Protesti
- Post n°301
Re: Protesti
Ovde isto. Jedni vicu sedi, drugi napred.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°303
sedeljka. kakva genijalna ideja.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°305
Vasa Čokrljan wrote:ćaća wrote:Evo Zoran Kusovac je rekao da je ovo sad ok.
- Guest
- Post n°306
otprilike sam se ovako osećao kad su bili protesti na terazijama pa lečić uzme mikrofon
pita me kolega de ćeš, a ja kažem idem da se učlanim kod perčevića
pita me kolega de ćeš, a ja kažem idem da se učlanim kod perčevića
- Post n°308
Super im ovo sa sedeljkom. Pusi već glođe kvaku u Parizu. Još kad bi neko krenuo da priča viceve o Vučiću, pa da mu se svi smeju. I žandarmi isto. He he he.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°309
Napad na zandarme pic.twitter.com/SrqkuvUgI4
— Tatjana (@sipajduplo) July 9, 2020
- Guest
- Post n°311
Evo, Brnaba u nekoj emisiji, reporterka iz Niša javlja o sukobu među dve grupe demonstranata, Brnaba u studiju moli građane da se ne sukobljavaju.
- Post n°312
Akademik Dušan Teodorović: "Ovde sam zbog otpora režimu Aleksandra Vučića. Raduje me veliki broj mladih koji ovde, kao što vidite, mirno protestuju". pic.twitter.com/snaVA2kqvH
— nova.rs (@novarsonline) July 9, 2020
- Post n°313
ćaća wrote:Napad na zandarme pic.twitter.com/SrqkuvUgI4
— Tatjana (@sipajduplo) July 9, 2020
Gledam ove cizme u ovog dzandara i pitam se kad su poceli da ih prave u muskim brojevima.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°315
To su štitnici za kolena, preko borbenih patika.
_____
~~~~~
- Post n°316
ja kao zvezda je zivot moram da priznam da nisam ni priblizno siguran sta se desava ovih dana i nije me sramota priznati.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°318
nije bed, ne znam ni ja ali stagod da se desava za bilo kakvo ozbiljno akcijanje ti treba mnogo veci broj ljudi i od broja juce i od broja danas.zvezda je zivot wrote:ja kao zvezda je zivot moram da priznam da nisam ni priblizno siguran sta se desava ovih dana i nije me sramota priznati.
kad imas fazon 200.000 ljudi na ulici po defaultu ces imati one koje ce praviti sranja. a sa ovim brojevima je svejedno dal se sedi na travi ili se pravi haos na dugme.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°320
Ovo je paranoidni tajmlajn zvani "kontrola narativa vrlo jednostavnim sredstvima". Ne tvrdim da je istina, ali ono što je OČIGLEDNO je da je nasilje prestalo po komandi.
1. Medicinska katastrofa u Tutinu, Sjenici, u najavi i u Beogradu
2. Vučić najavi policijski čas
3. Izbiju nasilne demonstracije, to jest demonstracije izbiju spontano, ali nasilje vrše dronovi režima, kojima se pridružuje drčniji deo mase (večeras je gotovo očigledno da je to tako).
4. Povlači se odluka o policijskom času koja nije ni doneta.
5. Erupcija narodnogbesa blagog nezadovoljstva nekim aspektima rukovođenja državom.
6. Glavna priča u zemlji je ponovo culture clash između Vučića i građanske javnosti. Tutin, Pazar? Šta, gde?
Sve buduće mere mogu se opravdati opozicionim protestima. Do sada su Vučićevi oponenti bili čisti pred Bogom kada je u pitanju širenje virusa. E sad će da budu krivi i za SNS žurku.
Za ovu operaciju bilo je dovoljno bukvalno 100 huligana, krimosa i policajaca u civilu. Ništa suptilno i prekomplikovano, za ovo su i ti mozgići sposobni.
1. Medicinska katastrofa u Tutinu, Sjenici, u najavi i u Beogradu
2. Vučić najavi policijski čas
3. Izbiju nasilne demonstracije, to jest demonstracije izbiju spontano, ali nasilje vrše dronovi režima, kojima se pridružuje drčniji deo mase (večeras je gotovo očigledno da je to tako).
4. Povlači se odluka o policijskom času koja nije ni doneta.
5. Erupcija narodnog
6. Glavna priča u zemlji je ponovo culture clash između Vučića i građanske javnosti. Tutin, Pazar? Šta, gde?
Sve buduće mere mogu se opravdati opozicionim protestima. Do sada su Vučićevi oponenti bili čisti pred Bogom kada je u pitanju širenje virusa. E sad će da budu krivi i za SNS žurku.
Za ovu operaciju bilo je dovoljno bukvalno 100 huligana, krimosa i policajaca u civilu. Ništa suptilno i prekomplikovano, za ovo su i ti mozgići sposobni.
- Post n°321
Vaso, paranoidno komplikuješ. Jednostavno, i vlast i opozicija su se večeras organizovali da ne bude incidenata.
_____
~~~~~
- Post n°325
Ovi se bas loze na tenzicnost(tm).
_____
Belaj Boy