Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Erős Pista

Vučićeva Srbija - Page 9 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Erős Pista Sat May 16, 2020 12:08 pm

"Ne mogu da kažem da se dešava izvršenje najstrašnijih dela, ali sitnih krađa i upada na tuđe posede", pojasnio je Vučić. "Ljudi su gladni, upadaju po njivama i štalama, ali nema drame", rekao je predsednik Srbije.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat May 16, 2020 12:11 pm

Ovo cisto ako neko misli da ce ga nadjebati sa pricom o migrantima. Kao i sa drugim ekskluzivno desnim delovima politickog polja
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat May 16, 2020 12:14 pm

Ma jasno.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Sat May 16, 2020 12:33 pm

A i dugo nismo imali nikakav rat. Nema Hasima da svrati na kafu a i vozovi ne idu preko granice

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Sat May 16, 2020 1:10 pm

Jel ga pitao neko kako su ljudi smesteni u prihvztni centar republike Srbije gladni?

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat May 16, 2020 1:15 pm

Odlicno pitanje.

_____

plachkica

Post by plachkica Sat May 16, 2020 3:03 pm

digitalna srbija

kondo

Post by kondo Sat May 16, 2020 3:29 pm

Lokalni moćnici su tražili dasuradinešto jer migranti izlaze napolje. Nezvanični izgovor za produžetak vanrednog stanja, s tim da nije najjasnije kako će ovu odluku da usaglase sa jučerašnjim poništavanjem protivustavnog dekreta Z.Lončara o produženju lockdowna za kampove. Ova odluka Vučića ima uporište u Zakonu o vojsci ali kao što napisa gore Mađar, šta će tačno raditi vojska kada ne mogu po ustavu da ograniče pravo na slobodno kretanje. Znači kršiće ustav. Mislim da A11 i BCHR ne treba više da se zamlaćuju saopštenjima nego lepo procedura koja vodi do Strazbura. Ovi se ne meru uzeti u pamet drugačije nego po džepu.

A da je zbog izbora, jeste, ne postoji drugi razlog.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    disident

Post by disident Sat May 16, 2020 7:09 pm

Joj kakva situacija u radnji, sad mi bio neki dedica sa teskim poteskocama u razvoju, jedva prica, i spakujem mu ja sve fino i pomognem, i daje mi on nosac kartica da mu naplatim, ja vadim izlizanu karticu postanske stedionice, ispod nje je velika identifikaciona kartoca sa njegocom slikom na kojoj pise nesto poput dobrotvorno versko starsteljstvo wtf, francuska, a na drugoj strani clanska kartica sns. Jesu govnari najgori, dal mogu nize

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat May 16, 2020 7:29 pm

Margit Savović

Post by Margit Savović Sun May 17, 2020 5:28 pm

https://nova.rs/politika/tatalovic-svi-napadi-na-mene-poticu-sa-andricevog-venca/

Vučić čeka feedback od tate i brata o svojim nastupima. Oooooo, zašto nije prvo otišao na paihoterapiju pa onda u radikale.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sun May 17, 2020 5:38 pm

Pa njima je stranka bila terapija

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    disident

Post by disident Tue May 19, 2020 12:44 am

https://mobile.twitter.com/ZIU_nine/status/1262505030470508546

_____
    Pristalica krvne osvete
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Tue May 19, 2020 1:03 am

tweets are protected. daj c/p

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    disident

Post by disident Tue May 19, 2020 1:07 am

Vučićeva Srbija - Page 9 Scree121
    Vučićeva Srbija - Page 9 Scree122

_____
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Tue May 19, 2020 1:10 am

Upravo sam sa anonimnog telefona dobio pretnju da ću biti ubijen. Slučaj je prijavljen MUP-u. Posle nekoliko minuta sam dobio dva poziva u kojima sam pozvan sa broja 064 1366436.
    Nepoznata muška osoba je navela da će me zaklati i da zna gde živim.

Repostujem zbog greške u broju

Treći poziv telefonom, drugi sa telefona 064 1366 436 i pretnja klanjem kao što je pozivalac kako kaže "klao takve na ratištu".

Upravo me vozi policija u MUP da dam izjavu
    kondo

Post by kondo Tue May 19, 2020 1:10 am

Što je ovaj lik bitan da prima ovakve pozive?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    plachkica

Post by plachkica Tue May 19, 2020 1:12 am

Eksploatiše samog sebe kao urednik @radnik_rs Učesnik građanske inicijative Vratimo trolu 28
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Tue May 19, 2020 1:16 am

na radnik.rs-u je poslednji tekst iz januara

jel ima bilo kakav clue sa njegovog profila ? o ceme je pisao skoro ?

Last edited by Daï Djakman Faré on Tue May 19, 2020 1:18 am; edited 1 time in total

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    kondo

Post by kondo Tue May 19, 2020 1:18 am

Možda ga troluje neki ekstremni ideološki neprijatelj tipa Rate i sličnog

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Tue May 19, 2020 1:19 am

Pre bih rekao da je neko sns low lvl aktivizam upitanju, zbog trole

_____
    Pristalica krvne osvete
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue May 19, 2020 1:34 am

Daï Djakman Faré wrote:na radnik.rs-u je poslednji tekst iz januara

jel ima bilo kakav clue sa njegovog profila ? o ceme je pisao skoro ?
    http://rs.n1info.com/Biznis/a600758/Radnici-tvrde-da-im-kasne-plate-jer-poslodavci-cekaju-da-im-drzava-uplati-pomoc.html

Inspekcija rada nije primila nijednu prijavu zaposlenih koja se odnosi na kašnjenje isplate plate za mesec april jer je rok za isplatu iste 30. maj, navode iz Ministarstva za rad za Radnik.rs.
    Za razliku od ministarstva, portal Radnik.rs primio je više prijava radnika da im poslodavci nisu isplatili zaradu za mart ili april ili su isplatili samo deo zarade čekajući da im država uplati direktnu pomoć za koju su se prijavili.
    Iako je država, prema navodima Ministarstva finansija, 7. maja počela sa uplatom pomoći poslodavcima, problem kašnjenja zarada može se nastaviti jer su poslodavci u zaostatku sa isplatom, navodi portal.
    Jedan zaposleni anonimno je portalu Radnik.rs prijavio da mu je poslodavac isplatio deo zzarade za mart sa obećanjem da će ostatak zarade (oko 30.000 dinara) isplatiti onda kada država uplati obećanu direktnu pomoć u iznosu minimalne zarade za zaposlene.

_____
    ????
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Tue May 19, 2020 2:14 am

uf nadam se da je neki low level idiotizam jer ovo drugo bi stvarno oznacilo proverbijalni ulazak u novu fazu vlasti

_____
    паће

Post by паће Tue May 19, 2020 10:05 am

Daï Djakman Faré wrote:uf nadam se da je neki low level idiotizam jer ovo drugo bi stvarno oznacilo proverbijalni ulazak u novu fazu vlasti

Не сећам се те пословице, како оно беше?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue May 19, 2020 10:30 am

Marius Lăcătuș wrote:Možda ga troluje neki ekstremni ideološki neprijatelj tipa Rate i sličnog

Tip koji mu je pretio je zastakljivač terasa koji smatra da je šmekerski da se fotka ispred BNV kula. 
    Prototip SNS fašiste - sitni zanatlija bezmozgović, bukvalno isti kao oni koji su dovodili Hitlera na vlast.

Vki je neprestano aktivan oko prava radnika, povezuje, zastupa, juri informacije, galami (prototip salonskog hipster levičara, nasuprot praaaavim društvenim aktivistima koji prekrste noge u studiju tako da im se vide bele dlakave potkolenice i potom pričaju o Kosovu) i verovatno je isprovocirao ovu budalu koja mu je pretila preko svog privatnog telefona.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 10:40 pm