Last edited by plachkica on Thu Jul 09, 2020 10:14 pm; edited 1 time in total
Protesti
- Post n°326
Re: Protesti
građani ne daju narodu da iskaže bunt
Last edited by plachkica on Thu Jul 09, 2020 10:14 pm; edited 1 time in total
- Post n°327
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°328
a ispred skupštine vuk velebit čita okupljanima citate iz svog master rada o proruskom narativu dok u pozadini grupa apsolvenata antropologije svira nipplepeople na ukuleletu, vučić iz pariza ponavlja da predaja nije opcija
— šparavalo (@Stefansparavalo) July 9, 2020
- Post n°329
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°330
Vasa Čokrljan wrote:Ovo je paranoidni tajmlajn zvani "kontrola narativa vrlo jednostavnim sredstvima". Ne tvrdim da je istina, ali ono što je OČIGLEDNO je da je nasilje prestalo po komandi.
1. Medicinska katastrofa u Tutinu, Sjenici, u najavi i u Beogradu
2. Vučić najavi policijski čas
3. Izbiju nasilne demonstracije, to jest demonstracije izbiju spontano, ali nasilje vrše dronovi režima, kojima se pridružuje drčniji deo mase (večeras je gotovo očigledno da je to tako).
4. Povlači se odluka o policijskom času koja nije ni doneta.
5. Erupcija narodnogbesablagog nezadovoljstva nekim aspektima rukovođenja državom.
6. Glavna priča u zemlji je ponovo culture clash između Vučića i građanske javnosti. Tutin, Pazar? Šta, gde?
Sve buduće mere mogu se opravdati opozicionim protestima. Do sada su Vučićevi oponenti bili čisti pred Bogom kada je u pitanju širenje virusa. E sad će da budu krivi i za SNS žurku.
Za ovu operaciju bilo je dovoljno bukvalno 100 huligana, krimosa i policajaca u civilu. Ništa suptilno i prekomplikovano, za ovo su i ti mozgići sposobni.
ako je ovo bila ideja od samog pocetka onda treba skinuti kapu, priznati sopstvenu inferiornost i cutati zauvek pred mastermindovima iz db-a.
pa to je operacija koja je mogla da krene po zlu na sto nacina, to cia ne bi mogla da smisli i ovako perfektno sprovede, a kamoli nasi slepci. sledstveno, nemoguce je da si u pravu.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°331
u pravu si, odbacujem je.
imam novu paranoidnu teoriju, da vlast planira paljenje Skupštine večeras i da je zato uklonila veći deo policije.
to bi dalo opravdanje za novo vanredno stanje i represivne mere.
imam novu paranoidnu teoriju, da vlast planira paljenje Skupštine večeras i da je zato uklonila veći deo policije.
- Post n°332
_____
- Post n°333
Vasa Čokrljan wrote:imam novu paranoidnu teoriju, da vlast planira paljenje Skupštine večeras i da je zato uklonila veći deo policije.
Надам се да не читају ово.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°334
Vasa Čokrljan wrote:u pravu si, odbacujem je.
Sa onim mrcinama što sede, good luck with that.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°335
Sad vatrometom slavimo pobedu nad
Ne znam nad čime
Ne znam nad čime
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°336
Vasa Čokrljan wrote:u pravu si, odbacujem je.
ne znam da li sam u pravu, samo se nadam da jesam. ako nisam to znaci da sam toliko glup da sns-ovci mogu da me vuku za nos kad god pozele, da imaju isplanirano deset poteza unapred i da ne mogu ni da pocnem da razumem njihovu pamet.
_____
- Guest
- Post n°338
Летећи Полип wrote:Vasa Čokrljan wrote:u pravu si, odbacujem je.
Sa onim mrcinama što sede, good luck with that.
Da izađem iz dragstor moda, ovde se dešava sledeće: ljudi su potpuno anestezirani time što je političko nasilje proglašeno za štetno i sramno ponašanje.
Ta parola "Nećemo da rušimo Beograd" je stajanje hipnotisanog zeca pred farovima automobila.
- Post n°340
Sa protesta. I ja sam kući
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°341
sto se tice paljenja skupstine, ni to se nece desiti veceras. nece se desiti nista. ne idu ti paranoidne teorije, veruj mi.
adrenalin je prosao, nece biti policijskog casa, klinci se izduvali, ostali se plase da im ne polome rebra, svima je to ocigledno, zato i sede i zato nema potrebe za zandarmerijom.
adrenalin je prosao, nece biti policijskog casa, klinci se izduvali, ostali se plase da im ne polome rebra, svima je to ocigledno, zato i sede i zato nema potrebe za zandarmerijom.
_____
- Post n°342
Joj, da vidite čega se Novi Sad setio.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°343
Sergen Yalçın wrote:Vasa Čokrljan wrote:u pravu si, odbacujem je.
ne znam da li sam u pravu, samo se nadam da jesam. ako nisam to znaci da sam toliko glup da sns-ovci mogu da me vuku za nos kad god pozele, da imaju isplanirano deset poteza unapred i da ne mogu ni da pocnem da razumem njihovu pamet.
Nema organizacije, nema cilja, naravno da je AV x koraka ispred, dobrim delom zato što ljudi prosto reaguju na njega. Juče je vrištao o huliganima, danas se već dokazuju - ne zna se kome - da nisu huligani nego neki fini svet.
Ne znam ko je smislio i podržavao #sedidole, treba ga uvaljati u katran i perje.
- Post n°344
ljudi kazu da se devojke u nisu ljube s policijom, revolucija se pretvorila u kendal dzener reklamu za pepsi, i zasluzili smo bikovica
_____
ova zemlja to je to
- Post n°345
posebno ominous detalj je da vucicevo izlaganje od juce u kome vrlo jasno razdvaja batinase od demonstranata. tj. eksplicitno nam kaze sta radi ali mi odbijamo da poverujemo i mislimo da je spontano.Vasa Čokrljan wrote:Ovo je paranoidni tajmlajn zvani "kontrola narativa vrlo jednostavnim sredstvima". Ne tvrdim da je istina, ali ono što je OČIGLEDNO je da je nasilje prestalo po komandi.
1. Medicinska katastrofa u Tutinu, Sjenici, u najavi i u Beogradu
2. Vučić najavi policijski čas
3. Izbiju nasilne demonstracije, to jest demonstracije izbiju spontano, ali nasilje vrše dronovi režima, kojima se pridružuje drčniji deo mase (večeras je gotovo očigledno da je to tako).
4. Povlači se odluka o policijskom času koja nije ni doneta.
5. Erupcija narodnogbesablagog nezadovoljstva nekim aspektima rukovođenja državom.
6. Glavna priča u zemlji je ponovo culture clash između Vučića i građanske javnosti. Tutin, Pazar? Šta, gde?
Sve buduće mere mogu se opravdati opozicionim protestima. Do sada su Vučićevi oponenti bili čisti pred Bogom kada je u pitanju širenje virusa. E sad će da budu krivi i za SNS žurku.
Za ovu operaciju bilo je dovoljno bukvalno 100 huligana, krimosa i policajaca u civilu. Ništa suptilno i prekomplikovano, za ovo su i ti mozgići sposobni.
mislim to bi bilo ko bolanjo o cileu. nema teorije da su nasi alkosi to smislili. ako jesu, bolje da odustanemo.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°346
nema, ne moze biti i nikad nije imalo nikakvog smisla da vucicu odgovara nasilje na protestima. ne moze mu jebeno odgovarati sve sto postoji. kad se biju - to je hteo od samog pocetka, bas je i ubacio svoje da eskaliraju situaciju. kad sede - e tek mu to odgovara. ma to nema bre nikakve logike. sta je on, kombinacija riseljea, makijavelija i kasparova ili lik koji je seselju brisao dupe pola zivota?
_____
- Guest
- Post n°347
što se mene tiče NDMBGD i ja smo završili ljubavnu priču povremeni laki flert. doprineli su "nasn'ce, Perica ruši saksije ispred zbornice" ambijentu cinkarenja koji je zavladao protestom.