Crna Gora
- Post n°526
Re: Crna Gora
Naravno. I tu se bojim da će Druga Familija privući ka sebi kriminalce koji odluče da promene stranu.
- Post n°527
Mislim da bi mogli da sastave dobru vladu ako aktiviraju neke ljude koji trenutno nisu u žiži javnosti (ja bih recimo Lekića za ministra spoljnih poslova ili Šoća za ministra pravde), ali nemaju ljudi da idu u dubinu.
- Post n°528
Svi poslanici nove parlamentarne većine podržali su profesora @ZdravkoKrivokcg za mandatara za sastav nove Vlade Crne Gore. pic.twitter.com/8nUwBWXnAa
— Građanski pokret URA (@pokretura) September 23, 2020
- Post n°530
— bato splendid (@boginjahumora) September 23, 2020
Zamolio bih poslanika Markovica da ne dobacuje pic.twitter.com/9vpsf1FLAJ
— Pecena Priganica (@Grotule) September 23, 2020
- Post n°531
Notxor wrote:Eto, sad je Dritan ravnozemljaš i glava koja samo zna za kožne mantile i uniforme zato što traži nabrojano i to bez ijednog imena i prezimena.
Meni izgleda da je dobio spisak i da sad to treba da ispuni... nešto kao Vučić.
da jebiga secam se kako je sa govornice trazio 100 za 1. ISTO!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°533
iz ambahada su im svima izgleda zavrtali uši sinoć i poziciji i opoziciji
- Post n°534
boomer crook wrote:Notxor wrote:Eto, sad je Dritan ravnozemljaš i glava koja samo zna za kožne mantile i uniforme zato što traži nabrojano i to bez ijednog imena i prezimena.
Meni izgleda da je dobio spisak i da sad to treba da ispuni... nešto kao Vučić.
da jebiga secam se kako je sa govornice trazio 100 za 1. ISTO!
Ne verujem da je Dritan to rekao. Da nisi pogrešio ili sanjao?
- Post n°536
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°537
ja bi za 50 milki na račun na kajmanskim ostrvima bez problema prodao ovo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°538
rumbeando wrote:
Ako je neko guglao kao ja, evo da se ne muci
POSLANIKA Markovića ahahahahahahahahahahahahahaha @DuskoMarkovicCG rešavaj ga Lekiću pic.twitter.com/KaHFjEeK6y
— Sin Boga Sunca (@madafakinra) September 23, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°539
Reuf neutešan.
Podgorička skupština 2.0 https://t.co/THZDNxOf2a
— Reuf Bajrović (@ReufBajrovic) September 23, 2020
- Post n°542
Rimljani i "vjera crnogorska" u opoziciji...
- Guest
- Post n°543
Realije
Brutodruštveni proizvod Crne Gore pao je u drugom kvartalu ove godine (april, maj, jun) za 20,2 odsto, saopštila je danas Uprava za statistiku Monstat.
Vrijednost ostvarenog BDP-a u ovom kvartalu iznosila je 900,5 miliona eura, dok je u istom periodu lani bila 1,15 milijardi.
Procjena crnogorske Vlade bila je da će BDP u ovoj godini imati pad od 6,8 odsto, a sada je izvjesno da će on biti veći.
Prosječan pad ekonomije u zemljama Evropske unije iznosio je 14 odsto.
Na cijelom evropskom kontinentu nijedna zemlja nije imala rast ekonomije, sve su bile u padu. Veći pad BDP-a u ovom kvartalu od Crne Gore imali su samo Velika Britanija sa 22,8 odsto i Španija sa 22,1 odsto.
Od susjednih zemalja, čiji je BDP izmjeren u ovom periodu, Srbija je imala pad od 6,4 odsto, Sjeverna Makedonija 12,7 odsto, Slovenija 13 odsto i Hrvatska 15,1 odsto.
- Guest
- Post n°544
#NDN
23. септембар 1866. — Српски кнез Михаило Обреновић и црногорски кнез Никола I Петровић закључили су уговор о заједничкој борби за ослобођење од Турака и уједињење српских земаља.
- Post n°545
DF predložio zanimljivo rešenje problema sa tekstom himne. Ovako nekako:
a i boje su slične.
a i boje su slične.
- Post n°546
Novoimenovana britanska ambasadorka, Karen Madoks, juče je predala akreditivna pisma Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i time zvanično započela svoj ambasadorski mandat.
Kako je saopšteno iz britanske ambasade , ona se u videu objavljenom na ambasadinim društvenim mrežama predstavila crnogorskoj javnosti i rekla da je počastvovana što je Njeno Veličanstvo Kraljica Elizabeta II imenovala za svog šestog ambasadora u Crnoj Gori.
U saopštenju se navodi da Ujedinjeno Kraljevstvo nastavlja da podržava crnogorski razvoj i reforme u širokom spektru pitanja.
"Snažan fokus Ujedinjenog Kraljevstva ostaje na saradnji sa državnim institucijama u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije", navodi se u saopštenju britanske ambasade.
„Pružamo podršku izgradnji profesionalnih i nezavisnih medija i jačanju obrazovanja kroz program “Škole za 21. vijek”. Radimo na jačanju vladavine zakona, uključujući obuku u pravosuđu“, rekla je Madoks i dodala da „nastavljamo da podržavamo težnje Crne Gore u oblasti ekonomske reforme i razvoja, posebno u kontekstu poboljšanja poslovnog okruženja i tržišta rada, a u cilju oporavka od neviđene krize izazvane pandemijom koronavirusa. Nadamo se da ćemo se zajedno promovisati nauku i inovacije, čistu energiju i boriti se protiv klimatskih promjena. Odbrambena saradnja između nas, dva NATO saveznika i partnera, i dalje napreduje“.
Fikrete!!! Dosla tetka po gramofon...
- Guest
- Post n°547
3 bošnjačka i 1 albanski poslanik, sa manjinskih lista, takođe glasali za Bečića. Nije nemoguća ni da uđu / podrže novu vladu.
- Post n°548
rad bez ruku... tzv
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°549
VAR soba pic.twitter.com/UVhvU2iBQ6
— maragun (@_maragun_) September 23, 2020
- Post n°550
Injac je Vučićev desničar iz Vidovdana. Čisto da ne bude baš nikakve dileme ko plasira ove priče i zašto.
Абазовић тражио за своју коалицију министарство одбране, полиције и службе безбедности. Каже да то очекује међународна заједница. И после су криви Мандић и Кнежевић. Паметном доста.
— Željko Injac (@InjacZ) September 22, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije