DPS 35,5
ZBCG 32,8
MNN 11,7
CB 4,7
SD 4,5
SDP 3,0
CDT na 98,8% uzorka:
DPS 35,4
ZBCG 32,8
MNN 11,9
CB 5,5
SD 4,1
SDP 3,1
CEMI na 89,1% uzorka:
DPS 34,8
ZBCG 32,7
MNN 12,5
CB 5,7
SD 4,2
SDP 3,1
ZBCG, MNN i CB su opozicija koja bi da pravi vladu.
ćaća wrote:Ne znam po kojoj logici su veće šanse da sad svi pređu u opoziciju (koja je sačinjena s koca i konopca, koja je na izbore išla sa 3 liste i u kojoj, btw, pola ljudi radi za vlast i crnogorski DB), nego da DPS (koji je opet btw osvojio najviše glasova i mandata) okupi one sa kojima je vladala poslednjih 30 godina.
+1boomer crook wrote:milo nije milosevic. ne bih iskljucio ni ponovne izbore.
sada gledam sta sacinjava DF i problem crne gore je sto ovo pre lici na SNS sa prilepcima nego na DOS.
Milo Đukanović isto dobro govorio. Ne treba zaboraviti da on ostaje predsjednik Republike, a da će vlada biti politički heterogena, a ako premijer bude "ekspert" bez političke težine Milo nije bez šanse da ih blokira. A prema van izgleda dobro da je vlast promijenjena.
— Dejan Jovic (@DejanFpzg) August 30, 2020
plachkica wrote:Pogresno.Ovi imaju odlicne programe i nisu salabajzeri i nijednu nacionalisticku rec nisam cula. Za sada tako, videcemo.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) August 30, 2020
Mislim da će Rusi u Boku pod jedan, mnogo si zapostavio to zbog čega su sve ovo platili. https://t.co/8BRztArSt7
— Jelena Đurović (@JelenaDjurovic) August 30, 2020
pa to ce se vec desiti ako vec nije obecano tamo gde treba.Mór Thököly wrote:E, al ce se iznenaditi kad jednom Medo, Becic i Abaz dodju na vlast pa kazu - Crna Gora ostaje posvecena sto brzem uclanjenju u EU i saradnji u okviru Nato
bradilko wrote:pa to ce se vec desiti ako vec nije obecano tamo gde treba.Mór Thököly wrote:E, al ce se iznenaditi kad jednom Medo, Becic i Abaz dodju na vlast pa kazu - Crna Gora ostaje posvecena sto brzem uclanjenju u EU i saradnji u okviru Nato
ćaća wrote:Ljudi su generalno budale, kao i 99% srpskog twittera
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/465027/slavlje-ispred-hrama-amfilohije-docekao-krivokapicaSlavlje ispred Hrama, Amfilohije dočekao Krivokapića