Crna Gora
- Post n°27
Re: Crna Gora
Za SPC u CG/MCP ovo je saopstenje koje na 1 "pozitivnoj nuli" da tako kazem.
- Post n°29
Ne, naravno, Milu se sigurno ne svidja previse saopstenje
- Post n°30
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/proglasili-tajnom-sve-sto-inspekcija-radi-u-slucaju-medenice
ova medenica je tuzilac u hiljaditom mandatu van svakih propisa. od ostavke ministra radulovica ministarstvom trenutno komanduje premijer markovic, isto mojkovcanin kao i tuziteljka. tu je negde i vila guvernera zugica na samoj obali. ceo slucaj je postao drzavna tajna otkad je mans trazio podatke.
ova medenica je tuzilac u hiljaditom mandatu van svakih propisa. od ostavke ministra radulovica ministarstvom trenutno komanduje premijer markovic, isto mojkovcanin kao i tuziteljka. tu je negde i vila guvernera zugica na samoj obali. ceo slucaj je postao drzavna tajna otkad je mans trazio podatke.
- Post n°31
https://www.vijesti.me/svijet/evropa/trecina-evropljana-ne-moze-izdrzati-iznenadni-trosak-u-crnoj-gori-najgore
ovo me baca u depru. pa zar smo u svemu jebeno najgori?
ovo me baca u depru. pa zar smo u svemu jebeno najgori?
- Post n°32
Bikovsko govno, gledam podatke za Srbiju i Hrvatsku, veze s mozgom nema.
- Post n°33
znaci ovo nije tacno? namerno stavljam linkove sa vijesti jer su oni procrnogorski list.
- Post n°35
Kod Raduleta dosad fale samo satanist pedofili, sve ostalo smo vec imali.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°38
Mór Thököly wrote:globalni satanisti pedofili
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°39
Mór Thököly wrote:
Pokazala je da se od nje može učiti!
Pa još veliki Bizmark!
Genijalno!
_____
- Post n°40
@ficfiric
nebitan je medojević. inače je prolupao jerbo je već godinama predmet db hajke.nedavno je njegova gospoja morala da ugasi posle godina rada banku hrane.
ovde se kao i na mnogo drugih mesta se potkrada priča kako je milo neki vitez koji se bori protiv nekih velikosrpskih ala. on je običan kriminalac i ništa drugo. adu bojanu, skadarsko, boku, žabljak, durmitor nije on napravio i nije tako naivan pizda vam materina izletnička. jednog dana će vam biti žao kolika ste govna ispala jer vas boleo kurac šta se radi u tom za vas paorčine drugorazrednom raju.
vi ste jebeni trag onog velikosrpstva, potcenjivanja i provincijalizma. neizmerno sam ljut na vas sve, vas uskogrude. e to je nacionalizam najgore vrste.
nebitan je medojević. inače je prolupao jerbo je već godinama predmet db hajke.nedavno je njegova gospoja morala da ugasi posle godina rada banku hrane.
ovde se kao i na mnogo drugih mesta se potkrada priča kako je milo neki vitez koji se bori protiv nekih velikosrpskih ala. on je običan kriminalac i ništa drugo. adu bojanu, skadarsko, boku, žabljak, durmitor nije on napravio i nije tako naivan pizda vam materina izletnička. jednog dana će vam biti žao kolika ste govna ispala jer vas boleo kurac šta se radi u tom za vas paorčine drugorazrednom raju.
vi ste jebeni trag onog velikosrpstva, potcenjivanja i provincijalizma. neizmerno sam ljut na vas sve, vas uskogrude. e to je nacionalizam najgore vrste.
- Post n°41
A? Meni odgovaras? Pa i ja bih vise voleo da vidim ludog Medu na vlasti, nego Mila
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°42
cek cek, ima analiza jedna:
dakle srbija je posesivni decko a crna gora devojka koja je uspela da skupi muda da raskine i sad ona slavi dan nezavisnosti a srbija se ljuti zbog izgubljene teritorije koju smatra svojom
— mimimercedez :flag_mz: (@premijermafije) May 20, 2020
_____
????
- Post n°43
Ахаха, Диси па твоја миљеница дели ставове са НЦом
- Post n°45
+++ devojka koja je skupila muda da raskine kada je imala bolju i bezbednu opciju, ako cu da budem potpuno pravicna
— mimimercedez :flag_mz: (@premijermafije) May 20, 2020
_____
????
- Post n°46
Percepcija Srbije kao "nebezbedne" opcije...tu vec nije 100% promasila
- Post n°47
Psihologiziranje - dobar pristup za analizu "političkih" pitanja Srba, Srbijanaca i onih koji se tako osećaju. Nije baš pogodan za analizu promene vlasničke strukture i još nekih društvenih promena koje su u toku. Ali i po broju postova se vidi da je to manje važno. Štrumfijada kao takva.
- Post n°49
Pa rekoh da me pale ekstremno glupe ribeSotir wrote:Ахаха, Диси па твоја миљеница дели ставове са НЦом
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°50
disident wrote:Pa rekoh da me pale ekstremno glupe ribeSotir wrote:Ахаха, Диси па твоја миљеница дели ставове са НЦом
To са оне теме из прапостојебине нам, "јеби ме, кад већ нисам за школу"?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...