Crna Gora
- Post n°51
Re: Crna Gora
Crna Gora od 1. juna otvara granice, ne i prema Srbiji
- Post n°53
Ma mislim, mene 110% nije briga, ali zahvalice im se brojni stanovnik Budve, Herceg Novog i tako to.
- Post n°55
za koga su se otvorili?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°57
Marius Lăcătuș wrote:za koga su se otvorili?
Crna Gora 1. juna otvoriti granice sa Hrvatskom, Slovenijom, Austrijom, Nemačkom, Poljskom, Češkom, Mađarskom, Albanijom i Grčkom.
- Guest
- Post n°58
I za RS. Ima neka računica koliko zaraženih na 100k stanovnika pa eto tako se zalomilo, iz SR i RS ne može
- Post n°59
Bendegúz Somogyi wrote:I za RS. Ima neka računica koliko zaraženih na 100k stanovnika pa eto tako se zalomilo, iz SR i RS ne može
BiH ima manje od Slovenije
edit: a ne, pardon, ima vise za 0,3 osobe
E2: e, ali defo ima manje od Ceske
- Post n°60
Plus, Srbija ima manje od Nemacke.
Ma politicka odluka 1/1
Ma politicka odluka 1/1
- Post n°64
U svakom slučaju još par hiljada Kostasa i Jorgosa će se obradovati
- Guest
- Post n°65
Srbija, kaže premijerka, neće uvoditi recipročne mere, ali je istakla da naši građani ne bi trebalo da idu tamo gde su nepoželjni.
Ana Brnabić je za Pink rekla da su naši građani sada mogli da vide da su nepoželjni u Crnoj Gori, jer mi, kako je istakla, "nismo lagali da ljudi umiru od gripa ili zapaljenja pluća, a ne od koronavirusa".
...
"Nećemo sprečavati običnim crnogorskim građanima da posete Srbiju, ali hoćemo još snažnije i još oštrije sprečavati ulazak crnogorskih kriminalaca i mafijaških klanova iz Crne Gore koji su decenijama ubijali po Srbiji i terorisali naše građane", rekla je Brnabićeva.
...
"Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku građanima. Zamolila bih da građani što duže i u većem broju ostaju u našoj Srbiji i da ako negde moraju da odu ne idu tamo gde su građani Srbije nepoželjni", poručila je premijerka.
- Post n°67
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°68
jebote tasta nece moci kuci!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°69
da, ali nije kao naruceno za crnogorske izbore, tako da...ne znam.
- Post n°70
erős paprika wrote:jebote tasta nece moci kuci!
- Post n°71
ko o čemu ereš o tašti
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°72
erős paprika wrote:jebote tasta nece moci kuci!
Zasto bas sad i kome to odgovara?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°73
Mór Thököly wrote:da, ali nije kao naruceno za crnogorske izbore, tako da...ne znam.
Ma pustice sve dok pocne sezona, ovo je glumatanje. Sanse nema da bi se odrekli love od srpskih turista.
_____
- Post n°74
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:da, ali nije kao naruceno za crnogorske izbore, tako da...ne znam.
Ma pustice sve dok pocne sezona, ovo je glumatanje. Sanse nema da bi se odrekli love od srpskih turista.
pa dovoljno je da drze mesec dana. mislim, koliko ljudi zivi dobar deo godine od onoga sto zarade u 3-4 meseca.
- Post n°75
Ma nece tolko dugo. Javlja mi se - do polovine juna
_____