Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

kapetanm

Virus - Page 15 Empty Re: Virus

Post by kapetanm Tue Mar 17, 2020 12:18 pm

Inace u ovom, Brnaba mi deluje operativnije od zna se vec koga koji daje nepovezana upozorenja. 
    Eh gde je Uskok da primeti tu sofisticiranost
    bemty

Post by bemty Tue Mar 17, 2020 12:22 pm

Kondo wrote:Da li je moguce da u roku od 24h (ili manje) od kontakta sa zarazenim biti pozitivan na testu?

nije moguce.

kod nas se muz prvo kao prehladio, ali sad mi javlja da ima suvi kasalj. idemo u porodicni lockdown na dve nedelje. samo kad ne bi morala deca s nama Virus - Page 15 2849097393

ako se lockdown produzi na nekoliko meseci, planiram da kupimo psa. ionako smo planirali, ali nikad nismo dovoljno kod kuce da brinemo o stenetu, pa sto ne sad. a i lakse ce biti ubediti decu da idemo na livadu umesto na igraliste, da se igramo sa dzuksijem.

_____
    Warning: may contain irony.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 12:24 pm

Moze i da vam ide po novine
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 17, 2020 12:24 pm

kapetanm wrote:Inace u ovom, Brnaba mi deluje operativnije od zna se vec koga koji daje nepovezana upozorenja. 
    Eh gde je Uskok da primeti tu sofisticiranost

Pa corporate drone, ćuti i radi, to ume. Ali čim progovori, majko mila.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 12:25 pm

Ja sam tek u ovoj situaciji shvatio da Vučić zaista nije sasvim tačan i da njegovo ludiranje ima i patološku osnovu.
    Slažem se za Brnabu, mada nije teško biti operativniji od ovog pajaca. Nekako slutim da Dačić u senci radi najviše.

Nego držimo palčeve za Italiju. Ovih dana kod njih očekujemo pad broja obolelih.

Karantin je jedini način. Nema druge. Sve ostalo je igranje životima ljudi. A bolje je jesti gloginje nego sahranjivati svoje.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 17, 2020 12:28 pm

Papa Lazarou wrote:Ja sam tek u ovoj situaciji shvatio da Vučić zaista nije sasvim tačan i da njegovo ludiranje ima i patološku osnovu.
    Slažem se za Brnabu, mada nije teško biti operativniji od ovog pajaca.
    Nekako slutim da Dačić u senci radi najviše.

Nego držimo palčeve za Italiju. Ovih dana kod njih očekujemo pad broja obolelih.

Karantin je jedini način. Nema druge. Sve ostalo je igranje životima ljudi. A bolje je jesti gloginje nego sahranjivati svoje.

Hm, nisam siguran, mislim da je zadnjeg trenutka odmeravao nekoliko stvari - izbore/zavrpetak progvora oko Kosova nakon njih, ekonomki rast/pad, i na kraju jasne zdravstvene rizike. Besramno da, ali ne znam da li je patološki.

Zanima me tvoj teorija, jer uopšte nisam ubeđen u svoju. Trudim se načelno da tumačim njegove poteze racionalno, i do sada nisam video niejdan koji ozbiljno odskače od rational choice analize.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 12:31 pm

Pratio je ostale zemlje, plus nije on toliki debil da ne sluša baš nikoga, tj slušao je ove iz zdravstva. Onda je presekao vanrednim stanjem onako radikalsko-divljački, i to zato da bi mogao da pomeri izbore, na način da ne ugrozi SNS i sve trabante koji su već dostavili liste.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 12:32 pm

Pre svega mislim na Nestorovića, to mi je ključni simptom. Izgleda mi kao da je Vučić narcisoidno odlučio da pokloni poverenje čoveku koji je danas u suštini mitoman i prevarant - a nekada izuzetno ugledan pulmolog, i da je svoje početne odluke umnogome oblikovao prema šaputanjima tog lika. Racionalan odgovor države (nisam rekao poželjan, već racionalan u svetlu političkog interesa) počeo je tek kada je Nestorović uklonjen. E to mi liči na patološko ponašanje, ta bezumna narcioidnost u izboru prvog savetnika.

Last edited by Papa Lazarou on Tue Mar 17, 2020 12:33 pm; edited 1 time in total
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 12:33 pm

Mislim za nema tu mnogo tajne. Preracunavao se i BoJo pa je ma kraju presekao
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 12:34 pm

Nestorović je za javnost, ne znam da je sam "imao uho" AV.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 12:36 pm

Gargantua wrote:Nestorović je za javnost, ne znam da je sam "imao uho" AV.

Ja to rasuđujem intuitivno, na osnovu nekadašnjih kontakata sa ljudima na pozicijama moći, vrlo sličnog mentalnog profila i niskog stepena opšteg obrazovanja. Vrlo lako je manipulisati njima ako imaš jaku priču, i vrlo brzo počnu da slušaju samo jednu osobu.
    Nikakve dokaze nemam, vidiš da pravim narativ od ničega  Virus - Page 15 3579118792
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 12:41 pm

Ako Virus - Page 15 1399639816
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 12:42 pm

Ali mislim da ljudi biraju koga ce slusati. Posto mu je makar intuitivno jasno koliko ce sve ovo da kosta jednim delom je sigurno voleo i da veruje da moze da prodje eto tako.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Tue Mar 17, 2020 12:46 pm

Papa Lazarou wrote:Ja sam tek u ovoj situaciji shvatio da Vučić zaista nije sasvim tačan i da njegovo ludiranje ima i patološku osnovu.

meni je to da vucicevo ludjenje nema patolosku osnovu ubedljivo najbizarniji od svih burundjanskih narativa. misim da nikad to necu razumeti, ni kako ziv covek moze tako da misli ni koja politicka ideja stoji iza toga. potpuno mi je strano.

_____
    ova zemlja to je to
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 17, 2020 12:49 pm

Ja verujem da on na prvom mestu slusa istrazivace javnog mnjenja. Sve ovo oko virusa se znalo i kad je u svoje prostorije dovlacio desetine hiljada ljudi. Promena je nastala kada je bio prinudjen da to uradi zato sto je dosao do faze kad treba da pocne sa tovarenjem penzionera u autobuse

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 17, 2020 12:51 pm

ficfiric wrote:Ja verujem da on na prvom mestu slusa istrazivace javnog mnjenja. Sve ovo oko virusa se znalo i kad je u svoje prostorije dovlacio desetine hiljada ljudi. Promena je nastala kada je bio prinudjen da to uradi zato sto je dosao do faze kad treba da pocne sa tovarenjem penzionera u autobuse

Ukratko, da. To jest, kad je shvatio da od izbora nema ništa, da je izgubio rat sa opštom panikom i da će čak i penzosi odbiti da u autobuse uđu.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 12:53 pm

Pa dobro, to je pravljenje racunice. Nema, slike iz Italije su sve opametile.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 17, 2020 12:59 pm

U prvoj fazi je pokusavao i one fore koje su ranije palile (lazne statistike, gde su perace prozora zamenili komarci-ubice) ali se niko nije pecao na te spinove

_____

Uprava napolje!

bemty

Post by bemty Tue Mar 17, 2020 1:01 pm

imperial college je pustio u promet novu analizu, u kojoj kazu da je UK model - iako smislen - zasnovan na podacima baziranim na standardnoj virusnoj upali pluca koja ima stopu hospitalizacije od 15%. dosadasnje mere bi dozvolile otprilike onoliko slucajeva koliko NHS moze da podnese. covid, ispostavlja se, ima stopu hospitalizacije od 30%. lockdoooooown!

_____
    Warning: may contain irony.

Post by beatakeshi Tue Mar 17, 2020 1:15 pm

+1.
    Valjda je teško prihvatiti činjenicu da Ibi lično upravlja avionom.
    kapetanm

Post by kapetanm Tue Mar 17, 2020 1:24 pm

Mislim da pretpostavke o nepotrebnm presecanju stvari nisu opravdane. Bilo ko da je na vlasti poslusao bi struku i logiku, kad oljustis sav animozitet i antipatiju. Cak mislim da je trebalo i ranije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 1:27 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 1:27 pm

Što reče onaj epidemiolog iz SZO - "bolje biti brz nego u pravu".

Post by MNE Tue Mar 17, 2020 1:33 pm

kako ovo go*no neće zakačiti corona, pa stvarno izaziva nekog potpuno random lika da ga umlati na ulici čisto onako

https://www.nedeljnik.rs/predlazem-ukidanje-tvitera-fejsbuka-i-jutjuba-u-srbiji-za-vreme-vanrednog-stanja-nebojsa-krstic-o-ideji-za-akciju-dezinfekcija-i-deratizacija/
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 1:41 pm

Да ли каже нешто за иксвидеос, иксхамстер и порнхаб?

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 12:23 pm