvoj je ubrzo nastavio dalje.
Nakon impozantnog skupa u Podgorici, odlučili smo da kolona prođe i ulcinjskim ulicama kako bi sugrađanima prenijeli makar dio atmosfere sa Trga slobode. Mislim da se kolona spontano zaustavilia kod Dritanove kuće, jer mi pri kraju, nijesmo ni znali o čemu se radi. Ulica je uska, bilo je i mračno jer nije bilo rasvjete ali ubrzo smo nastavili dalje", kazao je "Vijestima" sagovornik koji je bio u koloni.
Iz policije još nijesu reagovali povodom incidenta ispred kuće Abazovića.
- Post n°114
užasno je opasno ovo što rade
- Post n°115
Kad smo kod Dritana, jako dobar pogled na njegov lik i djelo pruža intervju njegovog profesora i mentora koji sam neki dan ovde okačio.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°116
Ovo "Izađi mala" je bio standardni repertoar pred zgradom u PG gde živi direktor policije Veljović.
- Post n°117
fikret hadžiabdić wrote:Kad smo kod Dritana, jako dobar pogled na njegov lik i djelo pruža intervju njegovog profesora i mentora koji sam neki dan ovde okačio.
Da. Zamerili su mu se opasno i shvatio je licno. A izgleda ds ima sad vec i kvalitetna ledja. A i, sto je najvaznije, pametan je decko
- Post n°118
fikret hadžiabdić wrote:Kad smo kod Dritana, jako dobar pogled na njegov lik i djelo pruža intervju njegovog profesora i mentora koji sam neki dan ovde okačio.
Evo ovde za Dritana jedan prijateljski savet. Pisac ovog teksta, je btw, juče izjavio da je 150.000 građana Crne Gore glasalo za ravnogorsku fukaru.
- Post n°119
ćaća wrote:fikret hadžiabdić wrote:Kad smo kod Dritana, jako dobar pogled na njegov lik i djelo pruža intervju njegovog profesora i mentora koji sam neki dan ovde okačio.
Evo ovde za Dritana jedan prijateljski savet. Pisac ovog teksta, je btw, juče izjavio da je 150.000 građana Crne Gore glasalo za ravnogorsku fukaru.
Neka uslov za podršku manjinskoj Vladi bude ugovor da će potpisnice podrške podržati sve napore Abazovićeve liste da očiste Crnu Goru od evidentnog kriminala i korupcije unutar dosadašnje vladajuće većine
Lol
- Post n°120
Potezi ocajnika
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°121
Ali najbolje je da su njemu i Bečić i Lekić "sumnjivi".
- Post n°122
Ne znam, još uvek drže sve poluge moći u rukama.
- Post n°123
Erős Pista wrote:Potezi ocajnika
Ukratko, Milo treba da potpise da ce prihvatiti fer tuzilastvo i sudstvo. Pa jbt pa o tome se sve vreme jedinoi radi vise manje. Ludilo
- Guest
- Post n°124
Поента је у томе да kingmaker Дритан нема иоле добар избор. То је бре за Шекспира, од твог избора све зависи, а ти можеш да бираш између мафијаша и ухљеба, који су при томе на власти генерацијама, а са друге стране екипе напаљених четника. Изволи одлучуј!
Наравно, преломиће (колико могу да схватим већ јесте) за четнике, потрајаће у власти једно два-три месеца, у међувремену ће овима да пристигне једно 10-15 пребега из ДПС-а, те ће Дритана на првој оштријој кривини избацити из владе. Причаће се неко време о њему, био једном један Дритан.
Наравно, преломиће (колико могу да схватим већ јесте) за четнике, потрајаће у власти једно два-три месеца, у међувремену ће овима да пристигне једно 10-15 пребега из ДПС-а, те ће Дритана на првој оштријој кривини избацити из владе. Причаће се неко време о њему, био једном један Дритан.
- Post n°125
ćaća wrote:NC, bio je jedan čile koji je, kada sam ja išao na utakmice, stalno bio prisutan na JNA, koji je, šta god da se dešavalo na terenu, isključivo psovao Šajbera. Tipa Čukarički nam da gol i ublaži poraz na 5:1, a ovaj skoči i poviče jebo vam Šajber majku lopovsku. E taj čiča, to si ti.