Ama mnogo je ovo kao na dugme. Nigde nijednog incidenta, baklje, kamena. Izgleda da je ipak ovo bila neka igra unutar režima.
Protesti
- Guest
- Post n°276
Re: Protesti
Normalno. Dan posle policijskog iživljavanja je idealan da se protesti pretvore u gandijevski performans.
Ama mnogo je ovo kao na dugme. Nigde nijednog incidenta, baklje, kamena. Izgleda da je ipak ovo bila neka igra unutar režima.
- Post n°277
Незадовољни грађани сели на Вучићев курац, њему драго.
— грбвћ (@grbomadjija) July 9, 2020
_____
????
- Guest
- Post n°278
Ne treba dati sa se ova energija potroši, imam predlog, recimo da se svake subote održavaju mirne protestne šetnje.
- Post n°279
Evo baš je lepo večeras, nasmejani mladi ljudi, profesori univerziteta, članovi glavnog odbora Nove stranke...
- Post n°281
Vasa Čokrljan wrote:Ne treba dati sa se ova energija potroši, imam predlog, recimo da se svake subote održavaju mirne protestne šetnje.
+1
Dobro bi bilo i da budu neki govornici, da zagreju atmosferu. Na primer, prvi nek idu Mira Karanović i Siniša Kovačević.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°282
Ovo je po Vučkovom ukusu, nema gneva, mir u svetu i to. Rasterace ih komarci, bas kolju
- Post n°283
ne može karanović ona podržava pedere. pa nećemo baš svakoga na protestu.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°284
Vasa Čokrljan wrote:Normalno. Dan posle policijskog iživljavanja je idealan da se protesti pretvore u gandijevski performans.
Dosta je dobro što je konačno jasna razlika između demonstranata i provokatora
— Jovana 5G ligorijević (@Jovanana) July 9, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°285
Boze sto nisam prasinar bie , da sad izvadim kurac i pisam po vuku velebitnu dok on ostaje miran
Upravo različite formacije momaka ulaze među građane koji mirno sede i može se očekivati da dođe do incidenata.
— Vuk Velebit (@vukvelebit) July 9, 2020
Moramo ostati mirni na sve provokacije!
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°286
Neće biti ništa. Murije ni blizu kao juče. Na ogradi ispred ulaza pacifisti zauzeli busije.
_____
~~~~~
- Post n°287
^^^recimo lajv mentalno razgibavanje i izlozba petricicevih karikatura
Last edited by Daï Djakman Faré on Thu Jul 09, 2020 2:09 pm; edited 1 time in total
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°288
Нешто утањили вечерас...
— Драган Ј. Вучићевић (@djvucicevic) July 9, 2020
:joy::joy::joy: pic.twitter.com/KzKz2oKd6K
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°289
Jeziv smor.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°290
Navukli nas mangupi samo tako. A mi pomislili da se narod nešto najedio na Vučića.
- Post n°291
Gde mogu da se prijavim da budem provokator bie, jedini uslov da mogu da samaram i vucem za usi drugosrbijance i goste utiska nedelja
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°293
"Svi suzavci koji su juče bacani, bacani su od strane demonstranata.
— Balkan Utopia (@BalkanUtopia) July 9, 2020
Juče policija nije bacala suzavce."
Brnabić se iz petnih žila trudi da Vučiću oduzme titulu najvećeg govneta u Srbiji. pic.twitter.com/7e9kOlT0ot
- Post n°294
Ljudi moji, napolju je Kovid XIX, a vi ste izveli ljude na miran protest radi...?
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°295
Летећи Полип wrote:Ljudi moji, napolju je Kovid XIX, a vi ste izveli ljude na miran protest radi...?
baš o tome razmišljam. lep letnji dan, ajmo na druženje na trgu da demonstriramo distancu prema režimu.
- Post n°296
"BIA upada masovno u stanove i hapsi pripadnike narodnih patrola". "Pokusavaju na sve nacine nadju i uhapse Nooogu". "U međuvremenu, sa nepoznatog broja muški glas je zvao glavnog odgovornog urednika Srbin.info, Dejana Petar Zlatanovića, predstavljajući se kao službenik MUP, koji stalno privatno prati Srbin.info i obavestio ga da postoje planovi da se izazove incident u kome bi naš urednik bui teško povređen i na taj način onemogućeno da uživo izveštava sa narodnih protesta ispred Skupštine Srbije."
DPZ zakazuje fajt db-ovcima na onom svetu, ako treba.
DPZ zakazuje fajt db-ovcima na onom svetu, ako treba.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°297
Летећи Полип wrote:napolju je Kovid XIX
Gde? Oduvek sam želeo da uživo vidim nekog francuskog kralja.
- Post n°298
Jedan deo demonstranata sedi, jedan deo demonstranata stoji, najbolje da cucnu u znak otpora prema rezimu kao kompromisno resenje
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°299
Evo Zoran Kusovac je rekao da je ovo sad ok.