Crna Gora
- Post n°126
Re: Crna Gora
a ispravno bi bilo da sa cetiri poslanika sam formira vladu i drzi svako ministarstvo, vodi zemlju potpuno kako hoce bez kompromisa sa ma kakvom koalicijom jer je imao 5.53 posto glasova
_____
????
- Post n°127
kad je mogao dodik, što ne može i dritan?
- Guest
- Post n°128
Чуј, ја нисам баш често ишао на утакмице, али кад сам ишао било је повише оних који су викали баш те неке идеје које си и ти посисао. А треба и теби одати признање на доследности, а још си релативно млад! Шта ће тек бити кад се счичиш.ćaća wrote:ćaća wrote:NC, bio je jedan čile koji je, kada sam ja išao na utakmice, stalno bio prisutan na JNA, koji je, šta god da se dešavalo na terenu, isključivo psovao Šajbera. Tipa Čukarički nam da gol i ublaži poraz na 5:1, a ovaj skoči i poviče jebo vam Šajber majku lopovsku. E taj čiča, to si ti.
- Post n°129
Janko Suvar wrote:a ispravno bi bilo da sa cetiri poslanika sam formira vladu i drzi svako ministarstvo, vodi zemlju potpuno kako hoce bez kompromisa sa ma kakvom koalicijom jer je imao 5.53 posto glasova
Ok, jasno ti je da je URA najslabija karika opozicije i da je stoga upravo pritisak na njih najjači?
- Post n°130
lekic treba da bude mandatar
dritanu fazon da daju ministarstvo policije
opancarima inostrane poslove
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°131
No Country wrote:Чуј, ја нисам баш често ишао на утакмице, али кад сам ишао било је повише оних који су викали баш те неке идеје које си и ти посисао. А треба и теби одати признање на доследности, а још си релативно млад! Шта ће тек бити кад се счичиш.ćaća wrote:
Ne znam vala šta će biti, samo se nadam da neću ostaviti mozak u 1991. godini.
- Post n°132
Mr.Pink wrote:lekic treba da bude mandatar
Krivokapić treba da bude mandatar, Lekić ministar spoljnih a Abazović unutrašnjih poslova.
- Guest
- Post n°133
Више ти одговара 1941-ва?ćaća wrote:No Country wrote:
Чуј, ја нисам баш често ишао на утакмице, али кад сам ишао било је повише оних који су викали баш те неке идеје које си и ти посисао. А треба и теби одати признање на доследности, а још си релативно млад! Шта ће тек бити кад се счичиш.
- Post n°135
ćaća wrote:Janko Suvar wrote:a ispravno bi bilo da sa cetiri poslanika sam formira vladu i drzi svako ministarstvo, vodi zemlju potpuno kako hoce bez kompromisa sa ma kakvom koalicijom jer je imao 5.53 posto glasova
Ok, jasno ti je da je URA najslabija karika opozicije i da je stoga upravo pritisak na njih najjači?
shvatam naravno. potpuno je drugo naravno kad govori neko ko ima obaveze prema crnogorskoj javnosti i prema toj koaliciji i kad govorim ja, nebitni lik na srpskom () forumu.
Ne svidja mi se sad sto se stvara narativ da je Abazovic dobio izbore i sto je na njemu da pacifikuje tamo neke cetnike.
Ali dobro, treba raditi sta se moze sa postojecom vecinom, ogromna je sad prilika, to samo corav ne vidi, da je ovo sad istorijski trenutak.
_____
????
- Post n°136
No Country wrote:Више ти одговара 1941-ва?ćaća wrote:
Trudim se ali ne shvatam ovaj burn (own? pun?)
- Post n°137
NC su one starine u orlovi rano lete sto idu po sumi sa srednjevekovnim kuburama i u glavi se bore sa turcima a u sustini samo smetaju partizanima iako imaju dobre namerećaća wrote:ćaća wrote:NC, bio je jedan čile koji je, kada sam ja išao na utakmice, stalno bio prisutan na JNA, koji je, šta god da se dešavalo na terenu, isključivo psovao Šajbera. Tipa Čukarički nam da gol i ublaži poraz na 5:1, a ovaj skoči i poviče jebo vam Šajber majku lopovsku. E taj čiča, to si ti.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°139
ne znam, meni je vise bilo interesantno da cast-ujem NC kao cetnika
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°140
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°141
Uzgred, meni je dirljivo uverenje da se mentalni narativ (TM!) dramatično promenio u odnosu na praistorijsku 1991.
- Guest
- Post n°142
Па ништа, само сам приближно лоцирао годину у којој је корен тог твог митотворства.ćaća wrote:No Country wrote:
Више ти одговара 1941-ва?
Ал’ ајде ако баш хоћеш да се уозбиљимо: на који је то тачно начин великосрпска идеја о Црној Гори 2020-те другачија од великосрпске идеје о Босни 1991-ве? Или великосрпске идеје о Црној Гори 1989-те? Које су то суштинске, квалитативне разлике?
- Post n°143
75% postova na ovoj temi čitam glasom Omera Karabega.
- Post n°144
Nedostaje treca sila u evropi jbg
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°145
Кастуј, кастуј, ко се каста лаћа од каста ће и...Daï Djakman Faré wrote:ne znam, meni je vise bilo interesantno da cast-ujem NC kao cetnika
Најгори су увек ови безвезњаци са галерије, који никад и ни о чему немају мишљење, али непогрешиво знају где је гравитациони центар форума, те коме се треба улагивати.
- Post n°146
galerijski bendovi > kaficarski bendovi
change my mind
change my mind
_____
- Post n°147
sam protiv svih!!1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°148
No Country wrote:Па ништа, само сам приближно лоцирао годину у којој је корен тог твог митотворства.ćaća wrote:
Ал’ ајде ако баш хоћеш да се уозбиљимо: на који је то тачно начин великосрпска идеја о Црној Гори 2020-те другачија од великосрпске идеје о Босни 1991-ве? Или великосрпске идеје о Црној Гори 1989-те? Које су то суштинске, квалитативне разлике?
Ajd ovako da probamo, koliko tačno znaš o 1941. godini, posebno o 1941. godini u Crnoj Gori, i kako je period 1941-1945 oblikovao, politički i društveno, posleratnu Crnu Goru, kako je sve to uticalo na dinamiku odnosa sa Beogradom, sa srpskim partijskim rukovodstvom post-1987, kako i zašto je došlo do Žute grede, kako je DPS postao to što je postao i kakvo je, u konačnici, bilo stanje stvari u Crnoj Gori 1991? Koliko su crnogorska istorijska i identitetska pitanja inherentno crnogorska, a koliko velikosrpska i nametnuta iz Beograda?
- Post n°149
Ns postoji ni promil sanse da CG ikada postane deo nekakve Velike Srbije. 1991 je moglo, danas ne. Cak i nacionalistima iz DF i Amfilohiju R je to sasvim jasno.
Milu na cast ide i to sto je uspeo da izgradi multietnicku drzavu u kojoj je moguc 1 Dritan - Albanac, a Crnogorac - kakav je u Srbiji, nazalost, nezamisliv.
Milu na cast ide i to sto je uspeo da izgradi multietnicku drzavu u kojoj je moguc 1 Dritan - Albanac, a Crnogorac - kakav je u Srbiji, nazalost, nezamisliv.
Last edited by Erős Pista on Mon Sep 07, 2020 9:31 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°150
91 ne bi bilo nicega da nije pa Zid i stvorio se 1 vakum. Samo podsecam.beatakeshi wrote:Uzgred, meni je dirljivo uverenje da se mentalni narativ (TM!) dramatično promenio u odnosu na praistorijsku 1991.