I te deportacije, i Dubrovnik, i krave dubrovačke... ima toga, ojha. Zato su mi te (a)simetrije sporedna stavka.Vilmos Tehenészfiú wrote:Ako ti to nije dovoljno, seti se šta je bilo u HN 1992 godine. Za to niko nije osudjen.
Crna Gora
- Post n°51
Re: Crna Gora
- Post n°52
Pa onda lepo kažeš da, pored toga što je lopov i mafijaš, Djukanović je i nacionalista koji je okrvavio ruke u ratovima devedesetih. Ovako kako si ga opisao ispade da je “samo” Toni Soprano.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°53
napisao sam da je pre svega Toni Soprano.Vilmos Tehenészfiú wrote:Ovako kako si ga opisao ispade da je “samo” Toni Soprano.
bitanga, ne i krvolok. imao je i par x-eva u plus koloni (izvukao đetiće iz Slobinog zagrljaja, kosovske izbeglice su dočekali k'o braću 99e).
- Post n°54
Iz mog ugla, on je isti ekspert za nacionalna pitanja svih ovih 30 godina, samo sada ne reži na Hrvate i Bošnjake nego na Srbe. On je podjednako kriv što su mnogi Crnogoraci devedesetih bili veći Srbi od Srba, a sada su veći Hrvati od Hrvata pa na Cetinju pevaju Tompsona i sanjaju da će Srbi na traktorima za Srbiju.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°56
Vilmose, to je stvarno samo egzoticna manjina (tompson). Ali, da, on je napravio jaz izmedju onih koji se izjasnjavaju kao cgorci i onih koji se izjasnjavaju kao srbi koji (jaz) uopste nije morao da postoji takav kakav postoji (ne izmedju svih koji se izjasnjavaju ovako ili onako, ali nezanemarljiv broj).
- Post n°57
No Country wrote:Обашка ми је драго што си важне животне лекције учио на трибинама стадиона ЈНА.
А нешто си иначе имао да ми одговориш?
Ne posebno važne životne lekcije, ali je zgodno mesto za pokupiti koju metaforu.
Šta sam inače trebao da ti odgovorim?
- Post n°58
Dritan Abazović treba da zna da je Milo Đukanović primio preko 100.000 Albanaca 27. i 28.marta 1999, koje su srpske snage proterale iz Peći i okolnih sela.
— Natasa Kandic (@natasakandic) September 6, 2020
_____
????
- Guest
- Post n°60
Дакле тролујеш.ćaća wrote:No Country wrote:Обашка ми је драго што си важне животне лекције учио на трибинама стадиона ЈНА.
А нешто си иначе имао да ми одговориш?
Ne posebno važne životne lekcije, ali je zgodno mesto za pokupiti koju metaforu.
Šta sam inače trebao da ti odgovorim?
- Post n°61
I Nedić je primao izbeglice iz Slovenije.Janko Suvar wrote:Dritan Abazović treba da zna da je Milo Đukanović primio preko 100.000 Albanaca 27. i 28.marta 1999, koje su srpske snage proterale iz Peći i okolnih sela.
— Natasa Kandic (@natasakandic) September 6, 2020
_____
- Post n°62
Javlja se rodjak iz pradomovine kae ako se vcrs ne skupio 20 tisuca nista nisu uradili
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°63
Sta sam procito to? Toni bitanga?
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°64
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°65
ne sviđa mi se nimalo sastav koji se trenutno okuplja ispred jednog DB kafića...
- Post n°66
Incidenti u najavi?
- Post n°67
da, to je druga, gora, opcija/varijanta zasto se okupljaju.
- Post n°68
Hoće li prenositi neka televizija? Da probam da nađem stream...
- Post n°69
Ovde imaš RTCG sat za VLC, moguće da će prenositi:
http://rtcg2.videostreaming.rs:1935/rtcg/rtcg.1.stream/playlist.m3u8
A proveri i live strimove na YT koji minut pre početka.
http://rtcg2.videostreaming.rs:1935/rtcg/rtcg.1.stream/playlist.m3u8
A proveri i live strimove na YT koji minut pre početka.
- Post n°70
PRIJETNJE SMRĆU DEMOKRATAMA
— Demokrate Crna Gora (@DemokrateCG) September 5, 2020
"SVE ĆEMO VAS POBIT' U NEDJELJU"
Naime, radi se o predsjedniku Matice Crnogorske u Mojkovcu i ocu Vladimira Jovanovića, kolumniste portala Analitika.
Evo kako je razgovor tekao: pic.twitter.com/oPvO0dD5xf
- Post n°71
Jebeni provokatori. Nisu trebali (demokrate) ovo ni da puste.
- Post n°72
Komite dolaze naoružane u glavni grad! Mislim da opozicija sprema državni udar @PolicijaCG pic.twitter.com/vR6bduLXA9
— :flag_me::flag_me:zelenascg:flag_me::flag_me:1244 (@zelenascg) September 6, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°74
https://m.cdm.me/svijet/region/vlasi-desavanja-u-crnoj-gori-ce-se-odraziti-na-cijeli-region-abazovic-placenik/Vlasi: Dešavanja u Crnoj Gori će se odraziti na cijeli region, Abazović plaćenik
Govoreći o temi “Hegemonizmi i nužnost stvaranja osovine mira na Balkanu” Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99, političar i advokat Azem Vlasi osvrnuo se na situaciju u Crnoj Gori nakon parlamentarnih izbora, te prokomentarisao poziciju Dritana Abazovića.
“Albanci mi pričaju, a svi svakog znaju, da je taj Abazović (Dritan, lider URA-e.) od nekog crnogorskog tajkuna koji je pobjegao iz zemlje dobio velike pare da se prikloni kleronacionalističkoj teokratskoj struji koja hoće da skrene Crnu Goru sa evropskog puta, da je obesmisli kao državu i pretvori je u provinciju Srbije ili guverniju Rusije. Ali, takve sitne figure obično završavaju na smetljištu historije i to u kanti za smeće svog naroda protiv čijih interesa rade”, kazao je Vlasi.
Jasno je podvukao da sve progresivne snage u regionu moraju sarađivati radi očuvanja mira.
“Upozorio bih na jedno, 1989. godine kada je počelo sve na Kosovu, dok je Milošević mobilisao snage da krenu u spaljivanje velikosrpskih ciljeva, svi smo mi u svom ataru gledali i mislili valjda neće kod nas, i onda je zlo stiglo kod svih nas. U Hrvatsku, najviše je stradala Bosna, izvršen je genocid, na Kosovu je NATO intervenisao da se ne bi desile iste strahote. Moramo sarađivati da bismo se odbranili od nasrtaja. Klinci koji su trčali na nekadašnjim mitinzima, nosili vodu i obavljali prljave poslove za Miloševića sada su na vlasti u Republici Srpskoj i u Srbiji, i situacija postaje opasna i zabrinjavajuća”, rekao je Vlasi.
Što se tiče konkretno Crne Gore, Vlasi smatra da buduća vlada neće biti dugog vijeka jer će vrlo brzo doći do rascjepa između partnera.