Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Protesti

Anonymous
    Guest

Protesti - Page 7 Empty Re: Protesti

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 9:57 am

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:02 am

Spoiler:
    bela maca

Post by bela maca Thu Jul 09, 2020 10:04 am

wtf

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Jul 09, 2020 10:11 am

Neko treba KosovojeSrbija delu demonstranata da objasni su ih lozili preko x youtube kanala da bi mogli lakse da ih kontrolisu i da biju "drugosrbijance" a ne da bi ovo radili.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:13 am

Protesti - Page 7 EcbiYC9WkAsTOsn?format=jpg&name=small
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Thu Jul 09, 2020 10:21 am

disident wrote:

Neko je na tamou okačio malo duži snimak sa Tešinog fb-a. Gnjata kaže policajcu: Nemojte da prođemo kao Nemačka, da nam za (pe)deset godina izglasaju šerijatskog kandidata.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    disident

Post by disident Thu Jul 09, 2020 10:25 am

Javila se neka botovka na studentima bg univerzieta sa klasik sns statusom koji svi seruju sada, kao nemojte zbog korone, mislite na zdravstvo, stop nasilju, evo hoce studenti i studentkinje da je rastrgnu sada  Protesti - Page 7 1727922752

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Thu Jul 09, 2020 10:27 am

fikret hadžiabdić wrote:
    disident wrote:

Neko je na tamou okačio malo duži snimak sa Tešinog fb-a. Gnjata kaže policajcu: Nemojte da prođemo kao Nemačka, da nam za (pe)deset godina izglasaju šerijatskog kandidata.
    Ma video sam, i navijao sam da se posibaju, gnjata je ozbiljan psihopata i dzudista od dva metra, moralo bi njih pet da ga bije, win win situacija. A usput je zbog tog dela o migrantima postao zvezda desnicarskih bumerskih fb grupa sinoc

_____
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jul 09, 2020 10:27 am

fikret hadžiabdić wrote:
    disident wrote:

Lol

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Dambo

Post by Dambo Thu Jul 09, 2020 10:38 am

Primećujem da većina demonstranata ima želju da odustane od metoda koje su u prethodna dva dana podigle ovoliko frke i da se pređe na proverenije metode stajanja 4000 ljudi ispred Skupštine uz govor Mirjane Karanović i Jugoslava Kiprijanovića.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:38 am

protesti će dobiti vrlo čudnu notu ako danas (a hoće) uvedu zabranu okupljanja, što je poželjna i neophodna mera, a ne uvedu pč, i fokus protesta pređe na borbu protiv mere za spasavanje života.
    disident

Post by disident Thu Jul 09, 2020 10:40 am

Vasa Čokrljan wrote:protesti će dobiti vrlo čudnu notu ako danas (a hoće) uvedu zabranu okupljanja, što je poželjna i neophodna mera, a ne uvedu pč, i fokus protesta pređe na borbu protiv mere za spasavanje života.
    zar vec nije uvedena zabrana okupljanja vise od pet osoba il je to beskorisna masa samo najavila sa policijskim casom?

_____
    Pristalica krvne osvete
    hk1

Post by hk1 Thu Jul 09, 2020 10:42 am

sta je cilj ovih protesta?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:43 am

Danas u podne odlučuju. Trebalo je da stupi na snagu juče ujutru ali su demonstracije očigledno odložile sve.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:43 am

hk1 wrote:sta je cilj ovih protesta?

Protesti - Page 7 3984128386
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jul 09, 2020 10:44 am

Talason wrote:
    ćaća wrote:Cowboye, tebi nije jasno da je ovo izliv besa i narodni odisaj?

Bio je jednom jedan trenutak, tamo negde pre 14 godina, kada je Kauboju nešto bilo jasno.

Šalim se, nije.

OK.

Ovo jeste izliv besa i narodni odisaj. I ja sam deo tog naroda, i ja sam besan. Zaista besan, pre svega zbog mnogo mrtvih koji nas cekaju odmah iza coska po limenim sanducima, a onda i zbog svega ostalog.

Spremam se da izadjem juce na proteste, ponesem deset baklji i pun ranac kamenja. Onako besan sam isao po baklje u armi shop a kamenje skupljao na pruznom prelazu. Ponesem i foto aparat, ako treba nekome da razbijem glavu.

Dodjem na protest, sav besan, cekam da se izlijem, vidim Sergeja, krenemo svi mi besni (nas petnaest) da ga jurimo kaisevima (?) a ja ga odvalim kamerom u glavu, jebes kameru, svejedno mi je to DB kupio. Posle potrazim Djilasa jer sam besan na Vucica, krizni stab, Dariju koja lazira podatke te krenem da mlatim kaisem Djilasa i to ne samo ja nego nas petnaest istih koji smo jurili Sergeja. Boska ispsujem gadno, Mariniku onako besan nisam uspeo da pronadjem. Jeremic pobegao na vreme, a Lutovcu bih glavu otkinuo da sam ga video jer sam besan na Vucica.

Vidim Nogoa u prolazu kazem "gde si care" malo me bes popusti. Onda odem na stepeniste i gadjam policiju kupljenim bakljama i kamenjem. Za baklje lazem, nisam ih kupio, podelio ortak iz Janjichara svima nama (nas petnaest) pre protesta. Za kraj otpevam pesmicu Borisu Tadicu jer je on napravio Vucica koji me toliko nervira. Opet vidim Nogoa, gde si care i ostalo, tip je zmaj.

Kapiram atmosferu kurcobolje ovde btw, Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona. Ali ljudi, aman, ma koliko glup i neobavesten bio necu se radovati ovom DB orgijanju po onome sto je ostalo od opozicije.

Odjavljujem se odavde za neko vreme, mnogo je ovo cak i za moju debelu kožu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:45 am

Treba da dovedu glumce i stare opozicione vedete da definišu ciljeve i  pre svega da zaustave nasilje.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:46 am

Kauboje tebi smeta svaki protest koji se ne odvija po skriptu iz 1996.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu Jul 09, 2020 10:46 am

sta je cilj protesta? cilj je da se prodrma kavez i dodje do zaostravanja situacije i denormalizovanja stanja. a tema se menja u skladu s okolnostima, prvo je bio policijski cas, sad se polako fokus premesta na policijsko nasilje i hendlovanje korone.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Jul 09, 2020 10:50 am

Cowboy wrote:
    Talason wrote:

Bio je jednom jedan trenutak, tamo negde pre 14 godina, kada je Kauboju nešto bilo jasno.

Šalim se, nije.

OK.

Ovo jeste izliv besa i narodni odisaj. I ja sam deo tog naroda, i ja sam besan. Zaista besan, pre svega zbog mnogo mrtvih koji nas cekaju odmah iza coska po limenim sanducima, a onda i zbog svega ostalog.

Spremam se da izadjem juce na proteste, ponesem deset baklji i pun ranac kamenja. Onako besan sam isao po baklje u armi shop a kamenje skupljao na pruznom prelazu. Ponesem i foto aparat, ako treba nekome da razbijem glavu.

Dodjem na protest, sav besan, cekam da se izlijem, vidim Sergeja, krenemo svi mi besni (nas petnaest) da ga jurimo kaisevima (?) a ja ga odvalim kamerom u glavu, jebes kameru, svejedno mi je to DB kupio. Posle potrazim Djilasa jer sam besan na Vucica, krizni stab, Dariju koja lazira podatke te krenem da mlatim kaisem Djilasa i to ne samo ja nego nas petnaest istih koji smo jurili Sergeja. Boska ispsujem gadno, Mariniku onako besan nisam uspeo da pronadjem. Jeremic pobegao na vreme, a Lutovcu bih glavu otkinuo da sam ga video jer sam besan na Vucica.

Vidim Nogoa u prolazu kazem "gde si care" malo me bes popusti. Onda odem na stepeniste i gadjam policiju kupljenim bakljama i kamenjem. Za baklje lazem, nisam ih kupio, podelio ortak iz Janjichara svima nama (nas petnaest) pre protesta. Za kraj otpevam pesmicu Borisu Tadicu jer je on napravio Vucica koji me toliko nervira. Opet vidim Nogoa, gde si care i ostalo, tip je zmaj.

Kapiram atmosferu kurcobolje ovde btw, Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona. Ali ljudi, aman, ma koliko glup i neobavesten bio necu se radovati ovom DB orgijanju po onome sto je ostalo od opozicije.

Odjavljujem se odavde za neko vreme, mnogo je ovo cak i za moju debelu kožu.

ok boomer

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jul 09, 2020 10:52 am

Kauboje, sereš. Nogoa je napušio svako iz protesta ko je bio pitan za mišljenje. Drugo, niko ga ne percipira kao bitnog lika, ničiji život nije zavisio od njega (nije bio političar na poziciji), nije bio posebno eksponiran da bi izazivao ičiji usmereni bes, kakogod (ne)opravdan.
    hk1

Post by hk1 Thu Jul 09, 2020 10:57 am

pa ne, ozbiljno pitam
    iz pozicije ove omladine koja cini mi se cini vecinu, a svakako jeste najvidljivija
    dakle ne levijatan i ostale db udarne pesnice i ne ovi ljudi koji su isli u ranije proteste ndmbgd/1od5

sta je za te klince cilj ovoga
    hk1

Post by hk1 Thu Jul 09, 2020 10:59 am

Bendegúz Somogyi wrote:Kauboje, sereš. Nogoa je napušio svako iz protesta ko je bio pitan za mišljenje. Drugo, niko ga ne percipira kao bitnog lika, ničiji život nije zavisio od njega (nije bio političar na poziciji), nije bio posebno eksponiran da bi izazivao ičiji usmereni bes, kakogod (ne)opravdan.
    ako sam dobro ukacio solidan broj ovih desno orijentisanih je prema nogu preksinoc promenio misljenje
    do ulaska u skupstinu je bio deo te ekipe, neki su ga videli i kao predvodnika, posle toga je postao nepozeljan
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jul 09, 2020 11:00 am

Vasa Čokrljan wrote:Kauboje tebi smeta svaki protest koji se ne odvija po skriptu iz 1996.

Još ovo i zaista se odjavljujem, do mene je, nije do vas Protesti - Page 7 174674436

Jasno je da je SADA u ovom trenutku kada su ljudi ozbiljno popizdeli i izašli na ulice Vucicu primarni cilj da po svaku cenu obezglavi (i tako obezglavljen) protest jer ako ne daj bože dodje do artikulisanja racionalnih zahteva i ogradjivanja od navijačkih hordi, on je realno pukao što se ove krize tiče.

Svaki kaiš u lopurdu Djilasa, svaka pesmica impotentnom Borisu, svaki aparat u glavu ludog Sergeja je, ma šta mi mislili o njima, rupa u čamcu koji jedini može u ovom trenutku nešto da uobliči i ljudima da kakve takve smernice.

Nije to skript iz 1996, to je jedini način da se bes kanališe već vekovima. 

Živi bili pa videli kako će ovo da se izduva (uz ljudske žrtve zaražene izmedju ostalog i na ovim protestima) bez ikakve ozbiljnije štete po mafiju koja je na vlasti. Naravno, lako je i meni kenjati po opoziciji, a još lakše Vučiću sve dok je nas ovakvih.

Smejmo se.

Post by beatakeshi Thu Jul 09, 2020 11:01 am

Mislite na Borisa Protesti - Page 7 4135669698.

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:18 am