Hoće li nam se ko od vođa obraćati večeras?
Virus
- Post n°676
Re: Virus
Hoće li nam se ko od vođa obraćati večeras?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°678
evrovizija otkazana
this is getting real.
this is getting real.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°679
Kisić: broj zaraženih je verovatno 10 puta veći od zvaničnog
Brnabić: držaćemo vanredno stanje i 4 meseca ako treba da spaseno 1 ljudski život
Pelemiš kaže da može da dođe do povećanja bolničkih kapaciteta, "možemo da napravimo i 10k kreveta, ali bitno je da se zna da oboleli od korona virusa nipošto neće biti u istoj zgradi sa ostalim bolesnicima"
Brnabić: držaćemo vanredno stanje i 4 meseca ako treba da spaseno 1 ljudski život
Pelemiš kaže da može da dođe do povećanja bolničkih kapaciteta, "možemo da napravimo i 10k kreveta, ali bitno je da se zna da oboleli od korona virusa nipošto neće biti u istoj zgradi sa ostalim bolesnicima"
Last edited by Gargantua on Wed Mar 18, 2020 7:34 pm; edited 1 time in total
- Post n°680
ja sam taj momenat imao juce sa evropskim prvenstvom u fudbalubemty wrote:evrovizija otkazana
this is getting real.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°681
Верујем да се вирус већ пробио, не и да се још ради о већем броју људи, сигурно не 10х. Да је тако, досад би дошло и до људи који спадају у критичне групе и који би завршили на хитној.
- Post n°682
Pusi danas razgovarao sa Merkelovom preko Skajpa. Glavna tema bila Kosovo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°683
bruno sulak wrote:Gargantua wrote:Italija
negde sam procitao da je problem taj sto im je virus usao u medicinski sistem veoma rano. odnosno ukoliko je u wuhanu glavni vektor sirenja bila porodica (pa tu ima i ovakvih i onakvih) pa tek onda bolnica u italiji je vecinom islo kroz zdravstveni sistem.
evropa je potpuno nespremna na nesto ovakvo.
definiši evropa. nemačka ima 12 mrtvih na oko 9000, prvi slučaj pre italije.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°684
bruno sulak wrote:btw, citam da se u beloj kuci covid-19 zove od miloste kung-flu
ovo si izmislio, zove se chinese virus ili chinese flu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°685
old Chinese flu, ima u Ghetto Defendant od Clash
kako embedujete youtube?
edit: eve gi. koji sam ja pajser.
hvala papa lazorou
kako embedujete youtube?
edit: eve gi. koji sam ja pajser.
hvala papa lazorou
Last edited by Serdar_Argic on Wed Mar 18, 2020 8:04 pm; edited 3 times in total
- Guest
- Post n°687
Kondo wrote:bruno sulak wrote:
negde sam procitao da je problem taj sto im je virus usao u medicinski sistem veoma rano. odnosno ukoliko je u wuhanu glavni vektor sirenja bila porodica (pa tu ima i ovakvih i onakvih) pa tek onda bolnica u italiji je vecinom islo kroz zdravstveni sistem.
evropa je potpuno nespremna na nesto ovakvo.
definiši evropa. nemačka ima 12 mrtvih na oko 9000, prvi slučaj pre italije.
Kačio sam ja danas izjavu lekara iz Instituta Robert Koh, oni izgleda knjiže umrle po "prethodnoj" bolesti (srce, dijabetes) a ne po virusu.
- Post n°688
Nemci kurve budže statistiku umrlih isto kao što šteluju nivo izduvnih gasova za dizelaše.
- Post n°690
bemty wrote:evrovizija otkazana
this is getting real.
Нека се спреми олимпијада.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°691
Гледао сам Дину за викенд опетSotir wrote:Сећа ли се неко сцене из Линчове Дине, шта каже Туфир Хават пошто су открили замке Харконена?Papa Lazarou wrote:
Dobro ubadaju klastere.
Колико се сећам каже : ”Прелако налазимо ове замке, превише су очигледне. Права замка нас тек чека.”
- Guest
- Post n°693
bilo tapšanje kod mene u kraju
odobravam, neka i nije sasvim spontan izraz solidarnosti, jeste nekakav izraz solidarnosti i zahvalnosti.
odobravam, neka i nije sasvim spontan izraz solidarnosti, jeste nekakav izraz solidarnosti i zahvalnosti.
- Post n°696
Bacio sam pogled na market, FTSE i ostalo. Here's the good news: posedujem obradivu zemlju.
- Guest
- Post n°697
Čuo sam sjajan termin - "ekonomski konsenzus od prošle nedelje" (koji više ne važi, je li)
- Post n°698
i ovde
mada najbolji izraz zahvalnosti je da sedimo kući i ne razbolimo se
mada najbolji izraz zahvalnosti je da sedimo kući i ne razbolimo se
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°699
kakvo tapšanje
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°700
Djamolidine Abdoujaparov wrote:bilo tapšanje kod mene u kraju
ako se tapše kasirkama, podržavam