Crna Gora
- Guest
- Post n°101
Re: Crna Gora
Да ли је искрено заборавио да је ботовао за Амфилохија, или га никада није ни интересовало ништа даље од натпљувавања са Миралемом? Ти ниси зло, и зло мора да има некакву кичму, ти си један савршено прилагођени облик живота... околини. Ходајући таблоид.
- Post n°102
Тарзан још жив? Који лик... сећам се из деведесетих негде, преприч, гостује на неком радију и пита га водитељка да ли је некад имао проблема због имена. Јок, каже, "мало је место, сви знају да моји нису од оних Милошевића".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°103
evo 30.000 glasova za Vučića i 3.000 za Mila
Direktorat civilnog vazduhoplovstva je na osnovu reciprociteta doneo meru kojom se zabranjuje sletanje aviona "Montenegro erlajnsa" na beogradaki aerodorom “Nikola Tesla”, saznaje nezvanično “Blic”.
Direktorat civilnog vazduhoplovstva je na osnovu reciprociteta doneo meru kojom se zabranjuje sletanje aviona "Montenegro erlajnsa" na beogradaki aerodorom “Nikola Tesla”, saznaje nezvanično “Blic”.
- Post n°104
ne možemo na more u crnu goru pic.twitter.com/gXnUcHzIdD
— иван__дамн (@ivan__damn) May 26, 2020
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°105
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°106
Ne, totalno ste u pravu, dibidus namestena svadja. Jer - mora (gistro) sukob da bude izmedju dve vlasti, ne moze unutar, to ne valja nijednome.
- Post n°107
dogovorice se milo i vucic za neki dan na marginama neke konferencije ili u miloceru na lezaljkama. fingirani sukob dva brata lopova. moraju da pomognu jedan drugom. samo mi se cini da je trenutno veca pomoc potrebna milu nego vucicu
- Post n°108
Meni realno nedostaje letovanje u CG zbog keksa "Đetić".
- Post n°110
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°111
Ne, urnebesno je, ali nije totalni promasaj iz prostog razloga sto jednom kad sam to video vise nikad nisam zaboravio, kao jugodrvo, ugodrvo, godrvo ili Iiiglo peeekaaabe, i Jesi kupio auto Nisan, itd. A to je, jbg, ipak nekakav uspeh brendiranja tj oglasavnja u navedenim slucajevima, kako god glupo izgledalo. Samo razmislite koliko ima domacih/YU/ex-YU brendova ili reklama kojih se apsolutno ne sećate...
- Post n°116
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°118
А Лотос кекс?Mór Thököly wrote:Ne, urnebesno je, ali nije totalni promasaj iz prostog razloga sto jednom kad sam to video vise nikad nisam zaboravio, kao jugodrvo, ugodrvo, godrvo ili Iiiglo peeekaaabe, i Jesi kupio auto Nisan, itd. A to je, jbg, ipak nekakav uspeh brendiranja tj oglasavnja u navedenim slucajevima, kako god glupo izgledalo. Samo razmislite koliko ima domacih/YU/ex-YU brendova ili reklama kojih se apsolutno ne sećate...
Има и Лотос сендвич.
Са оним снајкама ко из кухиње неког хотела.
Или она реклама кад снајка пије гола на плажи Голф сок.
Или Мочни комодор Манч Мелоу, она свемирска реклама.
Ассодент паста за зубе.
- Post n°120
Ludji su od nas definitivno
aa šta je ovo jeben ti hahahahahpic.twitter.com/1zknmQHLYp
— иван__дамн (@ivan__damn) May 27, 2020
_____
#FreeFacu
- Post n°121
Replying to
@ivan__damn
Au jbt. Ko je ovo smislio, finansirao?
- Post n°123
Halászlé wrote:au sad ću ceo dan pevati "hapsi hapsi hapsi Milo otog nema leba"
da da i obavezno rukama da radiš kao devojčice da sviraš klavir
kad smo kod finansiranja, ja bi platio da neki dobar animator recimo ovaj sto crta simpsonove napravi animaciju za ovaj spot, scena kada se vraca bumerang sa neba u milovu glavu su cisti simpsoni
_____
#FreeFacu
- Post n°124
Halászlé wrote:"hapsi hapsi hapsi Milo
"Hapsi hapsi Milo hapsi"
- Guest
- Post n°125
Da da Taman sam izbio iz glave, hvala puno. Sin mi ponavlja "hepi Milo".