Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

Janko Suvar

Crna Gora - Page 6 Empty Re: Crna Gora

Post by Janko Suvar Mon Sep 07, 2020 8:10 pm

a ispravno bi bilo da sa cetiri poslanika sam formira vladu i drzi svako ministarstvo, vodi zemlju potpuno kako hoce bez kompromisa sa ma kakvom koalicijom jer je imao 5.53 posto glasova Crna Gora - Page 6 2304934895

_____
    ????
    plachkica

Post by plachkica Mon Sep 07, 2020 8:13 pm

kad je mogao dodik, što ne može i dritan?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 07, 2020 8:28 pm

ćaća wrote:
    ćaća wrote:NC, bio je jedan čile koji je, kada sam ja išao na utakmice, stalno bio prisutan na JNA, koji je, šta god da se dešavalo na terenu, isključivo psovao Šajbera. Tipa Čukarički nam da gol i ublaži poraz na 5:1, a ovaj skoči i poviče jebo vam Šajber majku lopovsku. E taj čiča, to si ti.
    Чуј, ја нисам баш често ишао на утакмице, али кад сам ишао било је повише оних који су викали баш те неке идеје које си и ти посисао. А треба и теби одати признање на доследности, а још си релативно млад! Шта ће тек бити кад се счичиш.
    ćaća

Post by ćaća Mon Sep 07, 2020 8:33 pm

Janko Suvar wrote:a ispravno bi bilo da sa cetiri poslanika sam formira vladu i drzi svako ministarstvo, vodi zemlju potpuno kako hoce bez kompromisa sa ma kakvom koalicijom jer je imao 5.53 posto glasova Crna Gora - Page 6 2304934895

Ok, jasno ti je da je URA najslabija karika opozicije i da je stoga upravo pritisak na njih najjači?
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Sep 07, 2020 8:35 pm

lekic treba da bude mandatar

dritanu fazon da daju ministarstvo policije

opancarima inostrane poslove

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    ćaća

Post by ćaća Mon Sep 07, 2020 8:35 pm

No Country wrote:
    ćaća wrote:
    Чуј, ја нисам баш често ишао на утакмице, али кад сам ишао било је повише оних који су викали баш те неке идеје које си и ти посисао. А треба и теби одати признање на доследности, а још си релативно млад! Шта ће тек бити кад се счичиш.

Ne znam vala šta će biti, samo se nadam da neću ostaviti mozak u 1991. godini.
    ćaća

Post by ćaća Mon Sep 07, 2020 8:37 pm

Mr.Pink wrote:lekic treba da bude mandatar

dritanu fazon da daju ministarstvo policije

opancarima inostrane poslove

Krivokapić treba da bude mandatar, Lekić ministar spoljnih a Abazović unutrašnjih poslova.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 07, 2020 8:39 pm

ćaća wrote:
    No Country wrote:

Више ти одговара 1941-ва?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 07, 2020 8:42 pm

mjok, 1918.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Sep 07, 2020 8:43 pm

ćaća wrote:
    Janko Suvar wrote:a ispravno bi bilo da sa cetiri poslanika sam formira vladu i drzi svako ministarstvo, vodi zemlju potpuno kako hoce bez kompromisa sa ma kakvom koalicijom jer je imao 5.53 posto glasova Crna Gora - Page 6 2304934895

Ok, jasno ti je da je URA najslabija karika opozicije i da je stoga upravo pritisak na njih najjači?

shvatam naravno. potpuno je drugo naravno kad govori neko ko ima obaveze prema crnogorskoj javnosti i prema toj koaliciji i kad govorim ja, nebitni lik na srpskom (Crna Gora - Page 6 1399639816) forumu.

Ne svidja mi se sad sto se stvara narativ da je Abazovic dobio izbore i sto je na njemu da pacifikuje tamo neke cetnike.

Ali dobro, treba raditi sta se moze sa postojecom vecinom, ogromna je sad prilika, to samo corav ne vidi, da je ovo sad istorijski trenutak.

_____
    ????
    ćaća

Post by ćaća Mon Sep 07, 2020 8:45 pm

No Country wrote:
    ćaća wrote:

Trudim se ali ne shvatam ovaj burn (own? pun?)
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Mon Sep 07, 2020 8:48 pm

ćaća wrote:
    ćaća wrote:NC, bio je jedan čile koji je, kada sam ja išao na utakmice, stalno bio prisutan na JNA, koji je, šta god da se dešavalo na terenu, isključivo psovao Šajbera. Tipa Čukarički nam da gol i ublaži poraz na 5:1, a ovaj skoči i poviče jebo vam Šajber majku lopovsku. E taj čiča, to si ti.
    NC su one starine u orlovi rano lete sto idu po sumi sa srednjevekovnim kuburama i u glavi se bore sa turcima a u sustini samo smetaju partizanima iako imaju dobre namere

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place

Post by beatakeshi Mon Sep 07, 2020 8:55 pm

Ko su ovde partizani? Crna Gora - Page 6 1912529702
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Mon Sep 07, 2020 9:03 pm

ne znam, meni je vise bilo interesantno da cast-ujem NC kao cetnika Crna Gora - Page 6 1233199462

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 07, 2020 9:05 pm

Crna Gora - Page 6 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Mon Sep 07, 2020 9:07 pm

Uzgred, meni je dirljivo uverenje da se mentalni narativ (TM!) dramatično promenio u odnosu na praistorijsku 1991.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 07, 2020 9:21 pm

ćaća wrote:
    No Country wrote:

Па ништа, само сам приближно лоцирао годину у којој је корен тог твог митотворства.

Ал’ ајде ако баш хоћеш да се уозбиљимо: на који је то тачно начин великосрпска идеја о Црној Гори 2020-те другачија од великосрпске идеје о Босни 1991-ве? Или великосрпске идеје о Црној Гори 1989-те? Које су то суштинске, квалитативне разлике?
    ćaća

Post by ćaća Mon Sep 07, 2020 9:23 pm

75% postova na ovoj temi čitam glasom Omera Karabega.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Sep 07, 2020 9:24 pm

Nedostaje treca sila u evropi jbg

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Sep 07, 2020 9:24 pm

Daï Djakman Faré wrote:ne znam, meni je vise bilo interesantno da cast-ujem NC kao cetnika Crna Gora - Page 6 1233199462
    Кастуј, кастуј, ко се каста лаћа од каста ће и...

Најгори су увек ови безвезњаци са галерије, који никад и ни о чему немају мишљење, али непогрешиво знају где је гравитациони центар форума, те коме се треба улагивати.
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Mon Sep 07, 2020 9:29 pm

galerijski bendovi > kaficarski bendovi

change my mind Crna Gora - Page 6 2304934895

_____
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Mon Sep 07, 2020 9:29 pm

sam protiv svih!!1

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    ćaća

Post by ćaća Mon Sep 07, 2020 9:30 pm

No Country wrote:
    ćaća wrote:

Па ништа, само сам приближно лоцирао годину у којој је корен тог твог митотворства.

Ал’ ајде ако баш хоћеш да се уозбиљимо: на који је то тачно начин великосрпска идеја о Црној Гори 2020-те другачија од великосрпске идеје о Босни 1991-ве? Или великосрпске идеје о Црној Гори 1989-те? Које су то суштинске, квалитативне разлике?

Ajd ovako da probamo, koliko tačno znaš o 1941. godini, posebno o 1941. godini u Crnoj Gori, i kako je period 1941-1945 oblikovao, politički i društveno, posleratnu Crnu Goru, kako je sve to uticalo na dinamiku odnosa sa Beogradom, sa srpskim partijskim rukovodstvom post-1987, kako i zašto je došlo do Žute grede, kako je DPS postao to što je postao i kakvo je, u konačnici, bilo stanje stvari u Crnoj Gori 1991? Koliko su crnogorska istorijska i identitetska pitanja inherentno crnogorska, a koliko velikosrpska i nametnuta iz Beograda?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Sep 07, 2020 9:30 pm

Ns postoji ni promil sanse da CG ikada postane deo nekakve Velike Srbije. 1991 je moglo, danas ne. Cak i nacionalistima iz DF i Amfilohiju R je to sasvim jasno. 

Milu na cast ide i to sto je uspeo da izgradi multietnicku drzavu u kojoj je moguc 1 Dritan - Albanac, a Crnogorac - kakav je u Srbiji, nazalost, nezamisliv.

Last edited by Erős Pista on Mon Sep 07, 2020 9:31 pm; edited 1 time in total

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Sep 07, 2020 9:30 pm

beatakeshi wrote:Uzgred, meni je dirljivo uverenje da se mentalni narativ (TM!) dramatično promenio u odnosu na praistorijsku 1991.
    91 ne bi bilo nicega da nije pa Zid i stvorio se 1 vakum. Samo podsecam.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:42 pm